BRILJANTNA USTVARJALNOST V PRAKSI

Serija montažnih projektorjev Epson
MONTAŽNI PROJEKTORJI

Vodilni v odličnosti vizualne tehnologije

Vaš uspeh v svetu vizualnih komunikacij pomeni, da lahko izberete svetlejšo, prodornejšo in bolj ustvarjalno sliko v katerem koli okolju. Zato si prizadevamo razvijati inovativne, vsestranske rešitve, ki projicirano sliko popeljejo v nove dimenzije.

Predani smo zagotavljanju kakovosti izdelkov, tehnologiji in poslovnim odnosom, ki jih krepimo z edinstvenimi storitvami ter podporo, in vse to je razlog, zaradi katerega smo že od leta 2001 vodilni proizvajalec projektorjev na svetu1.

Od uporabe v izobraževalnih ustanovah in umetniških galerijah do digitalnih tržnih obvestil ter poslovnih dogodkov, od flote projektorjev v podjetju do trga najema in postavitve opreme – naši projektorji so pametna, napredna rešitev.

Vrhunska tehnologija

Naši projektorji prinašajo prilagodljivost, kakovost in ustvarjalnost v skoraj vsako okolje. Od miniaturizacije izdelkov do preprostih orodij za namestitev – Epson še naprej ustvarja revolucijo v ponudbi projektorjev in zagotavlja vrhunsko projekcijo na trgu, ki nenehno raste. Izdelali smo najmanjši projektor s svetilnostjo 20.000 lm1 na svetu. Model EB-PU2220B se ponaša z našo najnovejšo generacijo tehnologije 3LCD in laserske tehnologije.

Serija EB-PU2200 ponuja lažjo namestitev in nastavitev, poenostavljeno vzdrževanje, izjemno kakovost slike in resnične ekološke prednosti.

Bodite bolj ustvarjalni z vodilno tehnologijo projektorjev na svetu

Družba Epson je vodilni proizvajalec projektorjev na svetu in odločeni smo, da bomo ta položaj ohranili. 70 % naše skupine za raziskave in razvoj, ki šteje 1100 ljudi, se posveča izključno odkrivanju novih vznemirljivih možnosti na področju tehnologije projektorjev. Nenehno iščemo načine, da bi vam lahko ponudili najnovejša odkritja na področju kakovosti, zanesljivosti in prilagodljivosti izdelkov.

Rešitve za izposojo in postavitev

Ustvarite vrhunsko vizualno predstavo

Predstava ni le to, kar vidite na odru. Občinstvo se mora čutiti resnično povezano in izkusiti teksturo, ostrino, jasnost ter podrobnosti osupljivih vizualnih učinkov.

Naši vsestranski, visokozmogljivi projektorji Pro AV, med katerimi kraljujejo modeli EB-L30000U, EB-PU2220B in EB-PU2010B, so zasnovani za izjemno zanesljivost in prilagodljivost.

Izpolnite zahteve občinstva v predavalnicah, dvoranah, na koncertih, velikih poslovnih dogodkih in zunanjih prizoriščih po vsem svetu.

Rešitve za postavitev zanimivosti za obiskovalce

Ustvarite neverjetne izkušnje, ki jih vaše občinstvo ne bo nikoli pozabilo

Osupljive vizualne vsebine poskrbijo za nepozabne izkušnje, zaradi katerih se bodo stranke vedno znova vračale. Naši najbolj napredni projektorji združujejo tehnologijo 3LCD in tehnologijo za izboljšanje ločljivosti 4K z živahnimi barvami ter izjemno visokim razmerjem kontrasta za sijajno in resnično naravno reprodukcijo vsebin, brez mavričnega učinka – kot nalašč za samoportrete.

Zelo vsestranski laserski projektorji serije EB-PU1000 zagotavljajo svetilnost od 6.000 do 10.000 lumnov in podpirajo različne vrste leč, tako da lahko najdete popolno rešitev zase. Za dostop do naprednih funkcij namestitve in umerjanja lahko dodate tudi zunanjo Epsonovo kamero.

Kompakten, a zmogljiv vodilni model serije EB-PU2010 z 10.000 lumni svetilnosti zagotavlja zanesljivo predstavo, hkrati pa ponuja izjemno ostro in svetlo sliko. Zaradi tega je kot nalašč za celo vrsto prizorišč, vključno z galerijami, tematskimi parki, digitalnimi umetniškimi instalacijami in številnimi drugimi zanimivostmi za obiskovalce.

Rešitve prikaza za poslovno rabo in izobraževanje

Popeljite svojo komunikacijo na naslednjo stopnjo

Vključite učence s svetlejšimi predstavitvami z našimi projekcijskimi rešitvami za visokošolsko izobraževanje, da vsebino predstavite z največjim učinkom.

Naši laserski projektorji serije EB-PU1000 in EB-PU2200 so zasnovani za zahteve po visoki svetilnosti z razponom od 6.000 do 20.000 lumnov. Dodatne leče z motorizirano optiko zagotavljajo prilagodljivost namestitve, ki je idealna pri zamenjavi in nadgradnji obstoječih projekcijskih rešitev.

