LASERSKI PROJEKTORJI – NAJBOLJŠA ALTERNATIVA TELEVIZORJEM

Z Epsonovimi projektorji izkusite naslednjo raven domače zabave in na novo opredelite svojo izkušnjo gledanja, ki presega omejitve standardnih televizorjev.

EPIQVISION

Laserski projektorji v primerjavi s televizorji: Prihodnost domače zabave

EpiqVision Ultra

Izkoristite možnosti za boljšo in vznemirljivejšo domačo zabavo brez televizije na steni. Epsonovi laserski projektorji ločljivosti 4K PRO-UHD¹ so elegantno oblikovani ter imajo nameščen sistem Android TV™ in zvok YAMAHA. Uživate lahko v projekciji slike do diagonale 150 palcev, če postavite projektor EpiqVision Ultra blizu stene in si tako zagotovite popoln domači kino.

EpiqVision Mini

Zaradi kompaktne in lahke zasnove lahko projektorje EpiqVision Mini enostavno prenašate iz sobe v sobo. Kompaktni laserski projektorji so elegantni po zasnovi in lahko sliko projicirajo takoj in na skoraj vsako površino. EF-12 je opremljen z Android TV in zvokom zvočnikov YAMAHA, medtem ko lahko EF-11 prikaže vsebino iz telefona, naprave za pretakanje, prenosnega računalnika, igralne konzole in še več z vgrajeno tehnologijo Miracast.

Izboljšajte svojo zabavo z

 • Ultra kratka projicirna razdalja

  Za postavitev blizu stene
 • Android TV™

  Za pretakanje, oddajanje in pametno upravljanje

 • Zvok YAMAHA

  Za popolno avdio/vizualno izkušnjo.
  Ni potrebe po zunanjih zvočnikih

 • 4K PRO-UHD1

  Za ostre jasne slike ločljivosti 4K

 • Laserski vir svetlobe

  Za zanesljiv trajnosten vir svetlobe in visoko kakovost slike

 • Tehnologija 3LCD

  Ustvarja izjemno svetle, vendar kljub temu barvite slike z belo in barvno svetilnostjo enake kakovosti

Osvežujoče enostaven za uporabo

Z našimi projektorji ni nobenega stresa, preprosto priključite, vklopite, povežite in predvajajte.

Nastavitev je z aplikacijo Epson Setting Assistant enostavnejša kot kadarkoli prej

Z našo aplikacijo Epson Setting Assistant lahko sliko samodejno poravnate z enim samim klikom na gumb. Prenesite aplikacijo s kodo QR, prikazano na projekciji.Poenostavite svojo izkušnjo zabave s storitvijo Android TV™. Odkrijte več kot 400.000 filmov in serij na enem mestu. Za upravljanje projektorja z vašim glasom uporabite funkcijo Ask Google. Z vgrajeno tehnologijo Chromecast™ pa lahko fotografije, videoposnetke in glasbo iz svojih naprav preprosto pošljete na projektor.

Projektorju lahko poveljujete s svojim glasom

Z glasom lahko iščete oddaje, upravljate naprave in še veliko več – samo vprašajte Google.

Vgrajene funkcije Google, YouTube, Android TV, Chromecast in druge so blagovne znamke družbe Google LLC.

Amazon, Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Za Amazon Prime je potrebna naročnina. Veljajo omejitve.

Neverjetna zvočna izkušnja

Opremljen je z 2.1-kanalnim zvočnim sistemom. Edinstvena tehnologija YAMAHA FR-Port™, tehnologija DSP in AudioEngine™ zagotavljajo zares poglobljen zvok. Zagotavljajo dinamično zvočno izkušnjo tudi brez zunanjih zvočnikov.

Nadgradite na vrhunsko doživetje igranja iger

Projektorji serije EpiqVision vam omogočajo, da spremenite vaš vsakdan in da vaš dom postane središče igričarskih dogodkov. Želite igrati prek spleta ali družinske člane in prijatelje izzvati na prijateljski dvoboj? Časovni zamik manj kot 20 ms² bo poskrbel, da ne boste zamudili niti sekunde dogajanja na velikem zaslonu.

Uživajte v veliko več vsebinah in ne le filmih

Naredite si učenje prijetnejše tako, da se potopite v izbrano pokrajino na velikem zaslonu ali preprosto uporabite projektor za oblikovanje in ustvarjanje posebnega prostora s svojimi fotografijami.

Dodatni razlogi za nakup

Spoznajte modele

EpiqVision Ultra

EpiqVision Mini

1 Tehnologija za izboljšanje 4K vsako slikovno piko zamakne diagonalno in tako podvoji ločljivost Full HD.

2 Za merjenje vhodnega časovnega zamika ni uradnega standarda in ta meritev temelji na metodi, ki jo je določil Epson. Upoštevajte, da vsak proizvajalec meri vhodni časovni zamik neodvisno glede na svoje metode, zato je priporočljivo uporabiti referenco. Vhodni časovni zamik projektorja je odvisen od razlike vhodnega signala, pogojev nastavitve in tako naprej.

3 2001–2022, 500 in več lumnov, ne vključuje TV-projektorjev, Futuresource Consulting – četrtletni vpogled v trg projektorjev – Worldwide Analyzer za četrto četrtletje koledarskega leta 2022.