PREKLOPITE NA UČINKOVITO UPRAVLJANJE TISKALNIKA

Izboljšajte svoje rezultate in povečajte čas neprekinjenega delovanja z učinkovitejšim načrtovanjem proizvodnje in podporo za svojo floto tiskalnikov.

EPSON CLOUD SOLUTION PORT

Kakšne koristi ima lahko vaše podjetje?

Epson Cloud Solution PORT je platforma za storitve v oblaku, ki podpira Epsonove tiskalnike velikega formata in komercialne tiskalnike. Spremljali boste lahko tiskalnike na več lokacijah ali več tiskalnikov z ene lokacije, od lokalne proizvodnje ali na daljavo, in dosegli večji nadzor tiskalniškega okolja. Prva storitev na novi platformi je Production Monitor, ki omogoča spremljanje delovanja tiskalnikov v realnem času.

Pregled

Epson Cloud Solution PORT je platforma za storitve v oblaku, ki podpira Epsonove tiskalnike velikega formata in komercialne tiskalnike. Epson Cloud Solution PORT je dostopen iz več naprav, vključno z osebnimi računalniki, pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki.

Nadzor proizvodnje

Stanje in delovanje tiskalnikov preverite s programom Production Monitor na pametnih napravah ali računalniku. Ta funkcija zagotavlja vpogled v aktualno stanje delovanja in podpira visoko produktivnost ter učinkovitost.

Epson Cloud Solution PORT

Platforma v oblaku Epson Cloud Solution za mobilne naprave vam omogoča, da s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom kadar koli in kjer koli preverite stanje tiskalnikov v proizvodnem obratu, tako da se povežete z varno platformo v oblaku.

Download on the App Store
Get it on Google Play

Funkcionalnost

Production Monitor prepozna najnujnejša zahtevana dejanja in vam pomaga učinkovito odpraviti težave ter tako poskrbi za minimalno število in obseg prekinitev dela. Videli boste, kdaj so tiskalniška opravila končana, kar vam jih bo pomagalo natančneje načrtovati. Program ustvari dnevna poročila, ki poudarijo ozka grla v proizvodnji ali izpostavijo potencialne priložnosti na področjih, kjer je mogoče še izboljšati produktivnost.

Kaj omogoča program Production Monitor?

  1. Oglejte si vse tiskalnike in njihovo stanje delovanja

  2. Oglejte si dnevno produktivnost in jo primerjajte s prejšnjim dnem z uporabo črtnih grafikonov

  3. Spremljajte stanje delovanja tiskalnikov in nastavite nadzorne plošče glede na vaše potrebe ter želje

Podprti tiskalniki

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je prednost prijave na Epson Cloud Solution PORT?

Ena glavnih prednosti je, da boste lahko spremljali tiskalnike na več lokacijah, v lokalni proizvodnji ali na daljavo, kar vam bo pomagalo pri nadzoru tiskanja. Prva storitev na platformi je Production Monitor, ki v realnem času omogoča spremljanje delovanja tiskalnikov.

Kakšni podatki se zbirajo in kako se uporabljajo?

Za več informacij si oglejte Varnostne smernice in Izjavo o zasebnosti.

Kako je zagotovljena zasebnost mojih podatkov?

Epson vse informacije upravlja zasebno in na način, ki je skladen z uredbo GDPR. Dodatne informacije najdete v izjavi o zasebnosti.

Ali bo imel Epson dostop do mojega omrežja?

Tiskalniki bodo podatke prenašali preko šifriranega protokola HTTPS. Za izčrpen pregled si oglejte varnostne smernice.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.