VRHUNSKE POSLOVNE FUNKCIJE TISKALNIKA, KI OMOGOČA PRIHRANEK PROSTORA

Oglejte si video
TISKALNIKI WORKFORCE

Dodatna moč za manjša podjetja

Z Epsonovo serijo hitrih in zmogljivih tiskalnikov WorkForce ohranite visoko stopnjo storilnosti ter minimalne obratovalne stroške. Ti robustni, kompaktni in elegantni tiskalniki 4-v-1, izdelani na podlagi Epsonove priznane tehnologije tiskanja PrecisionCore, zagotavljajo hitro obojestransko tiskanje. Zaradi možnosti mobilnega tiskanja in povezave Wi-Fi so še posebej primerni za majhna podjetja z veliko obremenitvijo ter visokimi pričakovanji glede kakovosti tiskanja.

Glavne lastnosti

Spoznajte celotno serijo

¹ Določeno skladno z ISO/IEC 24734. Prikazuje povprečje za ESAT iz preizkusa za kategorijo Office (pisarna) za privzeto enostransko tiskanje formata A4. Več informacij najdete na spletni strani www.epson.eu/testing.

² Velja za modele: WF-4720DWF, WF-4730DTWF in WF-4740DTWF. Do 50 odstotkov nižji stroški na stran kot pri konkurenčnih barvnih laserskih napravah.
Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.si/inkjetsaving

³ Velja za modele: WF-4720DWF, WF-4730DTWF in WF-4740DTWF.
Izkoristek črnila
Približni izkoristek črnila na stran glede na standard ISO/IEC 24711/24712. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Za več informacij obiščite spletno stran www.epson.eu/pageyield.

⁴ Epson Connect
Za uporabo aplikacije Epson iPrint je potrebna brezžična povezava in Epsonova aplikacija za tiskanje. Za Epson Email Print, Epson Remote Print Driver in Epson Scan-to-Cloud potrebujete povezavo z internetom. Če potrebujete več informacij ali seznam podprtih jezikov in naprav, obiščite spletno stran www.epson.si/connect

⁵ Natisnite 3-krat več strani s kartušami XL
Primerjava temelji na izkoristku ISO kartuš s črnilom serije 34 in 34XL. Več informacij o izkoristkih ISO je na voljo na spletni strani www.epson.eu/pageyield

⁶ Za delovanje potrebujete napravo s funkcijo NFC in Wi-Fi Direct ter operacijskim sistemom Android OS 4.0 ali novejšim. Potreben je prenos aplikacije Epson iPrint iz spletne trgovine Google Play.