Rešitve postavitve in sestavljanja

Epsonovi roboti omogočajo največjo mobilnost in vsakokrat natančno sestavijo tudi najmanjše komponente.

Postavitev in sestavljanje komponent

Ročni posegi med postavitvijo in sestavljanjem komponent so lahko neučinkoviti in pri njih lahko pride do napak. Dejstvo je tudi, da so gibi človeške roke že sami po sebi omejeni. Zaradi optimalnega razmerja med osjo 1 in osjo 2 Epsonovi roboti omogočajo največjo mobilnost in lahko vsakokrat natančno sestavijo tudi najmanjše komponente. Z odličnimi dinamičnimi lastnostmi, velikimi silami vstavljanja in vrednostmi trdnosti ter odličnim razmerjem med lastno težo in največjo obremenitvijo so naši roboti kot nalašč za opravila vstavljanja komponent in sestavljanja. Hkrati so stabilni, vzdržljivi in delajo zelo zanesljivo v vseh pogojih.

Študije primerov

Izdelki

Sodobne rešitve za avtomatizacijo morajo izpolniti nekaj preprostih zahtev – biti morajo čim hitrejše, čim manjše in čim bolj poceni. Epson vam lahko ponudi veliko izbiro zelo hitrih in zelo natančnih industrijskih robotov.

Različni nameni uporabe

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje

Prestavite svojo proizvodno linijo v najvišjo prestavo

Epsonovi robotski sistemi: natančni, hitri in zanesljivi

Naši roboti zlagajo na palete, žagajo, rezkajo, vrtajo, brusijo, sestavljajo, premeščajo in gradijo. Pri vseh teh in še številnih drugih načinih uporabe so natančni in osupljivo hitri – pogosto delajo do 24 ur na dan. Naš nabor izdelkov vključuje eno najbolj širokih ponudb modelov SCARA na svetu; 6-osne robote, krmilnike in programsko opremo.