PRIHRANITE PROSTOR NA MIZI S KOMPAKTNIMI OPTIČNIMI BRALNIKI FORMATA A4

Kompaktni namizni optični bralniki formata A4
Oglejte si videoposnetek
KOMPAKTNI NAMIZNI OPTIČNI BRALNIKI FORMATA A4

Epsonov prvi optični bralnik z zajemanjem v obliki črke U

Novi kompaktni namizni optični bralniki ponujajo rešitev vse v enem za vse, ki imajo omejen prostor na pisalni mizi in morajo optično brati različne vrste medijev in dokumentov.

Ti izjemno vsestranski optični bralniki, zasnovani za ravnotežje med zmogljivostmi in priročnostjo, podjetjem vseh velikosti omogočajo, da naredijo več z manj in izkoristijo vse prednosti izredno kompaktnega optičnega bralnika, ne da bi morali žrtvovati dragocen pisarniški prostor.

Kratek opis glavnih lastnosti

Izbirnik položaja zajemanja

Edinstveni izbirnik položaja zajemanja omogoča hitro preklapljanje med ploskim zajemanjem in zajemanjem v obliki črke U med delovanjem, da se poveča raven produktivnosti in optično bere širši razpon medijev brez motenj.

Zajemanje v obliki črke U

Optični bralnik z zajemanjem v obliki črke U je izredno kompakten in omogoča optično branje papirnih dokumentov, ne da bi naprava zavzela še več prostora. Prihranite dragocen prostor na pisalni mizi.

Tehnologija zaščite papirnih dokumentov

Da bi preprečili poškodbe pomembnih dokumentov in izboljšali brezskrbnost vsakega uporabnika, bo naprava samodejno zaustavila optično branje, če zazna nenormalno obremenitev valjev ali če je dokument postavljen poševno.

Obnovitev roba dokumenta

Nepravilnosti na robovih dokumentov, kot so pregibi, strganine, robne sence in luknje v izvirnih dokumentih, lahko preprosto optično preberete, popravite in izboljšate z uporabo barv okoli nepravilnosti.

Zaznavanje umazanije na steklu

Napredna tehnologija zaznavanja umazanije, ki izhaja iz naše uveljavljene ponudbe optičnih bralnikov formata A4, uporabnike opozori, kdaj in kje je treba očistiti steklo optičnega bralnika, kar zagotavlja vedno izjemne rezultate in zmanjšuje število nepotrebnih ponovnih optičnih branj.

Epson ES-C380W se pridružuje družini ScanWay

Naši modeli ScanWay zagotavljajo preprosto, zanesljivo in varno rešitev za optično branje brez uporabe računalnika – vsak od modelov ponuja zaslon ali gumbe za bližnjice, ki uporabnikom omogočajo prilagajanje opravil za boljše delovanje.

Optično branje neposredno v omrežne mape, e-poštne naslove, pomnilnik USB in priljubljene storitve v oblaku, kot so Google Drive, Dropbox, Evernote in OneDrive za podjetja, z uporabo storitve Epson Connect. Optično branje v kanale Microsoft Teams lahko izvedete s spletnim vtičnikom SharePoint.

Optično branje strojno berljivih delov na osebnih dokumentih

Za potovalne agencije, hotele, ponudnike najema avtomobilov in vse druge vrste organizacij, ki morajo redno optično brati in shranjevati podatke o potnih listih, imajo ti optični bralniki izjemno vrednost.

Z našo programsko opremo Document Capture Pro lahko uporabniki hitro zajamejo in indeksirajo vse osebne podatke iz strojno berljivega dela v potnih listih in na dokumentih za potovanje (TD1) ter jih shranijo na varno in lahko dostopno mesto.

Serija izdelkov kompaktnih namiznih optičnih bralnikov

Želite izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje