Izdelava fotografij

Visokokakovostno in varno tiskanje z izboljšano produktivnostjo

44-palčni tiskalnik SureColor SC-P8500D je idealna izbira za tiskanje plakatov v velikem obsegu in za kopirnice, ki ponujajo tiskanje fotografij v velikem formatu. Namenjen je uporabnikom, ki cenijo živahno kakovost slike, nizke obratovalne stroške, visoke hitrosti tiskanja in preprosto rokovanje s tiskalnikom. Kompaktni tiskalnik SC-P8500D se brez težav vključi v komercialna okolja z omejenim prostorom.

Glavne lastnosti

Spremljajte ravni produktivnosti sproti

S spletnim brskalnikom Epson Cloud Solution PORT in posebno aplikacijo za pametne telefone ter tablične računalnike lahko preverite stanja svojih tiskalnikov in z njimi upravljate kadar koli in kjer koli.

Nadzor proizvodnje zagotavlja jasno in razumljivo grafiko, ki vam omogoča, da v trenutku vidite delovanje vsakega vašega tiskalnika. Zahvaljujoč podrobnim podatkom, ki so na voljo, boste lahko produktivnost preprosto analizirali in jasne novosti glede delovanja prejeli vsak dan ter kjer koli, in tako imeli možnost podpirati visoko produktivnost in učinkovitost ter vzdrževati in spremljati storitve oddaljenega odpravljanja težav.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje