Preskušanje, merjenje, upravljanje rešitev

Z Epsonovimi roboti in zmogljivimi integriranimi sistemi računalniškega vida so opravila, pri katerih je potrebno natančno snemanje, možna tudi pri hitrem tempu.

Preskušanje, merjenje, upravljanje

Nadzor kakovosti, preskusno izvajanje pred serijsko proizvodnjo in podatkovne meritve so področja, kjer je natančno beleženje ključnega pomena. Z Epsonovimi roboti in zmogljivimi integriranimi sistemi računalniškega vida so ta opravila možna tudi pri zelo hitrem tempu. Glavni krmilnik RC620 temelji na osebnem računalniku in ga je mogoče razširiti z dodatno merilno in preskusno strojno opremo ter ga zlahka povežete s sistemi računalniškega vida ali s tipali sile-navora drugih proizvajalcev. Če izdelek odstopa od tolerančnih vrednosti, določenih z vnaprej določenimi parametri, se zavrne kot pomanjkljiv.

Študije primerov

Izdelki

Sodobne rešitve za avtomatizacijo morajo izpolniti nekaj preprostih zahtev – biti morajo čim hitrejše, čim manjše in čim bolj poceni. Epson vam lahko ponudi veliko izbiro zelo hitrih in zelo natančnih industrijskih robotov.

Različni nameni uporabe

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje

Prestavite svojo proizvodno linijo v najvišjo prestavo

Epsonovi robotski sistemi: natančni, hitri in zanesljivi

Naši roboti zlagajo na palete, žagajo, rezkajo, vrtajo, brusijo, sestavljajo, premeščajo in gradijo. Pri vseh teh in še številnih drugih načinih uporabe so natančni in osupljivo hitri – pogosto delajo do 24 ur na dan. Naš nabor izdelkov vključuje eno najbolj širokih ponudb modelov SCARA na svetu; 6-osne robote, krmilnike in programsko opremo.