POSLOVNE REŠITVE

Spremenite način svojega dela s pametno tehnologijo, ki omogoča prihranek časa in denarja, da se boste lahko osredotočili na svojo temeljno dejavnost.

OGLEJTE SI VIDEO
POSLOVNE REŠITVE

Tehnologija, ki je dobra za posel

V današnjem poslovnem svetu s hitrim tempom in visokim pritiskom potrebujete tehnologijo, ki zagotavlja rezultate, pomaga ljudem pri učinkovitejšem delu, prikazuje pravo sliko ter svoje delo opravlja popolno, kadar koli jo potrebujete.

Ko pride do krčenja proračunov, je izredno pomembno, kaj dobite za svoj denar. Epson omogoča vse navedeno. Naj vam naša tehnologija pomaga pri premagovanju proračunskih omejitev, učinkovitejšem delu in tem, da boste ostali konkurenčni.

Pametnejši načini dela

Uživajte v hitrejšem tiskanju, brez težav projicirajte svoje predstavitve, optično prebirajte in tiskajte, kadar niste v pisarni, ter izkoristite prednosti inovativnih rešitev, kot je razširjena resničnost. Epsonova tehnologija vse to poenostavi, tako da boste lahko več časa posvetili poslovanju in manj časa upravljanju tehnologije.

Nizki skupni stroški lastništva

Z Epsonovo tehnologijo boste lahko denar prihranili vsak dan, z vodeno tiskalno storitvijo, kot je Print365, pa boste pospešili svoje delo. Svojemu osebju omogočite, da se osredotoči na ustvarjalnost in sodelovanje – brez skrbi glede stroškov.

Pametnejši načini dela

Uživajte v hitrejšem tiskanju, brez težav projicirajte svoje predstavitve, optično prebirajte in tiskajte, kadar niste v pisarni, ter izkoristite prednosti inovativnih rešitev, kot je razširjena resničnost. Epsonova tehnologija vse to poenostavi, tako da boste lahko več časa posvetili poslovanju in manj časa upravljanju tehnologije.

Pomagajte zaščititi prihodnost planeta

V podjetju Epson razumemo pomen podpiranja bolj zelenega planeta za prihodnje generacije.

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Rešitve za najem

Spoznajte različne načine uporabe Epsonovih izdelkov prek najema.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Spremenite katero koli poslovno okolje

Znižajte stroške tiskanja

Naši tiskalniki WorkForce Pro RIPS vam pomagajo povečati storilnost tako, da boste porabljali manj denarja za potrošni material in manj časa za vzdrževanje – kar pomeni, da boste lahko delali nemoteno. Ko prenehate uporabljati laserske tiskalnike, lahko zmanjšate porabo energije do 96 %, količino odpadkov do 99 %⁴ in emisije CO₂ do 92 %⁵, ne da bi pri tem trpela hitrost ali kakovost.

Delajte na poti

Tiskajte, optično prebirajte in projicirajte na poti z lahkimi, kompaktnimi mobilnimi optičnimi bralniki, tiskalniki in rešitvami za prikaz.

Naj informacije krožijo

Z rešitvami optičnega branja, ki jih je mogoče konfigurirati za samodejno poimenovanje ter organizacijo dohodnih datotek, lahko učinkovito upravljate, obdelujete in usmerjate dokumente. Funkcija preskakovanja zaznavanja podajanja dveh listov pomeni, da lahko hitro obdelujete težavne dokumente, kot so ovojnice in samolepilni listi. Poleg tega naprave za reprodukcijo zgoščenk omogočajo shranjevanje podatkov na medije CD, DVD in BD, kjer bodo zdržali do 100 let brez potrebe po ponovnem zapisovanju.

Organizirajte pisarno

Izdelujte močne in trajne nalepke na širokem naboru trakov in s širokim naborom barv besedila. Naprave za izdelavo nalepk LabelWorks pomagajo zagotoviti, da bodo poročila, sredstva, dokumenti in kabli pravilno označeni ter da jih bo enostavno najti.

