INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

Epson teži k popolnosti. Naše patentirane tehnologije nas redno uvrščajo med vodilne globalne lastnike patenta intelektualne lastnine. Prav zaradi naše zaveze inovaciji smo vodilni imetnik portfelja patentov v naših glavnih proizvodnih linijah, pet let zapored pa smo bili s strani programa Thomson Reuters Top 100 Global Innovators prepoznani tudi kot vodilna tehnološka sila1.

Tehnologije tiskanja

PrecisionCore®

Naslednja generacija tehnologije tiskalnih glav

PrecisionCore je nova tehnologija tiskanja, ki uporablja revolucionarno tiskalno vezje z visoko gostoto in lahko proizvede do 40 milijonov natančnih pik.

VEČ O TEM

Napredna tehnologija MicroPiezo®

Napredna tehnologija za boljšo industrijsko moč tiskanja

Tehnologija tiskalnih glav MicroPiezo omogoča izrazit in natančen odtis črnila za visoko kakovost slik ter izboljšane hitrosti tiskanja. Ker ne uporablja toplote, jo lahko uporabljate s širokim spektrom črnil za različne namene.

VEČ O TEM

Tehnologija posod s črnilom

Nova tehnologija. Ne novo črnilo.

Predstavljamo vam tiskanje brez kartuš. Našim tiskalnikom s sistemom posod s črnilom je priložena do triletna zaloga črnila2, ki vam omogoča do 74 % prihranka pri tiskanju3.

VEČ O TEM

Projektorji

3LCD

Spoznajte tehnologijo 3LCD - projektorji z barvno svetilnostjo

3LCD je napredna, inovativna tehnologija, ki s pomočjo treh integriranih vezij omogoča dinamično, resnično sliko za najbolj zahtevno občinstvo.

VEČ O TEM

Barvna svetilnost

Barve spremenijo vse

Ustvarite svetlejšo, bolj živo projekcijo z Epsonovo barvno svetilnostjo (CLO).

VEČ O TEM

Tehnologija laserske projekcije

Laserska natančnost

Izkusite osupljivo kakovost in zanesljivost z našim novim laserskim virom svetlobe in naprednim filtrom. Združite prilagodljive predstavitvene funkcije s 30.000 urami4 uporabe brez potrebe po vzdrževanju in dosledno zmogljivostjo za popolno brezskrbnost med pomembnimi predstavitvami. Take inovacije v tehnologiji za projektorje omogočajo, da že od leta 2001 ostajamo vodilno5 svetovno podjetje na področju projektorjev.

VEČ O TEM

Tehnologija žarnic E-TORL

Zagotovite si najboljšo kakovost slike ob zavedanju, da uporabljate originalno, varno in zanesljivo žarnico.

V podjetju Epson se ponašamo z izdelavo visokokakovostnih, varnih ter zanesljivih projektorjev in žarnic, ki zagotavljajo vrhunsko izkušnjo. Zato bi vas radi opozorili na težavo, ki utegne vplivati na uporabnike projektorjev.

VEČ O TEM

Epson iProjection

Brezžična povezava in predstavitev

Nemoteno sodelujte z občinstvom, omogočite bolj dinamičen pristop in vključite sodelujoče v proces pridobivanja zamisli z našo aplikacijo iProjection, ki omogoča brezžično predstavitev dokumentov, slik in spletnih strani neposredno iz pametnih naprav s sistemom iOS ali Android.

VEČ O TEM

Programska oprema za projektorje

Povečajte učinkovitost svojega projektorja in izkoristite vse njegove zmožnosti

Izkoristite Epsonove posebne programske rešitve za povečanje učinkovitosti projektorja ter si zagotovite večjo zmogljivost, zanesljivejše delovanje in boljši nadzor. Kot vodilni proizvajalec projektorjev na svetu5 razumemo potrebo po ustreznih rešitvah projiciranja, ki omogočajo prilagojen, preprost in učinkovit način predstavitve, kjer koli želite.

VEČ O TEM

Tehnologije črnila

Črnilo Claria

Zasnovano za vaš način tiskanja

Ne glede na to, ali tiskate seminarske naloge za šolo, ustvarjate družinske foto albume ali želite razkazati svoje fotografske umetnine, boste z lahkoto našli pravi komplet črnil zase.

VEČ O TEM

Črnilo DURABrite Ultra

Zasnovano posebej za poslovno tiskanje

Črnila DURABrite Ultra, zasnovana za poslovno tiskanje, se hitro sušijo, so obstojna in odporna na razmazovanje.

Črnilo DURABrite Ultra vsebuje delce pigmenta, prevlečene s smolo, ki jih papir ne vpije kot črnila z barvili, temveč se lepijo na površino papirja. S tem omogoča črnilo DURABrite Ultra hitro sušenje besedila ter grafike laserske kakovosti na različnih vrstah in kakovostih papirja.

