PRIČAKUJTE VEČ OD SVOJEGA PROJEKTORJA

Odkrijte, kako lahko Epsonov projektor še dodatno prilagodite z našimi rešitvami programske opreme.

EPSONOVA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROJEKTORJE

Zagotovite si več od svojega projektorja

Naj vaša prikazovalna rešitev doseže ves svoj potencial

Izkoristite Epsonove posebne programske rešitve za povečanje učinkovitosti projektorja ter si zagotovite večjo zmogljivost, zanesljivejše delovanje in boljši nadzor. Kot vodilni proizvajalec projektorjev na svetu¹ razumemo potrebo po ustreznih prikazovalnih rešitvah, ki omogočajo prilagojen, preprost in učinkovit način predstavitve, kjer koli želite.

V podjetju Epson se zavedamo, da so navdihujoče predstavitve povezane z inovativnimi rešitvami. Zato smo razvili dinamičen nabor naprednih orodij za projektorje. Te rešitve omogočajo optimizacijo poslovne storilnosti in uporabo platforme za zagotavljanje najboljših delovnih dosežkov ter zamisli ne glede na to, ali upravljate več projektorjev ali si želite bolj dinamičnega dela.

Brezžično pretakanje in skupna raba

Epsonova aplikacija iProjection

Windows, Mac, iOS, Chromebook in Android

iProjection je naša brezplačna programska oprema za brezžično prikazovanje, namenjena današnjim učilnicam, sobam za sestanke in delovnim prostorom, kjer vsak udeleženec prinese svojo napravo.

Aplikacija iProjection za iOS/Android

Aplikacija iProjection za Windows/Mac

Epson iProjection za Chromebook

Vsebino zlahka brezžično delite z drugimi iz računalnikov Chromebook v specializirane prikazovalne rešitve. Pokažite vsebino iz posameznega računalnika Chromebook ali uporabite Epsonovo programsko opremo iProjection s funkcijo moderatorja, s katero lahko izberete in prikažete vsebino iz največ štirih računalnikov Chromebook hkrati.

Več informacij

* Upoštevajte, da iProjection za Chromebook ne more delovati kot moderator – to vlogo ima lahko iProjection za Windows, Mac, iOS ali Android.

Zrcaljenje zaslona Miracast

Brezžično predvajajte iz izbranih pametnih telefonov, tabličnih in drugih računalnikov, ki podpirajo zrcaljenje zaslona. Tehnologija, zasnovana in izdelana na podlagi funkcije Wi-Fi Direct, omogoča dvema napravama vzpostavitev neposredne, enakovredne povezave Wi-Fi za zrcaljenje zaslona. Ta rešitev omogoča, da brez kablov ali omrežne povezave prikažete vsebino svoje naprave, na primer fotografije in videoposnetke.

Upravljanje in nadzor

Epson Projector Management

Prihranite čas z nadzorom na daljavo. S povezavo več naprav Epson prek omrežja lahko preverjate stanje vseh projektorjev prek enega samega računalnika. Programska oprema vključuje tudi vtičnik za oddajanje sporočil, tako da lahko pošiljate sporočila Epsonovim prikazovalnim rešitvam v omrežju. Omogoča tudi izklop vseh prikazovalnih rešitev v zgradbi zunaj delovnega časa.

Prenesi

Epson Projector Management Connected

Spletna storitev, ki vam omogoča spremljanje in nadzor več projektorjev prek brskalnika – enostavno upravljajte celotno floto povezanih Epson projektorjev, ne glede na to, koliko jih imate in kje se nahajajo.

Več informacij

Interaktivnost in sodelovanje

Easy Interactive Tools

Z našo programsko opremo Easy Interactive Tools lahko interaktivno pero ali prst uporabljate kot miško za krmarjenje, izbiranje, drsenje, risanje, shranjevanje in interakcijo z vsebino, projicirano iz drugega računalnika.

Prenesi

Nastavitev projektorja

Epson Setting Assistant

Epson pomočnik za nastavitev je aplikacija, ki samodejno popravlja obliko projicirane slike s fotografiranjem s kamero. S fotografijo projiciranega vzorca aplikacija samodejno popravi popačenje projicirane slike in prilagodi njeno obliko zaslonu.

Prenesi

Epson Projector Configuration Tool

Nastavitev in konfiguracija velike flote Epson projektorjev še nikoli ni bila tako preprosta, zahvaljujoč tehnologiji Near Field Communication (NFC) in brezplačni aplikaciji Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Preprosto registrirajte podatke združljivega projektorja s tapkanjem pametnega telefona, preberite in urejajte nastavitve v aplikaciji, nato pa nastavitve naložite na celotno floto projektorjev, ne da bi jih sploh vklopili.

