OPTIČNI BRALNIKI Z MOŽNOSTJO PODAJANJA LISTOV

Ustvarite boljše poslovno okolje s podporo vodilnega globalnega podjetja na področju optičnega branja. Epsonova serija poslovnih optičnih bralnikov z možnostjo podajanja listov je zasnovana za čim večjo zmogljivost delovanja, zato predstavlja idealno rešitev za obremenjene pisarne.

Prenos brošure
Oglejte si video posnetek
OPTIČNI BRALNIKI Z MOŽNOSTJO PODAJANJA LISTOV

Poskrbite za dinamičen potek dela z našo ponudbo optičnih bralnikov z možnostjo podajanja listov

Epson ponuja idealne optične bralnike z možnostjo podajanja listov, ki bodo ne glede na različne potrebe vaše organizacije pripomogli k avtomatizaciji procesov in digitalizaciji dokumentov. Z več kot 30 leti izkušenj pri izdelavi visokokakovostnih optičnih bralnikov – z zanesljivimi in preizkušenimi rešitvami optičnega branja vam lahko pomagamo izboljšati potek dela z dokumenti.

Izberite svoj optični bralnik

Prilagodljiva modularna arhitektura

Z našo prilagodljivo modularno arhitekturo (SMA) so Epsonovi inženirji uspeli zasnovati širok nabor izdelkov, ki vam omogočajo povezovanje ustreznih naprav v vašo organizacijo. Prednost je, da so uporabniki že seznanjeni z osnovnim delovanjem naprav, kar omogoča preprosto in intuitivno uporabo za udobnejše in produktivnejše delovno okolje.

Izjemna zmogljivost

Optični bralniki WorkForce z možnostjo podajanja listov zagotavljajo učinkovito poslovanje na profesionalnem nivoju. S hitrostmi do 85 strani na minuto ali 170 slik na minuto. Možen delovni ciklel je 9.000 strani dnevno, kar podjetjem omogoča, da izpolnijo zahteve še tako obremenjenih oddelkov.

Inovativne funkcije

Z najboljšo tehnologijo podajanja papirja lahko modeli te serije optično preberejo zahtevne medije debeline od 27 g/m² do 413 g/m². Inovativne funkcije za upravljanje hitrosti optičnega bralnika in zaščito papirja pred poškodbami zagotavljajo nemoteno delovanje.

Nagrajena tehnologija

Epson je vodilni na področju razvoja trajnostne pisarniške tehnologije. Podjetje s svojim naborom tiskalnikov, optičnih bralnikov in projektorjev s certifikatom TCO prispeva k zmanjševanju odpadkov in krožnemu gospodarstvu.

Omrežna raba

Za učinkovit potek dela prenesite pakete programske opreme s številnimi funkcijami za upravljanje opravil, uporabnikov in naprav. S prednastavljenimi opravili v napravi ali delovni postaji lahko uporabniki preprosto optično berejo in tako povečajo storilnost. Kliknite spodaj, če želite izvedeti več o programski opremi Document Capture in orodju Epson Device Admin.

Prilagodljivo optično branje

Optično branje neposredno z zaslona na dotik optičnega bralnika ter ustvarjanje prilagodljivih prednastavitev in predlog brez računalnika. Poleg tega lahko prek računalnika s sistemom Windows ali Mac z uporabo programske opreme Epson ScanSmart ali prek telefona ali tabličnega računalnika z aplikacijo Epson Smart Panel optično preberete in delite vsebine z drugimi.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

1 Število globalno prodanih optičnih bralnikov z možnostjo podajanja listov od leta 2010 do 2018. To temelji na informativnih trendih četrtletnega sledilnika optičnih bralnikov za drugo četrtletje leta 2019.