NOVA GENERACIJA POS ZA TABLIČNE RAČUNALNIKE

Nagrajena serija TM-m30II-SL zagotavlja kompaktno, elegantno in vsestransko tiskanje računov*

Oglejte si videoposnetek
Ogled izdelka
REŠITVE ZA IZDELKE MPOS

Podpiramo vaše izzive

Od priložnostnih trgovin do butičnih prodajaln, restavracij in barov – rešitve mPOS so postale nujno orodje, s katerim trgovci strankam zagotavljajo prijetne izkušnje pri nakupovanju, ki jim bodo ostale v spominu.

Imamo rešitve, ki jih zlahka povežete s tabličnimi računalniki in mobilnimi napravami ter vam omogočajo tiskanje računov kjer koli v trgovini, prav tako pa ponujajo široko podporo za operacijske sisteme.

Razumemo, da se zahteve današnjih okolij na področju gostinstva in turizma stalno spreminjajo ter da so učinkovitejše rešitve mPOS nujne za zadovoljstvo strank in rast vašega posla.

Ne glede na vaše poslovne izzive ima Epson pametne, funkcionalne in elegantne rešitve mPOS, ki izboljšajo storitve za stranke ter vam nekoliko olajšajo življenje.

Zasnovani tako, da ostajate povezani in mobilni

Specializirane in butične prodajalne v mestih, majhne restavracije, bari, kavarne ter delikatese. Za tiste, ki cenijo mobilno povezljivost (vključno z možnostmi »sinhronizacije in polnjenja« za tablične računalnike) ter brezskrbno nakupovalno izkušnjo.

Prednost predstavlja tudi tiskalnik mPOS, ki lahko deluje kot zvezdišče za druge zunanje naprave. Privlačna, kompaktna oblika, ki se neopazno vključi v delovno okolje. Preizkušena in testirana kakovost izdelave ter zanesljivost.

Priložnostne trgovine

Na vašem prodajnem mestu je videti odlično

Začasne trgovine na drobno in objekti s ponudbo hrane – za tiste, ki potrebujejo stalno ter zanesljivo storitev. Odlična povezljivost izpolnjuje sistemske zahteve strank mPOS, vključno s funkcijo »sinhroniziraj in napolni« za tablične računalnike.

Uporabniki so navdušeni nad elegantno, praktično obliko z majhno površino, ki zagotavlja izjemno zanesljivost ter Epsonovo preizkušeno in zaupanja vredno kakovost izdelave.

Kombiji s hrano

Zasnovani za uporabo v zahtevnih delovnih okoljih

Za tiste, ki želijo uživati v prednostih cenovno ugodnega, preprostega in poznanega sistema, ki je primeren za uporabo na tabličnem računalniku. Zasedejo majhno površino, so trpežni in zanesljivi. Za tiste, ki želijo odpraviti čakalne vrste in potrebujejo rešitev za učinkovitejši potek dela.

Kioski

Skrajšajo čas čakanja in delujejo brez prekinitev

Prodaja hitre hrane za domov, samopostrežne blagajne in samopostrežno tiskanje vstopnic. Uporabniki potrebujejo izjemno zanesljivo in trajno rešitev, kompaktno obliko ter nizke skupne stroške lastništva. Rešitev, ki jo preprosto namestite v obstoječe kioske. Tipalo za zaznavanje bližanja konca papirja, ki omogoča delovanje brez nadzora.

Poiščite najboljšo rešitev mPOS za svoje podjetje

Imamo rešitve, ki jih zlahka povežete s tabličnimi računalniki in mobilnimi napravami ter vam omogočajo tiskanje računov kjer koli v trgovini, prav tako pa ponujajo široko podporo za operacijske sisteme. Razumemo tudi, da se zahteve današnjih okolij na področju gostinstva in turizma stalno spreminjajo ter da so učinkovitejše rešitve mPOS nujne za zadovoljstvo strank in rast vašega posla.

Ne glede na vaše poslovne izzive ima Epson pametne, funkcionalne in elegantne rešitve mPOS, ki izboljšajo storitve za stranke ter vam nekoliko olajšajo življenje.

Tiskalniki računov

Tiskalniki za prejeme serije TM-m so zasnovani z mPOS v mislih, s sodobnim, kompaktnim industrijskim dizajnom, ki se brezhibno ujema z modernimi tablicami in pametnimi napravami.
TM-m30II-SL je elegantna vse-v-enem rešitev za mPOS, ki vključuje funkcionalnost stojala za tablico za večjo praktičnost in varčevanje s prostorom, kar ga naredi za idealno izbiro za učinkovite nastavitve mPOS.

Prenosni tiskalniki računov

Ti trpežni tiskalniki računov mPOS z napajanjem na baterije so lahki in prenosni ter povečujejo učinkovitost transakcij v maloprodaji ter gostinstvu in turizmu. Omogočajo prenosno tiskanje prek povezave Bluetooth ali Wi-Fi s tabličnimi računalniki ali prenosnimi napravami. Te rešitve omogočajo »tiskanje za mizo« v gostinstvu in turizmu, zmanjševanje čakalnih vrst v maloprodaji ter gostinstvu in turizmu ali enostavno sprejemanje plačil na poti.

Zaslon za stranke

Izboljšajte trženje in poudarite promocije s temi privlačno oblikovanimi zasloni za stranke, ki so preprosti za uporabo in nastavitev.

Pametne tehnologije

Epsonova vsestranska družina izdelkov, storitev in funkcij mPOS zagotavlja, da so z rastjo vašega poslovanja izpolnjene tudi vse vaše potrebe na prodajnih mestih. V naše izdelke smo vgradili številne vodilne funkcije na trgu, ki delujejo usklajeno z našo strojno opremo ter tako prispevajo k boljši zmogljivosti.

Študije primerov

Odkrijte široko paleto študij primerov, ki vsebujejo informacije o izdelkih in rešitvah Epson ter tržnih trendih.

Novice

Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami Epsona in odkrijte posodobitve o najnovejših izdelkih Epson.

Ali potrebujete več informacij?

Poiščite tehnične vodnike, programsko opremo in dodatne informacije za vse naše izdelke mPOS.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.