EPSONOVE REŠITVE ZA SESTANKE

Postavljanje standardov za sodobna poslovna okolja.

Zasnovane za skupinsko delo – dinamične prikazovalne rešitve, ki spodbujajo sodelovanje

Poskrbite, da bodo sestanki zares spodbudili sodelovanje, s temi intuitivnimi in interaktivnimi prikazovalnimi rešitvami za sestanke, ki združujejo prednosti papirnatih in klasičnih tabel ter običajnih zaslonov. Omogočajo prikazovanje vsebine v polni visoki ločljivosti na razširljivi sliki velikosti do 100 palcev ter enotno komunikacijo in strategije, kjer zaposleni uporabljajo lastne naprave, za spodbujanje skupinskega dela in izboljšanje načinov dela na daljavo. S tem lahko dosežete svobodo in prilagodljivost, ki ju zahteva vaše poslovanje.

Združite ljudi, lokacije in informacije

Epsonove rešitve za sestanke vsem dajejo možnost hitrega in preprostega povezovanja, souporabe informacij ter sodelovanja na sestankih. Način naše interakcije pri delu se spreminja in uvajamo nove tehnologije, ki dostop do sestankov omogočajo vsem, pa naj bo osebno ali z oddaljenih lokacij v omrežju. Tako so lahko vsi udeleženi v sprotnih interaktivnih razpravah, ki spodbujajo izmenjavo informacij in motivirajo. Ker so te rešitve združljive z upravljanjem na dotik in uporabo dveh peres, lahko klicatelji vsebini dodajo pripise, souporaba vsebine in celo zaslonov s pametnimi telefoni, tabličnimi in prenosnimi računalniki pa je enostavna.

Ustvarjajte in razvijajte inovacije

Zaposleni kot največji posamezni vzrok za izgubljanje časa navajajo neučinkovite sestanke7.
Pogovori ob uporabi interaktivnih belih tabel vodijo v:

 

uspešnejše pogovore6

krajše povprečne prodajne cikle6

 

Sodelujte učinkoviteje

vodij kadrovskih služb ocenjuje, da je souporaba prednostna naloga v naslednjih treh do petih letih11.

podjetij v EU pravi, da nova tehnologija podpira večje sodelovanje3.

podjetij pravi, da je izboljšano sodelovanje zaposlenih največja motivacija za uvajanje enotne komunikacije14.

Souporaba informacij

 

4-kratx

Podjetja, ki dajo zaposlenim možnost izbire, kako delajo, rastejo štirikrat hitreje8.

podjetij v EU pravi, da nova tehnologija podpira interaktivno delo3.

 

Sodelovanje in povezljivost v prostorih za sestanke

Na novo opredelite predstavitve v podjetjih s projektorji, ki ponujajo popolno veliko sliko in poenostavljajo predstavitev vašega sporočila v poljubnem prostoru za sestanke, sejni sobi ali dvorani. Naši projektorji v nasprotju s ploskimi zasloni ponujajo sliko, ki jo je mogoče povečati ali pomanjšati glede na občinstvo. Tako bo prav vsaka podrobnost prikazana svetlo in barvito ne glede na to, kje poteka predstavitev.

Poskrbite, da bo vso vsebino mogoče jasno prebrati

Večja slika in večja ločljivost pomenita, da bodo vsi videli, kaj se predstavlja, kar spodbuja večje sodelovanje.

Dodajte funkcije bele table

Povežite belo tablo prek vmesnika HDMI in sliko projicirajte na velik sekundarni zaslon. Oglejte si vsebino ter ji kar prek brskalnika v prenosnih in tabličnih računalnikih (največ 15) dodajte pripise, nato pa jo shranite, pošljite ali natisnite. Funkcije bele table lahko zaščitite z geslom.

Izboljšajte komunikacijo

Sestanki naj postanejo živahne razprave z možnostjo interakcije z dvema pisaloma ali nadzora z dotikom prsta16 čez celoten zaslon. Projicirate lahko na skoraj vsako plosko površino, vključno z mizami. Razpravljajte in razvijajte zamisli, rezultate pa nato shranite in natisnite ali dokumente po e-pošti pošljite neposredno stikom iz MS Outlooka z uporabo podpore za LDAP (Lightweight Directory Access Protocol).

Tehnologija, ki ne zahteva veliko vzdrževanja

Zagotovite si čim nižje skupne stroške lastništva in bodite brez skrbi z Epsonovo zaupanja vredno kakovostjo in zanesljivostjo, garancijo CoverPlus365 ter daljšim ciklom za zamenjavo žarnic in vzdrževanje zračnih filtrov.

EB-1470Ui je naš prvi poslovni projektor z laserskim virom svetlobe. Laserska tehnologija omogoča 20.000 ur projiciranja brez vzdrževanja. V primerjavi s projektorji s tradicionalnimi žarnicami UHP so stroški delovanja in vzdrževanja drastično nižji, hkrati pa ni izpadov delovanja zaradi menjave žarnic.

