PAPIR ZA UMETNIŠKE IZDELKE

Izberite papir za natis fotografij in umetniških izdelkov, ki je zasnovan za kar najboljše rezultate pri uporabi z Epsonovimi tiskalniki in črnili.

PAPIR ZA UMETNIŠKE IZDELKE

Papir za umetniške izdelke na podlagi bombaža

Epson ponuja štiri papirje za umetniške izdelke na podlagi bombaža za visokokakovostne natise fotografij in umetniških izdelkov. Ti papirji so primerni za umetnike, fotografe, tiskarne in muzeje.

Zagotovite si najboljše rezultate s črnili Epson UltraChrome

Vse bo tako, kot ste si zapomnili – z naravnimi barvami, gladkimi prehodi, realističnimi odtenki kože in drugimi podrobnostmi.

UltraChrome K3/K3+VM
UltraChrome HD/HDR
UltraChrome HDX
UltraChrome Pro

Registrirani za Digigraphie

S temi papirji za umetniške izdelke na podlagi bombaža boste lahko izkoristili vse prednosti visokokakovostnih natisov in si zagotovili ravni doslednosti, potrebne za omejene izdaje. Izpolnjujejo in presegajo preskus 60-letne odpornosti na svetlobo za pigmentna črnila UltraChrome na vodni osnovi, ter imajo potrdilo za Digigraphie¹.

Glavne lastnosti

Združljivi izdelki

Vsi papirji za umetniške izdelke so temeljito preskušeni in prilagojeni za delo z naslednjimi tiskalniki.

Študije primerov

Epsonova vizija, mnenje in novice so zasnovani tako, da navdušujejo, obveščajo ter pomagajo – spoznajte trende v industriji, oglejte si, kako naše stranke uporabljajo izdelke, in sprejemajte odločitve na podlagi nasvetov.

Novice

Pridobite več informacij o novih izdelkih in o načinih, kako naše stranke te izdelke uporabljajo, ter spoznajte naše poglede in mnenja o tem, kaj se dogaja v svetu, v katerem živimo in delamo.

Digigraphie®

Novo obzorje za umetnost

Epsonova tehnologija Digigraphie® odpira čisto nova obzorja priložnosti. Digigraphie® omogoča, da lahko umetniški svet zdaj izkoristi prednosti digitalne tehnologije.

¹ Rezultat preskusov, ki jih je izvedla francoska ustanova Laboratoire national de métrologie et d'essais (LNE).