Oglejte si naš katalog izdelkov Epson Robotics.
ROBOTI
Največji proizvajalec industrijskih robotov SCARA na svetu že več kot 10 let*
Imamo več kot 40 let izkušenj na področju robotskih rešitev
Dobavili smo že več kot 200.000 industrijskih robotov
Govorimo vaš jezik, lokalna podružnica in partnerji

Strokovnjaki za industrijsko avtomatizacijo

Epson je vodilni svetovni proizvajalec na področju industrijske avtomatizacije, ki ponuja impresivno kombinacijo visoke zmogljivosti in preprostosti. Epsonovi industrijski roboti s svetovnim ugledom zanesljivosti in odlične podpore prinašajo visoko produktivno in avtomatizirano proizvodnjo v vse več panog po vsem svetu.

Kako zagotavljamo uspeh?

Revolucionirajte svoje poslovanje, avtomatizacija je preprosta

Oglejte si spodnje videoposnetke in izvedite več o tem, kako preprosta je avtomatizacija

Razlogi za avtomatizacijo

1. Izboljšana produktivnost Avtomatizacija uvaja robote, ki se ne utrudijo in svoje naloge opravljajo dosledno z neprekosljivo hitrostjo ter natančnostjo. Z avtomatizacijo procesov lahko podjetja znatno povečajo produktivnost in proizvodnjo.
2. Izboljšan nadzor kakovosti Pri ročnem delu so človeške napake neločljivo povezane s tveganjem. Roboti pa zagotavljajo izjemno natančnost, kar zmanjšuje možnost nastanka napak in nedoslednosti.
3. Optimalna uporaba virov Avtomatizacija omogoča optimalno razporeditev virov znotraj podjetja. Z racionalizacijo procesov in zmanjševanjem količine odpadkov lahko podjetja učinkovito izkoristijo svojo delovno silo, materiale in čas.
4. Višja hitrost delovanja Ena od pomembnih prednosti avtomatizacije je sposobnost delovanja 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Za razliko od zaposlenih ljudi, ki potrebujejo odmore in počitek, lahko roboti delajo brez prekinitev, s čimer pospešujejo proizvodnjo in skrajšajo čas obdelave.
5. Prožnost in prilagodljivost Robote je mogoče programirati in reprogramirati za opravljanje številnih nalog, zaradi česar so zelo vsestranski in prilagodljivi. Ta prilagodljivost podjetjem omogoča, da se hitro odzovejo na spreminjajoče se potrebe in zahteve trga.
6. Prihranek pri stroških Medtem ko se začetne naložbe v avtomatizacijo morda zdijo visoke, ta ponuja dolgoročne prihranke pri stroških. Menjava fizičnega dela z roboti lahko podjetjem prinese zmanjšanje stroškov dela, zmanjša odvisnost od nadurnega plačila in tveganja glede stroškov, povezanih z zaposlenimi.

Poiščite svojo rešitev za avtomatizacijo

SCARA

SCARA

Epson ima na voljo široko paleto vodilnih robotov SCARA z edinstvenimi funkcijami in zmogljivostmi.

6-Axis

6-osni

Izberite 6-osnega robota iz razpoložljivih serij za prilagodljivost, visoke zmogljivosti in zanesljivost.

Options & Accessories

Dodatne možnosti in oprema

Izkoristite robote s široko paleto dodatnih možnosti in dodatne opreme.

SCARA

Izberite robota SCARA med razpoložljivimi serijami, od osnovnih do vrhunskih.

Od
7.833 EUR
Osnovna serija
T-B Series

Serija T-B

Serija T-B praktično odpravlja težave z omejitvami prostora. Z vgrajenim krmilnikom in napajanjem za orodje na koncu roke imajo ti prostorsko varčni roboti vse-v-enem vse, kar potrebujete, namestite pa jih lahko v zgolj nekaj minutah.

Napredna serija
LS-B Series

Serija LS-B

Epsonovi roboti SCARA serije LS-B so bili ustvarjeni kot cenovno ugodna tovarniška rešitev z visoko vrednostjo in zmogljivostjo ter uporabljajo številne dostopne tehnologije, vključno z novim krmilnikom RC90B.

Varno gibanje
Vrhunska serija
GX Series

Serija GX

Novi razred robotov SCARA GX z visokimi zmogljivostmi temelji na 40 letih strokovnega znanja za zagotavljanje zmogljivosti in prilagodljivosti na višji ravni.

Posebna kinematika
Vrhunska serija
RS Series

Serija RS

Z možnostjo gibanja in doseganja predmetov pod in za samim seboj lahko roboti serije RS izkoristijo celoten delovni prostor pod svojo roko. Posledično v središču delovnega okvira ni izgubljenega prostora.

6-osni

Izberite 6-osnega robota iz razpoložljivih serij za prilagodljivost, visoke zmogljivosti in zanesljivost.

Od
13.608 EUR
Osnovna serija
VT Series

Serija VT

Serija VT z vrhunsko tehnologijo je na voljo po izjemno nizki ceni z vgrajenim krmilnikom in programsko opremo, ki je enostavna za uporabo.

