POSLOVITE SE OD TONERJEV

1 steklenička s črnilom = do 5 tonerjev za laserski tiskalnik1

Enobarvni tiskalniki EcoTank

Št. 1 med svetovnimi proizvajalci tiskalnikov s sistemom posod s črnilom9.

70 mil. prodanih tiskalnikov s sistemom posod s črnilom po vsem svetu10.

Priloženo črnilo je enakovredno 5 kartušam s tonerjem za laserske tiskalnike²

EcoTank ima sistem velikih posod s črnilom za vnovično polnjenje, ki jih napolnite s črnilom iz priloženih stekleničk s črnilom. Že od začetka boste imeli dovolj črnila za tiskanje na tisoče strani, hkrati pa zmanjšali stroške in prihranili čas, saj tonerja ni treba pogosto menjavati.

Vse lastnosti enobarvnega laserskega tiskalnika z vsemi ugodnimi prihranki tiskalnika Epson EcoTank.

Lastnosti kot pri laserskem tiskalniku

Ugodni prihranki

1 steklenička s črnilom =
do 5 tonerjev za laserski tiskalnik*

Kako izračunati prihranke s tiskalnikom EcoTank

  1. Izberite model Epson EcoTank Mono in ga primerjajte z enim od 20 najbolje prodajanih enobarvnih laserskih tiskalnikov.

  2. Povejte nam, koliko strani mesečno želite natisniti in kako dolgo želite uporabljati tiskalnik.

  3. Kliknite »Izračunaj«.

Epson M100 primerjava Cannon LPB-6030B

V primerjavi z izbranim modelom lahko prihranite

Ali do v primerjavi s tržnim povprečjem4

Pokaži podrobne rezultate Natisni to stran

Vaši rezultati

  • TRŽNO POVPREČJE

ZA BOLJŠE RAZUMEVANJE, KAKO SO BILI IZRAČUNANI REZULTATI, KLIKNITE TUKAJ ZA METODOLOGIJO IZRAČUNA IN KLJUČNE PREDPOSTAVKE.

Skupne stroške lastništva, izračunane na podlagi strani mesečno v letih, označuje rdeča črta.

Skupni stroški lastništva temeljijo na strošku nakupa strojne opreme in poznejših stroških za črnilo ali toner. Na skupne stroške lastništva lahko vplivajo drugi stroški, pri katerih je ravno tako mogoče prihraniti, na primer stroški z dodatnim potrošnim materialom za laserske tiskalnike in s porabo energije. Podatki o povprečni prodajni ceni tiskalnikov in potrošnega materiala so iz IDC-jevega sledilnika tiskalnih zunanjih naprav (IDC EMEA Hardcopy Peripherals Tracker, podatki iz tretjega četrtletja 2018 do drugega četrtletja 2019) ter IDC-jevega sledilnika potrošnega materiala (IDC EMEA Consumables Tracker, podatki iz druge polovice 2018 in prve polovice 2019).

Primerjajte drug tiskalnik

Spoznajte serijo

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Poiščite pravi tiskalnik EcoTank zase

1 Na podlagi Epsonovih izračunov povprečen prihranek stroška na stran in povprečno število kartuš s tonerjem, potrebnih za natis enakega števila strani kot s stekleničko s črnilom Epson EcoTank »110«. Primerjava med izkoristkom (tiskanje velikosti A4 po standardu ISO/IEC 19752) stekleničke s črnilom EcoTank »111« in izkoristkom originalnega potrošnega materiala (IDC, sledilnik tiskalnih zunanjih naprav, dobavljene količine leta 2021, objavljeno v 1. četrtletju leta 2021), ki se uporablja v 10 najbolje prodajanih črno-belih laserskih tiskalnikih s kartušami in hitrostjo tiskanja 1–20 str./min v Češki republiki, na Madžarskem, Poljskem in v Turčiji (IDC, sledilnik tiskalnih zunanjih naprav, dobavljene količine leta 2021, objavljeno v 1. četrtletju leta 2021). Strošek na stran, izračunan na podlagi ustreznih prihodkov od prodaje stekleničk/kartuš in skupnega izkoristka, deljenih s številom prodanih enot.

2 Povprečno število kartuš s tonerjem za tiskanje števila strani s priloženimi stekleničkami s črnilom v naboru izdelkov EcoTank Mono. Primerjava temelji na povprečju izkoristka priloženih stekleničk s črnilom v naboru izdelkov EcoTank Mono iz leta 2019 v primerjavi s povprečnimi izkoristki priloženega in nadomestnega originalnega tonerja 10 najbolje prodajanih modelov črno-belih laserskih tiskalnikov (kategorija do 20 strani na minuto) v Srednji ter Vzhodni Evropi, Bližnjem vzhodu in Afriki v obdobju od januarja do decembra 2018. Izkoristki tonerjev so takšni, kot so navedeni na spletnih mestih proizvajalcev.

3 Določeno skladno s standardom ISO/IEC 24734. Prikazuje povprečje za ESAT iz preizkusa za kategorijo Office (pisarna) za privzeto enostransko izpisovanje. Za več informacij obiščite spletno mesto http://www.epson.eu/testing

4 Za uporabo funkcije Epson iPrint je potrebna brezžična povezava in Epsonova aplikacija za tiskanje. Za Epson Email Print in Remote Print Driver potrebujete povezavo z internetom. Za dodatne informacije ter seznam podprtih jezikov in naprav obiščite spletno mesto www.epsonconnect.eu

5 Določeno v skladu s standardom ISO/IEC 17629. Prikazuje povprečje za FPOT (v sekundah) iz preizkusa za kategorijo Office (pisarna) za privzeto enostransko in obojestransko tiskanje v formatu A4. Podrobnejše informacije najdete na http://www.epson.eu/testing

6 Primerjava porabe energije pri tiskanju za modele Epson M1120, M2170 in M3170 v primerjavi s povprečjem pri 75 % najbolje prodajanih črno-belih laserskih tiskalnikov A4 (hitrost tiskanja, manjša od 20 strani na minuto) v Grčiji, na Češkem, Madžarskem, Poljskem, preostalem območju jugovzhodne Evrope, v Romuniji, na Slovaškem, v Sloveniji ter Turčiji za obdobje od januarja do decembra 2018. Vrednosti za porabo energije so takšne, kot so navedene na spletnih mestih proizvajalcev.

7 Strošek na stran je izračunan z deljenjem cene nadomestne stekleničke s črnilom/kartuše s tonerjem z njenim izkoristkom. Primerjava stroškov na stran temelji na uvodnih cenah Epsonovih stekleničk s črnim črnilom (serija 110) in povprečnih cenah originalnih kartuš s črnim tonerjem z največjim razpoložljivim izkoristkom za 77 % najbolje prodajanih enofunkcijskih črno-belih laserskih tiskalnikov A4 (hitrost tiskanja, manjša od 20 strani na minuto) na Češkem, Madžarskem, Poljskem ter v Turčiji za obdobje od januarja do decembra 2018. Izkoristki kartuš s tonerjem za laserske tiskalnike konkurenčnih proizvajalcev so takšni, kot so navedeni na njihovih spletnih mestih.

8 Obojestransko tiskanje ni na voljo pri modelih M1100 in M1120.

9 IDC, četrtletni sledilnik tiskalnih zunanjih naprav, dobavljene količine od leta 2010 do leta 2020, objavljeno v 1. četrtletju leta 2020.

10 Epsonovi tiskalniki s sistemom posod s črnilom z visoko kapaciteto so od vstopa na tržišče leta 2010 dosegli skupno globalno prodajo v višini 50 milijonov enot.