Skupaj si prizadevamo za spremembe

Združenje LPGA vsako sezono organizira uradno kvalifikacijsko turnejo, ki zagotavlja stalen priliv talentov na svetovno prizorišče. Podjetje Epson je postalo uradni pokrovitelj te turneje, ki letos beleži že 42. tekmovalno sezono.

Namen turneje Epson Tour je nadarjenim igralkam golfa zagotoviti priložnost, da uresničijo svoje sanje.

Yoshiro Nagafusa, predsednik podjetja Epson Europe B.V.

Epsonova podpora združenja LPGA in turneje Epson Tour dokazuje, da je podjetje zavezano prispevati k opolnomočenju žensk in pomagati tem izjemnim posameznicam pri zagonu njihovih karier. V čast nam je, da lahko podpiramo te elitne športnice in njihova individualna prizadevanja za kvalifikacijo na turnejo LPGA in širše.

Mollie Marcoux Samaan, komisarka združenja LPGA

Z veseljem pozdravljamo podjetje Epson v družini LPGA. To revolucionarno partnerstvo bo bodočim zvezdnicam golfa z vsega sveta omogočilo še več priložnosti, da pokažejo svoj talent in stopijo korak bližje k uresničitvi svojih sanj. Hvaležni smo za vso podporo, ki jo podjetje Epson mladim športnicam nudi pri rasti in razvoju, ter za aktivno vlogo, ki jo igra pri razvoju in zagotavljanju enakosti žensk v športu. »Pot do LPGA« še nikoli ni bil boljša.