VEČ O TEM

Črnilo UltraChrome HD

Dobrodošli v novi generaciji

Resni amaterji in poklicni fotografi lahko zdaj s črnilom Epson UltraChrome HD natisnejo vrhunske slike z zelo natančnimi barvami. Ta nov nabor črnil vključuje novo fotografsko črno in mat črno črnilo, s katerima boste lahko izdelali barvne ter črno-bele natise slik z izjemnimi podrobnostmi.

VEČ O TEM

Črnilo UltraChrome HDR

Začetek novega obdobja v barvni zmogljivosti

Ker ima dve dodatni barvi – zeleno in oranžno - Epson UltraChrome HDR ponuja veliko širši tonski razpon. To pomeni boljšo barvno natančnost, več fines in bolj gladke barvne prehode. Poleg kartuše z zelenim in oranžnim črnilom za žive zelene in oranžne tone sta na voljo tudi kartuši s fotografsko in mat črnim črnilom.

VEČ O TEM

Črnilo UltraChrome HDR z belo barvo

Novo belo črnilo, ki v celoti izpolnjuje pričakovanja strank

Epson Stylus Pro WT7900 – prvi brizgalni tiskalnik za preizkusne izpise na vodni osnovi z belim črnilom na svetu.

VEČ O TEM

Črnilo UltraChrome HDX

Izkusite najbolj natančne barve

Z uporabo teh Epsonovih profesionalnih pigmentnih črnil si zagotovite kakovostne natise z izjemno globino in intenzivnostjo barv ter izkusite najbolj natančno barvno reprodukcijo na trgu.

VEČ O TEM

Črnilo UltraChrome K3

Svetloba, senca in vse vmes

Črnilo Epson UltraChrome K3 ustvarja z izjemno ravnjo tiskalne natančnosti, trajnosti in kakovosti ter tremi črnimi barvami nove privlačne možnosti za strokovnjake fotografije ter tiska. Rezultati so črno-bela zmogljivost brez primerjave, ki lahko preseže vsako vašo izkušnjo z drugimi barvnimi tiskalniki, ter izjemne barvne slike. In kako je to mogoče?

VEČ O TEM

Črnilo UltraChrome Pro

Izjemna kakovost z natančnimi in zanesljivimi rezultati

10-barvno črnilo UltraChrome Pro prinaša odlično črno-belo ter barvno reprodukcijo, zahvaljujoč štirim ravnem črne, vključno z novim fotografskim in mat črnim črnilom z visoko gostoto, ki zagotavljata temnejše črne odtenke. Medtem daje rjava redukcija bolj natančne barve, izvrstna svetlobna odpornost pa pomeni, da bodo natisi, ustvarjeni na sijajnem fotografskem papirju Premium obstojni približno 60 let6. Štiri ravni črne zagotavljajo boljšo gradacijo in manj zrnavosti.

VEČ O TEM

Črnilo UltraChrome K3 z živahno magento

Črnilo Epson UltraChrome K3 z živahno magento omogoča profesionalcem, da pokažejo svoje prave barve

Videli boste natančno reprodukcijo in kakovost slik, kot ju niste še nikoli – čudoviti, pristni kožni toni, intenzivne barve ter izjemen nabor izražanja. Rezultati so doživljenjsko obstojni in so videti enako pod vsemi pogoji osvetlitve.

VEČ O TEM

Tehnologije preizkusnih izpisov

Tehnologija brizgalnega tiskanja na vodni osnovi

Epson Stylus Pro WT7900 – prvi brizgalni tiskalnik za preizkusne izpise na vodni osnovi z belim črnilom na svetu

Nova doba za serijo Stylus Pro. Prebojna inovacija prinaša tako klasične kot tudi paketne preizkusne izpise.

VEČ O TEM

ClearProof Film

ClearProof Film je prozorna folija, posebej zasnovana za uporabo s tiskalnikom Stylus Pro WT7900

ClearProof je vedno prvi izbran medij za uporabo pri visokokakovostnih preizkusnih izpisih, saj predstavlja popolno izbiro z Epsonovim črnilom bele barve.

VEČ O TEM

Rešitve za preizkusne izpise

Popolno ujemanje

Za barvo, ki je tako dobra kot original. Naša serija tiskalnikov za preizkusne izpise SC-P ponuja neprekosljivo ujemanje barv z do 99-odstotno natančnostjo PANTONE®7. Odkrijte zadnjo novost v Epsonovi družini, novi SC-P5000, še danes. Najboljše je zdaj še boljše.

VEČ O TEM

Povezljivost

Epson Connect

Preprosto tiskajte iz tabličnih računalnikov in pametnih telefonov

Epsonove storitve mobilnega tiskanja in tiskanja v oblaku vam omogočajo brezžično tiskanje ter optično branje prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov doma, v pisarni ali na poti.

