EPSONOVE REŠITVE ZA DOM

Jedrnati, neposredni in koristni – to so nasveti, kakršne potrebujete pri nakupovanju tiskalnika, optičnega bralnika ali projektorja. Tukaj smo, da vam pomagamo – poiščite napravo, ki jo potrebujete, in odkrijte, kako vam lahko Epson pomaga uresničiti zamisli za življenje.

REŠITVE ZA DOM

EcoTank

Ali iščete cenovno ugodno rešitev tiskanja? Tiskalnike EcoTank dobavljamo s priloženim originalnim črnilom, tako da lahko v povprečju prihranite 90 % stroškov za črnilo¹. Že od začetka boste imeli dovolj črnila za tiskanje na tisoče strani – to pomeni, da boste prihranili tako denar kot čas, saj ni potrebe po pogosti menjavi kartuš.

Enobarvni tiskalniki EcoTank

EcoTank ima sistem velikih posod s črnilom za vnovično polnjenje, ki jih napolnite s črnilom iz priloženih stekleničk s črnilom. Že od začetka boste imeli dovolj črnila za tiskanje na tisoče strani, hkrati pa zmanjšali stroške in prihranili čas, saj tonerja ni treba pogosto menjavati.

Domača pisarna

Če delate doma v kabinetu ali v mali pisarni – hitri in zmogljivi, a hkrati kompaktni tiskalniki WorkForce Pro so odličen dodatek vsakemu delovnemu okolju. Odkrijte, kako vam lahko ti brezžični tiskalniki pomagajo izboljšati storilnost in hkrati zagotoviti čim nižje stroške uporabe.

Rešitve za zabavo

Z Epsonovimi projektorji za domačo uporabo lahko vaš dom postane središče družabnih dogodkov. Naj gre za spremljanje vašega najljubšega športa, gledanje filmske klasike, pretočno predvajanje najnovejše serije ali igranje pravkar izdane igre – poskrbite, da bo to zares nepozabna izkušnja, s projicirano sliko nadnaravne velikosti. Pritegnite pozornost ter te nepozabne trenutke delite tudi z družino in prijatelji.

Domači kino

Kot vodilni na svetu v prikazovalni tehnologiji² imamo veliko znanja pri zagotavljanju visokokakovostne prikazovalne izkušnje. S temi projektorji, ki jih je preprosto uporabljati, uživajte v filmih, serijah in drugi vsebini.

Igranje iger

Naredite prostor v svojem urniku – vaš dom bo zdaj postal središče igralnih večerov. Naj lovite žogo po igrišču, drsite okoli ovinkov ali pogumno odkrivate nove svetove – z Epsonovim projektorjem ste lahko vedno v središču dogajanja.

Laserski projektorji – najboljša alternativa televizorjem

Z Epsonovimi projektorji izkusite naslednjo raven domače zabave in na novo opredelite svojo izkušnjo gledanja, ki presega omejitve standardnih televizorjev.

Pametna očala na sekundarnem zaslonu

Osebna pametna očala omogočajo ogled visoke ločljivosti na velikem zaslonu, ki se projicira v vidno polje uporabnika.

Epson Connect

Enostavno tiskanje iz tabličnih računalnikov, pametnih telefonov in več z brezplačnimi aplikacijami, ki jih je preprosto uporabljati.

OBLIKOVANJE PRIHODNOSTI S TEHNOLOGIJO BREZ TOPLOTE

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

¹ Povprečno število potrebnih kartuš/prihranek, dosežen pri tiskanju enakega števila strani s priloženimi stekleničkami s črnilom v naboru izdelkov EcoTank, brez cene strojne opreme. Primerjava temelji na povprečju nabora izdelkov A4 EcoTank v primerjavi s povprečno vrednostjo 10 najbolje prodajanih modelov v Zahodni Evropi v obdobju med januarjem in decembrom 2017 po podatkih družbe GfK. Stroški tiskanja so izračunani na podlagi deleža standardnih in XL-kartuš po podatkih družbe GfK za isto referenčno obdobje na zahodnoevropskem tržišču, pri čemer so bile uporabljene povprečne prodajne cene. Izkoristki kartuš s črnilom so takšni, kot so navedeni na spletnih mestih proizvajalcev.

² Največji tržni delež za projektorje s 500 lumni in več. (Raziskavo je izvedlo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2016.)