Prenesi

Epson Projector Professional Tool

Poenostavite namestitve več projektorjev z intuitivnimi popravki geometrije, kot so mešanje robov in prilagajanje za zakrivljene površine, ter upravljanje s poudarjanjem barv in svetlosti.

Prenesi

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection je aplikacija, ki vam omogoča preprosto ustvarjanje vsebin po meri na iPhonu ali iPadu. Z aplikacijo Epson Creative Projection lahko ustvarite izvirne, osupljive vsebine, s katerimi boste poživili sobe, predstavitve izdelkov ter prostore okoli sebe, kjer koli in kadar koli. Epson Creative Projection omogoča dostop do različnih ustvarjalnih elementov, kar uporabnikom omogoča ustvarjanje vsebin po meri z uporabo videoposnetkov, fotografij, besedila in obstoječih prednastavljenih filtrov ali nalaganje novih vsebin za ustvarjanje edinstvenih učinkov.

Prenesi

Epson Projector Content Manager

Programska oprema Epson Projector Content Manager omogoča dodajanje slik in videoposnetkov na sezname predvajanja ter njihovo shranjevanje na zunanji shranjevalni napravi (kartica SD ali pogon USB). Z vstavljanjem shranjevalne naprave v projektor lahko vsebine s seznama predvajanja zlahka projicirate, ne da bi za to potrebovali kabelsko povezavo, ter dodajate filtre oblik po meri, prekrivne učinke in načrtovanje.

Prenesi

Programske rešitve

Izberite programsko rešitev

6 od 6 virov

Aplikacija iProjection za iOS/Android

Več informacij

Aplikacija iProjection za Chromebook

Več informacij

Aplikacija iProjection za Windows/Mac

Več informacij

Epson Projector Management

Več informacij

Epson Projector Management Connected

Več informacij

Easy Interactive Tools

Več informacij

Epson Setting Assistant 

Več informacij

Epson Projector Configuration Tool  

Več informacij

Epson Projector Professional Tool

Več informacij

Epson Creative Projection

Več informacij

Epson Projector Content Manager

Več informacij

Aplikacija Epson iProjection za iOS/Android – brezžično se povežite in predstavljajte

Nemoteno sodelujte z občinstvom in pokažite bolj dinamično predstavitev z našo aplikacijo iProjection, ki omogoča brezžično predstavitev dokumentov, slik ter spletnih strani neposredno iz pametnih naprav s sistemom iOS ali Android.

Ta vgrajena funkcija za dodajanje opomb omogoča uporabo digitalnega pisala, označevalnika ali radirke z možnostmi barv in neprosojnosti za sprotno označevanje ter pisanje opomb prek projicirane slike.

Iz trgovine Google Play ali App Store prenesite aplikacijo iProjection, povežite pametno napravo in projektor z istim omrežjem ter nato zaženite aplikacijo iProjection.

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store Prenesite iz trgovine Google Play

Epson Creative Projection

Epson Creative Projection je aplikacija, ki vam omogoča preprosto ustvarjanje vsebin po meri na iPhonu ali iPadu. Polepšajte kateri koli prostor s fotografijami in videoposnetki z vgrajenimi predlogami ter žigi, ki jih ponuja aplikacija.

Z aplikacijo Epson Creative Projection lahko ustvarite izvirne, osupljive vsebine, s katerimi boste poživili predstavitve izdelkov ter prostore okoli sebe – kjer koli in kadar koli.

Aplikacija Epson Creative Projection je na voljo samo v trgovini App Store. Oglejte si spletni uporabniški priročnik.

Epson Projector Professional Tool

S programsko opremo Epson Projector Professional Tool lahko hitro in preprosto ustvarite popolnoma poravnano sliko. Naša programska oprema, ki si jo lahko prenesete brezplačno, skrajša čas nastavitve pri namestitvi več projektorjev skupaj. Poleg tega vam omogoča takojšen dostop do naprednejših tehnik.

Prenos za Windows Prenos za računalnike Mac

Aplikacija iProjection za Windows/Mac

Organizirajte interaktivne sestanke in prek omrežja na en projektor povežite do 50 naprav. Nato lahko izberete do štiri povezane naprave in projicirate vsebino njihovih zaslonov.

Prenos za Windows Prenos za računalnike Mac

Namestitev za Windows

Hitra in napredna povezava s projektorjem

Ročno iskanje projektorja

Ustvarite/organizirajte profil

Priklic projektorja iz profila

Nastavitev možnosti projektorja

Pregled načina moderatorja

Enostavno deljenje vsebine z drugimi

Z aplikacijo Epson iProjection za računalnike Chromebook se lahko enostavno premikate po prostoru in vsebino iz Chromebooka brezžično prikažete na razrednem zaslonu. Aplikacija Epson iProjection za računalnike Chromebook prikazuje vsebino iz enega računalnika Chromebook na Epsonovem projektorju.