Hitro tiskanje velikih količin

Visokokakovostne dokumente tiskajte pri izjemno visokih hitrostih do 100 slik na minuto s tiskalnikom WorkForce Enterprise, zanesljivo in okolju prijazno barvno večnamensko napravo A3 z dodatnim orodjem za zaključevanje tiskanja, ki je primerna za majhne delovne skupine in oddelke.

Naj vaša vsebina šteje

Na novo definirajte projekcije v podjetju, kar vam omogoča naša zmogljiva, a cenovno ugodna serija montažnih projektorjev, EB-5500. Svojo vsebino predstavite na jasen način v različnih svetlobnih pogojih, kar omogoča enako visoka bela in barvna svetilnost, ki znaša 5500 lm – do trikrat svetlejša kot pri konkurenčnih modelih DLP z 1 vezjem³.

Učinkoviteje spodbujajte in sodelujte

Z našimi rešitvami za prikaz smo ljudem poenostavili sodelovanje pri dokumentih, skupno rabo datotek in pretvarjanje običajnih sestankov v sodelovalne. Velikost slike lahko povečate do 100 palcev za prostore skoraj vseh velikosti, tako da ima vsakdo v prostoru najboljši pogled ter omogočeno interakcijo, skupno rabo in razpravo v polni visoki ločljivosti brez uporabe računalnika.

Odkrijte Epsonov širok nabor poslovnih tiskalnikov, večnamenskih naprav, optičnih bralnikov, projektorjev in več.

OPTIČNI BRALNIKI

PROJEKTORJI

DRUGI IZDELKI

Študije primerov

Odkrijte široko paleto študij primerov, ki vsebujejo informacije o izdelkih in rešitvah Epson ter tržnih trendih.

Novice

Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami Epsona in odkrijte posodobitve o najnovejših izdelkih Epson.

OBLIKOVANJE PRIHODNOSTI S TEHNOLOGIJO BREZ TOPLOTE

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

¹ Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017; čas tiskanja prve strani po celonočnem mirovanju v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving

² Visoka zmogljivost enote črnila s približnim izkoristkom črnila do 84.000 strani. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield. Namestitvene enote črnila zadostujejo le za podporo zagona tiskalnika. Za običajno delovanje morate kupiti nove enote črnila.

³ Barvna svetilnost v najsvetlejšem načinu je izmerjena v skladu s standardom IDMS 15.4 v neodvisnem laboratoriju. Barvna svetilnost je odvisna od pogojev uporabe naprave. Najbolje prodajani Epsonovi projektorji s tehnologijo 3LCD v primerjavi z najbolje prodajanimi projektorji s tehnologijo DLP z 1 vezjem na podlagi podatkov o prodaji v okviru raziskave PMA za obdobje od decembra 2015 do novembra 2016.

⁴ Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving.

⁵ Na podlagi pridobivanja in obdelave surovin ter izdelave potrošnega materiala. Preizkušeno po Epsonovi metodologiji: 1. Izračun predstavlja le izpuste CO2 kot globalno obremenitev okolja. 2. Rezultati izračuna temeljijo na lastni izjavi. (Potrditev tretje osebe ni prejeta). 3. Uporabljamo koeficient CO2 (kg-CO2/enoto), objavljen v zbirki podatkov JEMAI »LCA Pro«.

⁶ Laserski tiskalniki z zmogljivostjo 45–55 strani na minuto običajno porabijo 1500 W, tiskalnik WorkForce Enterprise pa ima nizko porabo energije, ki znaša 180–320 W in tiska s hitrostjo do 100 slik na minuto.

⁷ Največji tržni delež za projektorje s 500 lumni in več. (Raziskavo je izvedlo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2016).

⁸ Raziskavo je opravilo podjetje Future Source Consulting Limited za obdobje od leta 2001 do leta 2015.