Očarajte občinstvo v podjetjih s projekcijami na velikem platnu

Nadgradite na najnovejšo tehnologijo laserske projekcije z našo ponudbo cenovno ugodnih projektorjev za srednje velike in velike sejne prostore z do 7.000 lumni in ločljivostjo do 4KE, ki jo zagotavlja serija EB-L700.

Zagotovite visokokakovostne projekcije na velikem platnu s prilagodljivostjo projiciranja iz različnih virov, vključno z brezžično uporabo vgrajene tehnologije zrcaljenja zaslona in našega novega brezžičnega predstavitvenega sistema ELPWP10. Zaradi širokega ročnega pomika leč in podpore za vire ločljivosti 4K boste zlahka zamenjali starejše televizorje in projektorje.

Preprosto upravljanje in nadzor

Enostavno spremljajte vse svoje projektorje in nadzorujte njihove osnovne funkcije, kot sta vklop in izklop ali preklop vira slike. Na daljavo prilagajate ostrino objektiva ali položaj slike združljivih projektorjev in spremljajte ključne podatke o delovanju projektorja.
Z našo rešitvijo v oblaku Epson Projector Management Connected (EPMC) dostopajte do vseh svojih projektorjev od koderkoli.
Prenesi Epson Projector Management
Prenesi Epson Projector Management Connected

Preprosta konfiguracija

Nastavitev in konfiguriranje velikega nabora Epsonovih projektorjev še nikoli nista bila preprostejša, zahvaljujoč visokofrekvenčni komunikacijski tehnologiji kratkega dosega (NFC) in brezplačni aplikaciji Epson Projector Configuration Tool (EPCT). Z enim dotikom pametnega telefona lahko preprosto registrirate podatke projektorja, preberete in uredite nastavitve v aplikaciji ter nato prenesete nastavitve v celotno skupino projektorjev, ne da vam bi bilo treba projektorje sploh vklopiti.
Prenesi Epson Projector Configuration Tool za sisteme Android
Prenesi Epson Projector Configuration Tool za sisteme iOS

Projicirajte večje, svetlejše in hitrejše slike!

Zlahka združite in zlijte skupaj sliko več projektorjev ter tako ustvarite izjemno svetle ali izjemno velike projekcije. Preprosto pritrdite kamero Epson ELPEC01 in sledite vgrajenim postopkom preprostega združevanja ter zlivanja, da v le nekaj minutah brez računalnika izvedete združevanje in zlivanje slike dveh projektorjev. Če potrebujete več projektorjev ali imate ukrivljeno platno, vam brezplačna programska oprema Epson Projector Professional Tool (EPPT) zagotavlja napredne funkcije in podporo za do 15 projektorjev.
Prenesi Epson Projector Professional Tool za sisteme Windows
Prenesi Epson Projector Professional Tool za sisteme Mac

Popoln nadzor barv

Uporabite Epsonovo inovativno rešitev s kamero za brezhibno ujemanje barv in svetilnosti, umerjanje barv ter prilagajanje enakomernosti barv.

Izjemna vsebina

Z aplikacijo Epson Creative Projection lahko ustvarite lastne izkustvene in predstavitvene vsebine. Upravljajte vsebino po meri in jo predvajajte neposredno s kartice SD ali ključka USB z uporabo programske opreme Epson Projector Content Manager.
Prenesi Epson Projector Content Manager
Prenesi Epson Creative Projection

Odkrijte ponudbo izdelkov

Razširjena povezljivost

Povezane rešitve ProDisplay

Odkrijte naše osupljive študije primerov

Oglejte si, kako naše stranke uporabljajo Epsonove rešitve visoke svetilnosti, da bi svojo ustvarjalnost dvignile na novo raven ter navdušile občinstvo z živahnimi učinki in poglobljenimi izkušnjami.

Izjemna kakovost, ki jo potrjuje tudi Usain Bolt!

Vsak Epsonov projektor je rezultat naše zavezanosti raziskovanju, razvoju in proizvajanju izdelkov, ki zagotavljajo sliko vrhunske kakovosti, preprosto uporabo ter popolnoma zanesljivo delovanje.

Naše rešitve Pro AV združujejo visoko svetilnost, izjemno ostrino in živahne barve z ultimativno vsestranskostjo namestitve ter tako ustvarjajo močne in živahne slike, ki vedno osupnejo občinstvo.

Novice

Bodite na tekočem z najnovejšimi Epsonovimi novicami in spoznajte prednosti najnovejših
Epsonovih izdelkov.

Študije primerov

Odkrijte široko paleto študij primerov, ki vsebujejo informacije
o Epsonovih izdelkih, rešitvah in tržnih trendih.

Želite izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

1 od 2001 do 2022, 500 lumnov in več, razen tv projektorjev, Futuresource Consulting – četrtletni vpogled v trg projektorjev – Worldwide Analyzer CY22Q4
2 IP5X certificiran v skladu s standardom IEC 60529. Certifikat IP5X velja za optični mehanizem in modul vira svetlobe.