EPSONOVE REŠITVE ZA HIBRIDNO DELO

Postavljanje standardov za sodobna poslovna okolja

Prenos brošure
Oglejte si videoposnetek
Epsonove rešitve za hibridno delo

Hibridni delovni prostori so preoblikovali način našega dela

Zato je zelo pomembno združiti fizični prostor, tehnološko strojno opremo in sodelovalne platforme za vrhunsko izkušnjo udeležencev v hibridnih delovnih okoljih.

Udeležba na sestankih glede na lokacijo:

33 %: tradicionalne sejne sobe

26 %: na daljavo in pridruženo od doma

24 %: na daljavo in pridruženo iz pisarne

17 %: netradicionalna lokacija sestanka
(kavarna, prostor za odmor, itd.)

Glede na poročilo »UNDERSTANDING ENTERPRISE AV Meeting Room Perspectives Western Europe & US«, ki ga je objavila družba Futuresource Consulting Ltd, februarja 2022.

Epsonova rešitev za hibridno delo za vsako konfiguracijo sejne sobe

Hibridno delo za rast vašega poslovanja

Učinkovito sodelovanje

Spodbujanje poslovne dinamike

Sodelovanje in povezljivost v prostorih za sestanke

Na novo opredelite predstavitve v podjetjih s projektorji, ki ponujajo popolno veliko sliko in poenostavljajo predstavitev vašega sporočila v poljubnem prostoru za sestanke, sejni sobi ali dvorani. Naši projektorji v nasprotju s televizorji ponujajo sliko, ki jo je mogoče povečati ali pomanjšati glede na občinstvo. Tako bo prav vse prikazano svetlo in barvito ne glede na to, kje poteka predstavitev.

Modeli

Platna s premazom proti odboju svetlobe iz okolice

Platna s premazom proti odboju svetlobe iz okolice so visokokontrastna platna, ki odbijajo in usmerjajo vso projicirano svetlobo proti gledalcu, hkrati pa absorbirajo svetlobo iz okolice. Platna s premazom proti odboju svetlobe iz okolice ustvarjajo svetle, bogato obarvane slike z jasno zaznavnimi podrobnostmi ne glede na to, kako svetlo je okolje.

Vodilni na področju odličnosti vizualne tehnologije

Vaš uspeh v svetu vizualnih komunikacij pomeni, da lahko izberete svetlejšo, prodornejšo in bolj ustvarjalno sliko v katerem koli okolju. Zato si prizadevamo razvijati inovativne, vsestranske rešitve, ki projicirano sliko popeljejo v nove dimenzije.

Predani smo zagotavljanju kakovosti izdelkov, tehnologiji in poslovnim odnosom, ki jih krepimo z edinstvenimi storitvami ter podporo, in vse to je razlog, zaradi katerega smo že od leta 20018 vodilni proizvajalec projektorjev na svetu.

Od uporabe v izobraževalnih ustanovah in umetniških galerijah do digitalnih tržnih obvestil ter poslovnih dogodkov, od inventarja projektorjev v podjetju do trga najema in postavitve opreme – naši projektorji so pametna, napredna rešitev.

Prave barve

Z najnaprednejšimi Epsonovimi projektorji, ki združujejo tehnologijo 3LCD in tehnologijo za nadgradnjo ločljivosti v 4K, projicirajte žive in privlačne slike tudi v močno osvetljenih prostorih.

Optični pogon 3LCD v osrčju vsakega Epsonovega projektorja zagotavlja, da bo vaša vsebina prikazana z bogatimi, naravnimi barvami in do trikrat večjo svetlostjo kot pri projektorjih DLP1 z enim barvnim kolesom.

Epsonova napredna funkcija nadgradnje ločljivosti v 4K poveča ločljivost vira slike in poveča razsežnost vsebine, tako da z odlično jasnostjo prikaže vsako podrobnost in navduši občinstvo, ne glede na tematiko.

Velikost slike je pomembna

Ne bi vam bilo udobno delati za mizo, kjer je zaslon premajhen. To lahko škoduje vašim očem in poslabša kakovost prikaza vsebine na zaslonu.

Iz istega razloga mora biti velikost slike primerna za vašo sejno sobo - zato Epsonovi projektorji presegajo zdravstvene in varnostne standarde za izkušnjo, enakovredno zaslonu namizne naprave. (EU direktiva 90/270/EGS – oprema za prikaz slike).

Prilagodljivost velikosti slike in funkcionalnost Epsonovih projektorjev pomenita, da ni težko zagotoviti, da prikazana vsebina ne bo premajhna, da bo v visoki kakovosti in da bo jasno vidna vsem, pri čemer so upoštevane razdalje gledanja oziroma oddaljenost od zaslona. Na ta način imajo vsi udeleženci sestanka enake možnosti skupne rabe in sodelovanja.

Novice

Bodite na tekočem z najnovejšimi Epsonovimi novicami in spoznajte prednosti najnovejših Epsonovih izdelkov.

Študije primerov

Odkrijte široko paleto študij primerov, ki vsebujejo informacije o Epsonovih izdelkih, rešitvah in tržnih trendih.

Želite izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

1 Cornell University

2 Epson

3 IBM

4 Epson

5 Information Week State of Unified Communications Report 2014

6 Whiteboard Selling by Sommers & Jenkins

7 Aberdeen Research

8 2001-2022, 500 lumnov in več, brez televizorjev brez zaslona, Futuresource Consulting - Quarterly Projector Market Insights - Worldwide Analyzer CY22Q4

9 Barvna svetlost (barvna svetlobna moč) v najsvetlejšem načinu, ki jo izmeri neodvisni laboratorij v skladu s standardom IDMS 15.4. Barvna svetlost se razlikuje glede na pogoje uporabe. Najbolje prodajani projektorji Epson 3LCD v primerjavi z najbolje prodajanimi projektorji DLP z enim čipom na podlagi podatkov o prodaji NPD za obdobje od januarja 2022 do decembra 2022