Varno gibanje
Vrhunska serija
C Series

Serija C-B

Serija C-B lahko pomaga vašemu sistemu doseči njegov polni potencial. 6-osni roboti delujejo pri visokih hitrostih z natančnim obnašanjem poti, vse v izjemno tankem ohišju. Različne možnosti sestavljanja vam dajejo vso prilagodljivost, ki jo potrebujete.

Posebna kinematika
Vrhunska serija
N Series

Serija N

6-osni roboti serije N predstavljajo revolucionaren nov koncept 6-osnih robotov. Z novo tehnologijo kompaktne »zložljive roke« inovativni roboti ponujajo pomembne prednosti pri učinkovitosti gibanja in izkoriščanju delovnega prostora.

Ekosistem industrijske avtomatizacije

Naš robotski sistem po načelih enostavnosti, inteligentnosti in razširljivosti podpira vse običajne sisteme Fieldbus in ponuja visoko stopnjo integracije v vsak tovarniški ekosistem, da bi omogočil visoko digitalizirano in učinkovito proizvodnjo.
Robot
Controller
Software

Sistem za zaznavanje sile

Brezhibno delovanje v opravilih z vodenjem sil.

Več o tem

Orodja vgrajene programske opreme

Vodnik za računalniški vid
Vodilo za rešitve zaznavanja sil
Upravljanje podajalnika delov
Nastavitve grafičnega uporabniškega vmesnika
itd.

Več o tem

Učenje in upravljanje robotov

Enostavno in varno upravljanje robota.

Več o tem

Vgrajen računalniški vid s sistemom Epson Compact Vision

Meritve
Nadzor kakovosti
Zaznavanje napak
Določanje položaja delov
Sledenje na tekočem traku

Več o tem

Komunikacija in razširitvene kartice

Dodatne kartice fieldbus, kartice z digitalnimi in analognimi vmesniki.

Več o tem

Sistem podajanja delov

Za ločevanje ali izločitev delov, ki naj jih dvigne robot.

Več o tem

Možnost Euromap67

Zagotavljanje zamenljivosti med strojem za brizganje in robotom za obdelavo.

Več o tem

Visokohitrostno sledenje tekočega traku

Omogoča zelo natančno sinhronizacijo s premikajočimi se predmeti.

Več o tem

Najdete nas lahko na:
# #

Enostavna komunikacija z:

# # # # # #

Industrijska raba robotov

Servisni center

Tehnična podpora

Od izbire robotov do izvedbe

Ne glede na to, ali želite najti lokalni servisni center za obstoječe Epsonove robote, popolnoma na novo namestiti robote, Epsonove robote vključiti v obstoječe okolje ali preprosto najti način za optimalno uporabo svojih robotov in krmilnikov, so naši visokousposobljeni strokovnjaki na voljo za pomoč.
Tehnična podpora
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009 E-poštni naslov: support.ms@epson.de

Študije izvedljivosti

Namesto teoretičnih simulacij lahko izvajamo tudi študije izvedljivosti s pravimi roboti in dodatki. Še preden investirate, boste prejeli optimalno konfiguracijo robota, najboljšo možno lokacijo namestitve in natančne rezultate. To zagotavlja največjo gotovost pri načrtovanju in projektno varnost.

Hitrejša pot do podpore

Servis in podpora za robotiko

Servis

Storitev klicnega centra, popravilo na mestu uporabe, individualna ponudba pregledov in vzdrževanja ter paketi rezervnih delov, prilagojeni vašim posebnim zahtevam – to je le nekaj primerov, ki kažejo, da storimo vse, kar je v naši moči, da zagotovimo nemoteno delovanje vaše proizvodnje.
Service
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009 E-poštni naslov: service.ms@epson.de

Hitrejša pot do podpore

Servis in podpora za robotiko
Servis rezervnih delov
Če imate lastne rezervne dele na zalogi, lahko nastanejo visoki stroški skladiščenja. Zagotavljamo vam sistem upravljanja rezervnih delov, ki vam omogoča dostop do vseh sklopov in komponent, ki jih potrebujete. Vse rezervne dele hitro dostavimo iz osrednjega skladišča v Meerbuschu. Telefon: +49 (0) 211 5422 9008 E-poštni naslov: order.ms@epson.de
Preventivno vzdrževanje
Preventivno vzdrževanje podaljša življenjsko dobo vašega sistema in zmanjša tveganje izpadov. Tukaj smo, da vam pomagamo pripraviti učinkovit načrt vzdrževanja.
Dežurna telefonska linija in servisna služba
Naše robotske sisteme odlikuje izjemna zanesljivost. Če robot preneha delovati ali če je po več tisoč urah obratovanja treba zamenjati ključne dele, vam bodo naši inženirji zagotovili podporo po telefonu ali na samem mestu uporabe.

Usposabljanje

Ne glede na to, ali vas zanimajo predstavitveni seminarji, tečaji programiranja in vzdrževanja ali izobraževanje operaterjev, bodo naši strokovnjaki z veseljem delili svoje znanje z vami ter vašim osebjem.

