BARVNI TISKALNIK ZA TISKANJE NALEPK

Izboljšajte postopke izdelave barvnih nalepk

Naši brizgalni tiskalniki za tiskanje barvnih nalepk na zahtevo odpravljajo običajne težave s termičnim pretiskanjem. Zdaj lahko brez težav tiskate visokokakovostne, prilagojene barvne nalepke, vstopnice in oznake v podjetju, kakor koli in kadar koli jih potrebujete. Nič več zamud, motenj, odpadnega materiala ali nevšečnosti. Nič več vnaprej natisnjene zaloge nalepk, časa izpada proizvodnje, izgube naročil ali zamud pri pošiljanju.

Predstavitev barvnih tiskalnikov za nalepke

Predstavitev novih serij tiskalnikov ColorWorks C6000 in C6500

Hitro in enostavno tiskajte ter vedno izdelajte izjemno obstojne in kakovostne (1200 x 1200 pik na palec) nalepke po meri. C6000 nudi širine tiskanja do 4 palce, C6500 pa zagotavlja tiskanje nalepk do velikosti 8 palcev. Optimizirajte potek dela z našim edinstvenim vgrajenim odstranjevalnikom.

Zaslon LCD in nadzorna plošča

Barvna nadzorna plošča z intuitivnim menijem uporabniku omogoča dostop do nastavitev tiskalnika in omrežja. Hitro in enostavno zagotavlja boljši nadzor nad tiskalnikom.

Dostopni pokrov

Enostaven dostopni pokrov za pregled in odstranjevanje zataknjenih papirjev, ki omogoča tudi odličen dostop do tiskalne glave.

Dvosmeren odstranljiv pokrov

Ta edinstvena zasnova omogoča enostavno vstavljanje in odstranjevanje medijev v vseh okoljih.

Vgrajen odstranjevalnik

Ta edinstvena funkcija barvnega tiskalnika za nalepke omogoča enostavno namestitev v proizvodne linije in celovito rešitev v enem izdelku.

Enostavno dostopne kartuše s črnilom

Kompaktne 80-ml kartuše, ki se preprosto namestijo, z Epsonovim črnilom UltraChrome® DL zagotavljajo odlične rezultate.

Različni nameni uporabe

Serija ColorWorks zadošča potrebam različnih panožnih industrij, od proizvodnje in maloprodaje do farmacije, zdravstva ter tiskanja vstopnic, in zagotovo ponuja izdelek, ki vam bo v resnično pomoč, saj vam bo omogočil, da boste lahko kadar koli tiskali nalepke, ki jih boste potrebovali. Serije tiskalnikov ColorWorks C6000, C6500, C7500, C3500 in C831 so popolna izbira za podjetja, ki želijo tiskati nalepke v skladu z najnovejšimi standardi GHS (Globally Harmonised System) za označevanje kemikalij.

Proizvodnja (nalepke za izdelke)

Epsonovi tiskalniki za tiskanje barvnih nalepk so popolna izbira za proizvajalce, ki imajo majhne do srednje velike količine različnih izdelkov. S pomočjo teh tiskalnikov lahko izboljšajo upravljanje zalog, identifikacijo izdelkov in storitve za stranke.

Proizvodnja (funkcionalne nalepke)

Epsonovi tiskalniki za tiskanje barvnih nalepk so popolna izbira za proizvajalce, ki imajo majhne do srednje velike količine različnih izdelkov. S pomočjo teh tiskalnikov lahko izboljšajo upravljanje zalog, identifikacijo izdelkov in storitve za stranke.

Nalepke za kemikalije (GHS)

Tiskalniki za tiskanje nalepk ColorWorks uporabljajo pigmentna črnila, ki jih lahko kombinirate z mat PE-nalepkami in izdelate nalepke po standardih GHS, ki so popolnoma skladne s potrdilom BS5609.

Maloprodaja

Naše hitre, zanesljive in prilagodljive rešitve za tiskanje barvnih nalepk je mogoče uporabiti za številne primere tiskanja v maloprodaji – od nalepk za označevanje polic do nalepk s cenami in promocijskih nalepk ter nalepk za izdelke, izdelane v trgovini.

Tiskanje vstopnic

Zdaj lahko izdelujete vstopnice za dogodke na zahtevo s tržnimi sporočili po meri ali pa s pomočjo naših priročnih barvnih tiskalnikov za tiskanje nalepk vključite fotografije obiskovalcev na akreditacijah.

Zdravstvo

Barve na nalepkah v zdravstvu izboljšujejo vizualno prepoznavnost pomembnih informacij, s čimer se zmanjša operativno tveganje v bolnišnicah, in, kar je še pomembneje – zagotovi se boljša oskrba in varnost bolnikov.

Priprava in dostava hrane

Epsonovi barvni tiskalniki za tiskanje nalepk omogočajo proizvajalcem in prodajalcem živil ustvarjanje nalepk na zahtevo, ki izstopajo in so hkrati prilagojene posameznim živilom ter povečujejo prepoznavnost blagovne znamke.

Vrednost barve na zahtevo

Programska oprema

Preprosta, intuitivna programska oprema

Študije primerov

Epsonova vizija, mnenje in novice so zasnovani tako, da navdušujejo, obveščajo ter pomagajo – spoznajte trende v industriji, oglejte si, kako naše stranke uporabljajo izdelke, in sprejemajte odločitve na podlagi nasvetov.

Novice

Pridobite več informacij o novih izdelkih in o načinih, kako naše stranke te izdelke uporabljajo, ter spoznajte naše poglede in mnenja o tem, kaj se dogaja v svetu, v katerem živimo in delamo.

Find out more about our Colour Label Printer range

Naše rešitve za označevanje so na voljo v vseh velikostih

Odkrijte našo paleto vsestranskih tiskalnikov etiket

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

¹ Velja samo za CW-C6000PE in CW-65000PE.