SERIJA SURECOLOR SC-F

Natančna zasnova za enostavno delovanje

Prihranite čas ter denar z izdelavo visokokakovostnih natisov na športna oblačila, tekstil, promocijske izdelke, mehke transparente, dodatke in pripomočke na tkaninah, oblačilih ter trdih podlagah. Vse izdelke v celoti oblikuje in izdeluje družba Epson ter tako poskrbi za zanesljivost brez primere, enostavno delovanje in nizke obratovalne stroške. Črnilo UltraChrome DS zagotavlja živahne natise, naša vrhunska tehnologija tiskalnih glav pa poskrbi za kar najkrajši čas nedelovanja in kar največjo produktivnost.

Ogled izdelkov

Celovita rešitev za visokokakovostne tkanine

Pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot s široko barvno paleto in visokokakovostnimi rezultati. Serija termosublimacijskih tiskalnikov SureColor SC-F modnim oblikovalcem in poslovnežem omogoča barvno stabilnost ter črne odtenke v visoki ločljivosti, poleg tega pa je vzdrževanje teh tiskalnikov enostavno in hitro. Zato je ta serija idealna za dinamično in zahtevno proizvodnjo širokega nabora tekstila, ne glede na to, ali tiskate na eno oblačilo za modno revijo ali več izdelkov.

Kakovostne rešitve za vrsto produkcijskih ravni

S serijo SureColor SC-F lahko vedno znova dosežete sijajne rezultate. Kos je tako majhnim kot srednjim tiskarskim serijam, ki izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti za poliestrsko blago in promocijske izdelke, ne da bi bila potrebna poprejšnja obdelava. Visokozmogljive tiskalne glave PrecisionCore TFP so jedro naših tiskalnikov. Razvite so za izjemno kakovost in hitro tiskanje, dopolnjujejo pa jih naša termosublimacijska črnila. Ta črnila so posebej razvita skupaj s prenosnim papirjem in zagotavljajo odličen nanos črnil na vrsto različnih predmetov.

Vsestranska rešitev za vaše produkcijske potrebe

Izjemna kakovost, široka uporaba

Z našimi termosublimacijskimi tiskalniki serije SureColor SC-F lahko svoji ustvarjalnosti pustite prosto pot. Ustvarjajte modne izdelke, športna oblačila, tekstilne izdelke za dom, transparente in promocijsko blago hitro, kakovostno ter zanesljivo. Nabor vključuje tudi Epsonovo prvo rešitev termosublimacijskega tiskanja z rožnatim in rumenim fluorescentnim črnilom, to je tiskalnik SC-F9400H.

Vedno osupljivi rezultati

Epsonove vsestranske rešitve tiskanja neposredno na oblačila (DTG) vam omogočajo hitro odzivanje na naročila. Ponujajo visoko stopnjo natančnosti in podjetjem omogočajo hitro izpolnjevanje naročil, saj zagotavljajo izdelavo zapletenih oblikovanj na različnih oblačilih iz temnega ter svetlega bombaža.

Usklajena rešitev za tiskanje

Vsak vidik tiskalnika SureColor SC-F3000 je bil skrbno preučen, da zagotovimo kakovost na vsaki stopnji postopka tiskanja:

  • Rešitev za količinski nakup črnila: Kompaktne 1,5-litrske vrečke s črnilom

  • Samodejna prilagoditev odmika tiskalnega valja: Tipala za samodejno zaznavanje debeline oblačil omogočajo preprost preklop in osupljivo dosledne rezultate.

  • Programska oprema Garment Creator: Za enostavno nastavitev in hitro izdelavo oblik po meri

  • Preprosta uporaba: Uporabniku prijazna zasnova z izjemno intuitivnim 4,3-palčnim zaslonom na dotik

  • Celovita rešitev: Vključuje tiskalnik, tiskalno glavo, programsko opremo in črnila

Vedno izjemna kakovost

Podjetja, ki zahtevajo visoko stopnjo natančnosti, kratek čas izdelave in možnost izdelave zapletenih oblik na različnih oblačilih, bodo ugotovila, da SC-F3000 ponuja brezhibno ter zanesljivo visoko učinkovitost proizvodnje.

Celovita rešitev za tisk na tekstil

Vsak del serije SureColor SC-F je zasnovan tako, da igra ključno vlogo pri zagotavljanju popolne rešitve za barvno tiskanje.

Odličnost in produktivnost v industrijskem tiskanju neposredno na blago

Monna Lisa je v celoti integriran sistem za industrijski digitalni tisk na tekstil, pri katerem so vse komponente – tehnologija, črnila in inženiring – del postopka Total Textile Solution, ki ga je razvilo podjetje Epson v sodelovanju z družbama F.lli Robustelli in For.Tex. Sistem Monna Lisa s kakovostjo, storilnostjo in prilagodljivostjo izpolnjuje zahteve industrijskega trga na področjih, kot so visoka moda, moda, modni dodatki, tekstilni izdelki za dom ter športna oblačila.

Študije primerov

Odkrijte široko paleto študij primerov, ki vsebujejo informacije o izdelkih in rešitvah Epson ter tržnih trendih.

Novice

Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami Epsona in odkrijte posodobitve o najnovejših izdelkih Epson.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.