NAŠI PROJEKTROJI NAREDIJO MOČAN VTIS

Vrhunska kakovost slike projektorja in zanesljivost za vaše podjetje

PALETA LASERSKIH PROJEKTORJEV

Določamo prihodnost laserske projekcijske tehnologije

Naši najbolj tehnološko dovršeni projektorji združujejo tehnologijo 3LCD z dvojnim laserskim virom svetlobe in se ponašajo s širokim barvnim razponom ter izjemno visokim razmerjem kontrasta za čudovite naravne barve in izjemno globoke črne odtenke.

Vaše podjetje odlikuje ustvarjalnost, pri čemer se spopada z izzivi projiciranja večjih, svetlejših in intenzivnejših slik v najzahtevnejših okoljih. Zato si prizadevamo razvijati inovativne in vsestranske projektorje, ki izpolnjujejo vaše potrebe in vam omogočajo, da naredite močan vtis. Naša predanost kakovosti izdelkov, tehnologiji, poslovnim navezam, storitvam in podpori je razlog, zaradi katerega smo na tržišču projektorjev vodilni že od leta 20011.

Več informacij o naših laserskih rešitvah

Projiciranje brez omejitev

Naše na novo razvito neorgansko fosforno kolo ima vrhunsko odpornost na svetlobo in vročino ter zagotavlja odlično zanesljivost. Uporaba fosfornega kolesa deluje odlično z našimi neorganskimi zasloni LCD ter tako omogoča svetlo in živahno sliko za daljše časovno obdobje. Pravzaprav se lahko zanesete na vir svetlobe, ki ne potrebuje vzdrževanja 20.000 ur delovanja².

Izjemna zanesljivost

Odkrijte napredne montažne projektorje za projiciranje velike slike, na katere se lahko zanesete. Montaža in nastavitev sta preprosti, medtem ko življenjska doba laserja do 56.000 ur in vzdrževalni cikel filtra do 30.000 ur zmanjšata potrebo po vzdrževanju.

Oblikujte svojo vizijo z Epsonom

Odkrijte, kako lahko projicirate na katero koli površino z Epsonovimi projektorji za velika prizorišča.

Ogled

Laserski projektor z zelo kratko projicirno razdaljo

Uživajte v svetu zabave z veliko sliko in ohranite svoj slog doma. Naš laserski projektor z zelo kratko projicirno razdaljo omogoča hitro namestitev blizu mesta prikaza slike in zagotavlja izjemno sliko v svetlih prostorih. Z dolgo življenjsko dobo laserskega vira svetlobe in podaljšano garancijo je cenovno zelo ugoden.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

¹ 2001–2020, 500 in več lumnov, ne vključuje TV-jev brez zaslona, Futuresource Consulting – Quarterly Projector Market Insights – Worldwide Analyzer CY20Q4.

² Približen čas do 50-odstotnega zmanjšanja svetilnosti od prve uporabe. Izmerjeno na podlagi preizkusa s pospeševanjem, ki predvideva uporabo trdnih delcev od 0,04 do 0,20 mg/m3. Ta čas je odvisen od pogojev in okolja uporabe.