Prenesite aplikacijo Epson iProjection iz trgovine Chrome Web Store. Preden nastavite aplikacijo Epson iProjection, poskrbite, da bosta računalnik Chromebook in Epsonov projektor povezana v isto omrežje.

Za več informacij o povezovanju izdelka v omrežje glejte dokumentacijo projektorja.

Miracast/Intel WiDi – stream & share

Easily add exciting content to your presentations, by wirelessly streaming it to your projector from smartphones, tablets and PCs (that support Miracast or Intel WiDi). It's designed and built on Wi-Fi Direct - a technology that enables two devices to form a direct, peer-to-peer Wi-Fi connection to screen mirror. It allows you to display content such as photos and videos from your device without cables or a network connection.

Wireless LA N adapter – from PC to projector instantly

The high-speed, wireless network adaptor allows you to connect to selected Epson projectors, allowing quick and easy access to the LAN or peer-to-peer networks, without wires or cables. When used with Epson Epson Projector Management and Network Projection software, you can remotely access and control projectors over the wireless LAN.

Več informacij

Easy Interactive Tools – vse na dosegu prstov

Predstavitve in predavanja poživite s sprotnim dodajanjem opomb na zaslonu z interaktivnim peresom ali prsti. Pritegnite pozornost udeležencev z dodajanjem opomb in funkcijo bele table. Vse zaslonske funkcije lahko pripravite vnaprej in tako prihranite čas pri zapisovanju opomb.

Prenos za Windows Prenos za računalnike Mac

Epson Projector Management

Prihranite čas z nadzorom na daljavo. S povezavo več naprav Epson prek omrežja lahko preverjate stanje vseh projektorjev prek enega samega računalnika. Programska oprema vključuje tudi vtičnik za oddajanje sporočil, tako da lahko pošiljate sporočila Epsonovim prikazovalnim rešitvam v omrežju. Omogoča tudi izklop vseh prikazovalnih rešitev v zgradbi zunaj delovnega časa.

Prenesi

Throw Distance Calculator – get a precise fit

Using our Throw Distance Calculator, you can easily work out image sizes and projection distance dimensions across our entire projector range. Simply select your desired screen size or the projection distance, and the smart online tool will automatically calculate all of the necessary installation dimensions.

Download

Epson Setting Assistant 

Epson Setting Assistant je aplikacija, ki samodejno popravi obliko projicirane slike s fotografiranjem s fotoaparatom. S fotografiranjem projiciranega vzorca aplikacija samodejno popravi popačenje projicirane slike in prilagodi njeno obliko tako, da se ujema z zaslonom.

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store Prenesite iz trgovine Google Play

Epson Projector Configuration Tool

Zaradi tehnologije Near Field Communication (NFC) in brezplačne aplikacije Epson Projector Configuration Tool (EPCT) nastavljanje in konfiguriranje velike flote projektorjev Epson še nikoli ni bilo tako preprosto. Z dotikom pametnega telefona preprosto registrirajte podatke združljivega projektorja, preberite in uredite nastavitve v aplikaciji ter nato prenesite nastavitve v celotno floto projektorjev, ne da bi bilo treba projektorje sploh vklopiti.

Prenesite aplikacijo iz trgovine App Store Prenesite iz trgovine Google Play

Epson Projector Content Manager

S programsko opremo Epson Projector Content Manager lahko slike in videoposnetke dodajate na sezname predvajanja ter jih shranite na zunanjo pomnilniško napravo (kartico SD ali disk USB). Če pomnilniško napravo vstavite v projektor, lahko vsebino s seznama predvajanja preprosto predvajate brez uporabe kabelske povezave, poleg tega pa lahko dodate filtre po meri, učinke prekrivanja in načrtovanje.

Prenos za Windows

Arhiv programske opreme

Projiciranje iz več osebnih računalnikov EasyMP™ – vključite vse udeležence

Programsko opremo preprosto namestite v namizni ali prenosni računalnik in ne glede na to, ali sta uporabnika dva ali pa jih je petdeset, lahko prek lokalnega omrežja omogočite skupno rabo vsebine z vsakim uporabnikom in njegovim računalnikom.

S funkcijo moderatorja izberete največ štiri naprave, iz katerih hkrati projicirate njihovo vsebino, ki jo lahko uporabljajo vsi skupaj.

Več informacij

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

¹ Raziskavo je opravilo podjetje Future Source Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2015.