Poskrbite za neverjetno izkušnjo v ločljivosti 4K UHD z napredno tehnologijo izboljšave ločljivosti s premikanjem slikovnih pik¹.

4K PRO-UHD¹

Kaj je 4K PRO-UHD¹?

Epson 4K PRO-UHD¹ ni zgolj tehnični podatek o ločljivosti. Obsega vse dejavnike, ki vplivajo na večjo zmogljivost, vključno z barvno in belo svetilnostjo, kontrastom, podporo za HDR10, obdelavo barv ter možnostjo prejemanja, obdelave in projiciranja vsebine 4K. Kot posledica je slika bolj naravna in presega polno visoko ločljivost.

Tehnologija za izboljšanje 4K

Predvaja vsebino 4K UHD in izboljša vsebino nižje ločljivosti za prikaz neverjetne naravne slike, ki presega polno visoko ločljivost, tako da s premikom vsake slikovne pike diagonalno za 0,5 pike podvoji ločljivost.

S tem se polna visoka ločljivost podvoji iz 1920 x 1080 na 3840 x 2160 4K.

Tehnologija 3LCD²

Visok dinamični razpon HDR10

Visok dinamični razpon sliki zagotavlja več globine in vam omogoča, da vidite še tako majhne podrobnosti, ki jih prej niste mogli. HDR obogati tudi barve, zaradi česar je slika bolj naravna, vendar vseeno intenzivna in posledično bolj prostorska.

100 % barvna svetilnost

Če je barvna svetilnost nižja, so barve lahko videti dolgočasne in izprane. Zaradi dolgočasnih barv je lahko celotna slika videti brez življenja.

Slika, na kateri je težko videti podrobnosti, ne vzbudi primernega zanimanja in ne pritegne pozornosti. To morda ne bo težava v zatemnjeni kinodvorani, v običajni dnevni sobi pa je lahko resnična težava.

Epsonovi projektorji prikazujejo svetlo sliko tudi pri naravni dnevni svetlobi, ker imajo enako intenzivno belo in barvno svetilnost³.

 

L*a*b* Izjemno široka barvna paleta

Barvna paleta je paleta, ki jo lahko dana tehnologija ali postopek reproducira.

L*a*b* Izjemno široka barvna paleta ima večji razpon naravnih barv za bogatejši in resničnejši prikaz.

Bogat kontrast črnih odtenkov

Visoko razmerje kontrasta do 2.500.000:1 omogoča optimalno kakovost slike z jasno izraženimi podrobnostmi senc in globokimi črninami.

 

Spoznajte serijo

¹ Tehnologija za izboljšanje 4K vsako slikovno piko premakne diagonalno, da podvoji polno visoko ločljivost. Ločljivost v 3D-načinu je polna visoka ločljivost.

² Za več informacij obiščite spletno stran www.3lcd.com.

³ Barvna svetilnost v najsvetlejšem načinu je izmerjena v skladu s standardom IDMS 15.4 v neodvisnem laboratoriju. Barvna svetilnost je odvisna od pogojev uporabe naprave. Najbolje prodajani Epsonovi projektorji 3LCD v primerjavi z najbolje prodajanimi projektorji DLP z enim vezjem na podlagi podatkov o prodaji v okviru raziskave NPD za obdobje od maja 2017 do aprila 2018. Za več informacij obiščite spletno mesto www.epson.si/CLO.