REŠITVE ZA OPTIČNO BRANJE NA DELOVNEM MESTU

EPSONOVA SERIJA POSLOVNIH OPTIČNIH BRALNIKOV

Predstavljajte si Epson pri vašem poslovanju

Optični bralniki so ključni del vsakega podjetja – fizične informacije spreminjajo v obvladljivo in zaščiteno digitalno vsebino. Epson je razvil najobsežnejšo serijo optičnih bralnikov na trgu, s katerimi izpolnjuje spreminjajoče se zahteve med različnimi sektorji ter omogoča čim preprostejše in čim hitrejše zajemanje visokokakovostnih slik in dokumentov.

Preprosto zajemajte, pretvarjajte in razdeljujte optično prebrane informacije znotraj podjetja. Izkoristite prednosti naprednih funkcij za zajem dokumentov, ki omogočajo neopazno shranjevanje visokokakovostnih optično prebranih dokumentov v potek dela, od enostavnih sistemov za arhiviranje dokumentov do storitev v oblaku in rešitev upravljanja vsebine za podjetja.

Med modeli, ki občutno skrajšajo čas zajemanja in shranjevanja dokumentov ter podpirajo različne aplikacije v številnih sektorjih in poslovnih okoljih, najdete pravi optični bralnik, ki ustreza vašim potrebam.

Preproste rešitve zajemanja

Epsonov preprost postopek optičnega branja je najboljša izbira za podjetja z rednimi potrebami po optičnem branju, saj zagotavlja prihranek časa in učinkovitejše delo – v vseh potrebnih velikostih.

Zajemanje vsake podrobnosti v visoki ločljivosti in reproduciranje v skoraj vseh velikostih je preprosto, ne glede na to, ali optično berete slike v velikosti poštne znamke ali načrta velikosti A0.

Tudi najmanjše slike, kjer koli jih najdete, lahko zajamete s takšnimi podrobnostmi, da tiskanje v velikih velikostih ne predstavlja nobenih težav.

Epsonove preproste rešitve zajemanja vam omogočajo povsem preprosto optično branje na številna ciljna mesta:

Prilagodljivo optično branje

Optično branje neposredno z zaslona na dotik optičnega bralnika ter ustvarjanje prilagodljivih prednastavitev in predlog brez računalnika. Poleg tega lahko prek računalnika s sistemom Windows ali Mac z uporabo programske opreme Epson ScanSmart ali prek telefona ali tabličnega računalnika z aplikacijo Epson Smart Panel optično preberete in delite vsebine z drugimi.

Epsonovo napredno zajemanje

Epsonov postopek v dveh korakih zajema in razvršča dokumente v nekaj sekundah zahvaljujoč naprednim in vnaprej določenim parametrom, ki jih nastavite sami, zaradi česar je prava izbira za zahtevno optično branje in okolja z visoko stopnjo uporabe. Gonilniki TWAIN, ISIS in WIA oz. dodatni programski vtičniki omogočajo preprosto integracijo v vaše priljubljene sisteme za upravljanje dokumentov, sisteme poteka dela in storitve v oblaku:

Tehnologija, ki pomaga

Epsonovi optični bralniki vam omogočajo, da izpolnite vse potrebe po optičnem branju z izdelavo navdušujoče digitalne vsebine:

Poiščite svoj izdelek

A4 SCAN

A3 SCAN

ČEK

VISOKA LOČLJIVOST

WIDE FORMAT

MOBILNI

Preberite več o naših drugih serijah poslovnih optičnih bralnikov

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.