Več informacij
Prilagodljiv interaktivni začetni zaslon

Na interaktivnem začetnem zaslonu brez uporabe daljinskega upravljalnika nastavite priljubljene bližnjice za izbiro vira.

Brezžična povezljivost za pretakanje in souporabo

Ker zagotavlja prednost storilnosti, sodelovanju in integraciji naprav, brezžična povezljivost omogoča souporabo bele table in druge vsebine ter oddaljeno dodajanje pripisov iz pametnih telefonov, tabličnih in prenosnih računalnikov. Preprosto delite vsebino z drugimi z zrcaljenjem zaslona.

Standardno vgrajen zvok

Ker je že vgrajen 16-vatni zvočnik, ne potrebujete dodatne zvočne opreme ter s tem prihranite denar in trud.

Več sodelovanja

Velikost slike je pomembna

Prikažite sleherno podrobnost s sliko velikosti do 500 palcev, ki je svetla, brez bleščanja, nenaporna za oči in jasno vidna povsod v prostoru. V nasprotju s ploskimi zasloni ni fiksne velikosti slike. Namesto povečave in izgube vsebine lahko preprosto povečate sliko. Ti projektorji so tudi lahki, kompaktni in prenosni, tako da je namestitev preprosta.

Povežite se in predstavljajte

Z Epsonovimi projektorji lahko takoj začnete predstavljati ter odpravite neprijetnosti in zamude, ki so posledica težav z nastavitvijo ter združljivostjo. Hitra in preprosta priključitev naprav, souporaba vsebine ter vključitev vseh – tako tistih, ki so osebno prisotni na sestanku, kot tudi tistih, ki se prek omrežja pridružijo na daljavo – s polno podporo za strategije uporabe lastnih naprav sodelujočih in enotne komunikacije.

Interaktivne rešitve

Epsonove rešitve za sestanke združujejo ljudi, lokacije in informacije za večjo učinkovitost ter interaktivnost v podjetju. Prostori za sestanke se razvijajo in vključujejo prednosti tehnologije z učinkovitima souporabo in prikazovanjem informacij iz skoraj vsake naprave ter izboljšano interaktivnostjo, s katero sestanki postanejo produktivni pogovori.

Prave barve

Z Epsonovo tehnologijo 3LCD lahko tudi v zelo osvetljenih prostorih projicirate živahno, privlačno sliko v polni visoki ločljivosti. Optična tehnologija 3LCD, ki je v središču vsakega Epsonovega projektorja, združuje visoko ločljivost in velika razmerja kontrasta, ki zagotavljajo živahne barve in trikrat večjo svetilnost od projektorjev z enim vezjem DLP2. Skratka, z Epsonovimi projektorji lahko ustvarite dosledno realistično sliko, ki pritegne in navdihne občinstvo ne glede na temo.

Nabor izdelkov

Velikost slike je pomembna

V primerjavi s ploskimi zasloni si lahko z Epsonovim projektorjem dlje časa ogledujete več vsebine z več podrobnostmi.

Več informacij

Stik z nami

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah za sestanke, spodaj vnesite svoje podatke in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Varnostni pregled

To nam pomaga potrditi, da ste človek in ne sistem, ki pošilja neželena sporočila.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Preskoči

 

Preskoči

 

Preskoči

 

Preskoči

 
Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Odstrani iz primerjave
 1. Raziskavo je opravilo podjetje Future source Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do 2015.
 2. Barvna svetlost (barvna svetilnost) je merjena skladno z zahtevami IDMS 15.4. Barvna svetlost se razlikuje glede na pogoje uporabe. Vodilni projektorji Epson 3LCD za poslovno in izobraževalno rabo v primerjavi z vodilnimi projektorji DLP z enim vezjem na podlagi podatkov podjetja NPD za obdobje med junijem 2013 in majem 2014 ter podatkov raziskave PMA za obdobje med prvim in tretjim četrtletjem 2013. Za več informacij obiščite www.epson.si/CLO
 3. Epson.
 4. »Whiteboard Selling« avtorjev Sommersa in Jenkinsa.
 5. Crowne Plaza.
 6. Aberdeen Research.
 7. Microsoft Office PPC.
 8. Univerza Cornell.
 9. IDC.
 10. Raziskava Gensler 2013 Workplace Study.
 11. IBM.
 12. Jigsaw24.
 13. Kinvey.
 14. Poročilo revije Information Week »State of Unified Communications Report 2014«.
 15. Garancijske ponudbe niso na voljo v vseh državah. Obrnite se na lokalnega predstavnika podjetja Epson.
 16. Dotik s prstom ni na voljo pri vseh modelih.