Postanite strokovnjak na področju robotike

Naša struktura usposabljanja temelji na odgovarjanju na individualna vprašanja in ne na predavanjih s področja usposabljanja. V majhnih skupinah se boste na pravih Epsonovih robotih naučili teorije in prakse. Na zahtevo z veseljem zagotovimo tudi posebna izobraževanja za podjetja. Stopite v stik z nami Pokličite nas na:
+49 (0) 211 5422 9008

Ali nam pošljite e-poštno sporočilo na naslov: academy.ms@epson.de Prenos brošure

Osredotočimo se na vašo rešitev

Pridružite se nam na predstavitvi prihodnosti avtomatizacije v centru za industrijske rešitve Epson Industrial Solutions Centre+
Raziščite najsodobnejšo avtomatizacijo iz udobja lastnega zaslona. Potopite se v naš hibridni sejem, kjer lahko spoznate strokovnjake in se vživite v svet industrijskih rešitev.
Kaj lahko pričakujete:
  • Predstavitve v živo: Doživite učinkovito rokovanje z deli s privlačnimi virtualnimi predstavitvami v živo.
  • Vpogledi v načine uporabe: Spoznajte, kako Epsonovi roboti izboljšujejo donos in kakovost v resničnih scenarijih, ki vključujejo občutljivo merjenje sile, prilagodljivo podajanje delov, inteligentno visoko natančno vijačenje in ekonomično pobiranje naročil.
Zagotovite si svoje virtualno mesto:
Registracija ISC+

Obrnite se na nas

Evropa

EPSON Deutschland GmbH Manufacturing Solutions
Schiessstr. 49
D-40549 Düsseldorf
Telefon: +49 (0) 211 5422 9008
Faks: +49 (0) 2159 538 3170
E-poštni naslov: info.rs@epson.de
Tehnična podpora in vzdrževanje:
Telefon: +49 (0) 211 5422 9009
Predprodajna in prodajna podpora:
Telefon: +49 (0) 211 5422 9007
Contact us

Severna/Južna Amerika

Epson Robots
1650 E. Glenn Curtiss Street
Carson, CA 90746
USA
Telefon: +1-562-290-5910
Faks: +1-562-290-5999
Spletno mesto

Brazilija

Epson do Brasil
Av. Tucunaré, 720
Tamboré, Barueri – SP
06460-020
Brasil
Telefon: +55-11-3004-6627
Spletno mesto

Japan

Seiko Epson Corporation
Factory Automation Division
Toyoshina Plant
6925 Tazawa, Toyoshina
Azumino-shi, Nagano
399-8285 / Japan
Telefon: +81-263-72-1530
Faks: +81-263-72-1495
Spletno mesto

Tajvan

Epson Taiwan Technology and Trading Ltd.
14F, No.7, Song-Ren Road
Taipei 110
Taiwan
R.O.C
Telefon: +011 886 2-87866688
Faks: +011 886 2-87866660
Spletno mesto

Kitajska in Hongkong

Epson China Co, Ltd.
Factory Automation Division
7F,Jinbao Building
No.89 Jinbao Street
Dongcheng District
Beijing 10005, China
Telefon: +011 (86-10) 85221199
Faks: +011 (86-10) 85221127
Spletna stran za Hongkong

Koreja

Epson Korea Co, Ltd.
27F DaeSung D-Polis
606 Seobusaet-gil
Geumcheon-gu
Seoul, 153-803
Korea
Telefon: +011 (82) 2-558-4270
Faks: +011 (82) 2-558-4272
Spletno mesto

Jugovzhodna Azija, Avstralija in Nova Zelandija

Epson Singapore Pte Ltd
Factory Automation Division
1 Harbour Front Place
#03-02 Harbour Front Tower One
Singapore 098633
Telefon: +011 (65) 6586-5500
Spletno mesto

Lokalne servisne storitve in podpora

Epson v številnih evropskih državah pri prodaji in servisiranju robotov sodeluje z distributerji.
Prikazano: od
Prikazano: od

Zgodbe o uspehu avtomatizacije

Odkrijte zgodbe o uspehu v resničnem svetu. Oglejte si, kako so podjetja, kot je vaše, spremenila svoje poslovanje z našimi roboti. Raziščite izzive, s katerimi se soočajo, implementirane rešitve in dosežene izjemne rezultate.

Novice in viri

Bodite na tekočem z najnovejšimi trendi in vpogledi v avtomatizacijo. Preberite naš blog za strokovne nasvete, novice iz industrije in uporabne nasvete. Dostopajte do naše knjižnice virov za poglobljene bele knjige in vodnike.

Ste pripravljeni izvedeti več?

Pogovorite se z enim od naših sodelavcev in ugotovite, kako lahko zmanjšate stroške in delate učinkoviteje.

* Tržni delež, ki temelji na prodaji industrijskih robotov SCARA, 2011–2021. (Vir: Fuji Keizai »2012–2022 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market«).