VEČ O TEM

Epson Device Admin

Nadzirajte, analizirajte in upravljajte svoje tiskalnike prek enega intuitivnega vmesnika

Na enostaven način oddaljeno upravljajte več tiskalnikov in optičnih bralnikov8 s polnim nadzorom, vključno z možnostjo namestitve, konfiguracije, nadzora, vzdrževanja naprav in odpravljanja težav, ter s tem povečajte produktivnost in znižajte stroške.

VEČ O TEM

Aplikacija Epson LFP za računanje stroškov črnila

Izračunajte porabo črnila za različne vrste slik

Aplikacija Epson LFP za računanje stroškov porabe črnila je zasnovana tako, da vam prikaže strošek črnila na stran za izbrani seriji Epsonovih tiskalnikov Stylus Pro in SureColor. Stroški so izračunani s pomočjo vzorčnih slik, ki so reprezentativne za vsak tiskalnik in vrsto uporabe8.

VEČ O TEM

Epson iProjection

Brezžična povezava in predstavitev

Nemoteno sodelujte z občinstvom, omogočite bolj dinamičen pristop in vključite sodelujoče v proces pridobivanja zamisli z našo aplikacijo iProjection, ki omogoča brezžično predstavitev dokumentov, slik in spletnih strani neposredno iz pametnih naprav s sistemom iOS ali Android.

VEČ O TEM

Epsonovo optično branje dokumentov

Optično preberite dokumente neposredno v mobilno napravo

Epson DocumentScan vam omogoča, da dokumente optično preberete neposredno v vašo napravo Android. Optično prebrane podatke si lahko najprej ogledate ter nato pošljete po e-pošti, neposredno v druge aplikacije ali pa jih shranite v storitve v oblaku, kot so Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive in Microsoft® OneDrive.

VEČ O TEM

Aplikacija Epson EPOS Receipt

Aplikacija Epson ePOS Receipt dokazuje, kako enostavno je ustvariti, natisniti in poslati račune z vaših naprav iPhone ali iPad

Ustvarite mobilno prodajno mesto (mPOS) in v nekaj preprostih korakih naročite sistem dostopa.

TM utility

Ta aplikacija vam omogoča nastavitev brezžične povezave, konfiguracijo nastavitev tiskalnika ter tiskanje vzorčnih računov iz naprav iPhone, iPad in iPod touch z Epsonovim tiskalnikom računov.

iLabel

Epson iLabel poenostavi ustvarjanje, shranjevanje in tiskanje nalepk iz pametne naprave

V celoti izkoristite funkcije naprave, kot je denimo glasovna transkripcija, in označevanju dodajte nove razsežnosti.

  1. Na podlagi objavljenih številk patenta (CY2016). Po podatkih Epsonove raziskave.
  2. Na podlagi povprečnega obsega tiska 140 strani na mesec in upoštevajoč najnižji izkoristek iz prvega kompleta črnil.
  3. Primerjalni izračun kartuš s črnilom temelji na kartuši z najnižjim izkoristkom, ki se uporablja v 20 najbolje prodajanih konkurenčnih brizgalnih tiskalnikih A4 po podatkih IDC-jevega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav (IDC EMEA Hardcopy Tracker, podatki iz zadnjega četrtletja 2016) iz obdobja med aprilom 2016 in marcem 2017. Izračun je temeljil na običajnem izkoristku konkurenčnih kartuš, deljenim s povprečnim izkoristkom priloženega kompleta črnil tiskalnika Epson EcoTank ITS.
  4. Življenjska doba laserja je do 83.000 ur v prilagojenem načinu.
  5. Največji tržni delež za projektorje s 500 lumni in več (raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2016).
  6. Na podlagi meritvenih pogojev, ki jih določa standard JEITA CP-3901A: sijajni papir velikosti A4; temperatura 23 °C; vlažnost 50 %.
    Omrežni poslovni brizgalni tiskalniki serije Pro in laserski tiskalniki/večnamenske naprave, poslovni optični bralniki ter tiskalniki velikega formata.
  7. Tiskalnik Epson SC-P5000 s kompletom črnil z vijolično barvo lahko doseže 99,0 % barvne lestvice PANTONE®, kadar ga uporabljate skupaj z Epsonovim belim polmat papirjem za preizkusne izpise in črnilom Epson. Tiskalnik Epson SC-P5000 s kompletom črnil z zelo svetlo črno barvo lahko doseže 98,8 % barvne lestvice PANTONE®, kadar ga uporabljate skupaj z Epsonovim belim polmat papirjem za preizkusne izpise in črnilom Epson.
  8. Upoštevajte, da lahko na skupne stroške vplivajo še različni dodatni stroški, vključno z vrsto medija, servisiranjem, porabo energije, nastavitvami tiskalnika in nadomestnimi deli, vendar ne omejeno nanje. Cene Epsonovega črnila so določene na podlagi trenutnih Epsonovih cenikov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Združenem kraljestvu, brez DDV, ki veljajo od februarja 2013. Stroški temeljijo na uporabi privzetih nastavitev tiskalnikov ter na izvirnem Epsonovem potrošnem materialu z najvišjim izkoristkom.