Inovativna tehnologija tiskalnih glav

PrecisionCore je revolucionaren korak naprej na področju tiskalne tehnologije. To tiskalno vezje visoke gostote je Epson razvil za zagotavljanje večje hitrosti in kakovosti natisa, ki je brez primere. Ustvari namreč do 40 milijonov natančnih kapljic na sekundo – in to z osupljivo natančnostjo pozicioniranja barvila ter manj popačenji in napakami.

Povsem nova paradigma na področju tiskanja

Tehnologija PrecisionCore se ponaša z neverjetno zmogljivostjo širitve ter hkrati zagotavlja neprekosljivo kakovost natisa, hitrost in natančnost – to je temeljna sprememba v načinu pristopa k tiskalnim rešitvam.

Tiskalno vezje MicroTFP

Srce tehnologije PrecisionCore je tiskalno vezje PrecisionCore MicroTFP. Tiskalno integrirano vezje je modularno in ga je mogoče umestiti v različnih konfiguracijah tiskalne glave.

Izjemna hitrost in kakovost izpisa

Integrirano vezje MicroTFP PrecisionCore temelji na tankoplastni tehnologiji piezo (TFP), ki jo Epson že uporablja v komercialnih tiskalnikih velikega formata, in ponuja znatno izboljšano osnovno zmogljivost v primerjavi z običajnimi tiskalnimi glavami piezo. To vključuje večjo hitrost in natančnejšo postavitev kapljic. Tankoplastni aktuatorji piezo, ki delujejo kot črpalke, ki brizgajo kapljice črnila, so debeli zgolj 1 mikron ter lahko obliko in prostornino kapljice natančno nadzirajo do 50.000-krat na sekundo na šobo. Zaradi podaljšanja plošče š šobami in s tem dolžine brizgalne linije z 2,54 cm na 3,38 cm so tiskalne glave PrecisionCore zmožne profesionalno kakovost izpisa zagotoviti tudi pri neverjetno visokih hitrostih in s kakovostjo natisa, ki je brez primere.

Širjenje potenciala

Modularna integrirana vezja PrecisionCore je mogoče kombinirati na različne načine in z njimi sestaviti vrsto različnih tiskalnih glav – od industrijskih vrstičnih vzporednih glav do zaporednih za namizne tiskalnike. PrecisionCore se še naprej razvija in bo trajna platforma tehnologije za brizgalno tiskanje, saj šele začenjamo izkoriščati njen potencial.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo tiskanja brez toplote

Prehod z laserskih tiskalnikov na tiskalnike s tehnologijo tiskanja brez toplote vam pomaga, da porabite manj energije in zmanjšate vpliv tiskanja na okolje.