Inovativne tehnologije

Epson stremi k popolnosti. Naše patentirane tehnologije nas stalno uvrščajo na seznam najboljših svetovnih imetnikov patentov intelektualne lastnine. Zaradi te zavezanosti k inovacijam smo na prvem mestu med imetniki patentov v naših glavnih proizvodnih linijah in smo bili že pet let zaporedoma priznani kot tehnološki vodja po izboru Thomson Reuters Top 100 Global Innovators1.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

Tehnologije tiskanja

PrecisionCore®

Nova generacija tehnologije tiskalnih glav

PrecisionCore je nova tehnologija tiskanja, ki uporablja revolucionarno tiskalno glavo z visoko gostoto šob in lahko proizvede do 40 milijonov natančnih kapljic.

Napredna tehnologija MicroPiezo®

Napredna tehnologija za bolj zmogljivo industrijsko tiskanje

Tehnologija tiskalnih glav MicroPiezo omogoča izrazit in natančen odtis črnila za visoko kakovost slik ter izboljšane hitrosti tiskanja. Ker ne uporablja toplote, jo lahko uporabljate s širokim spektrom črnil za različne namene.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo tiskanja brez toplote

Prehod z laserskih tiskalnikov na tiskalnike s tehnologijo tiskanja brez toplote vam pomaga, da porabite manj energije in zmanjšate vpliv tiskanja na okolje.

Tehnologija posod s črnilom

Nova tehnologija. Obstoječe črnilo.

Predstavljamo vam tiskanje brez kartuš. Našim tiskalnikom s sistemom posod s črnilom je priložena do triletna zaloga črnila2, ki vam omogoča do 74 % prihranka pri tiskanju3.

Projektorji

3LCD

Spoznajte tehnologijo 3LCD - projektorji z enakomerno barvno svetilnostjo

3LCD je napredna, inovativna tehnologija, ki s pomočjo treh integriranih vezij prikazuje dinamično, realistično sliko za najbolj zahtevno občinstvo.

Barvna svetilnost

Barve spremenijo vse.

Ustvarite svetlejšo, bolj živo projekcijo z barvno svetilnostjo (CLO) projektorjev Epson.

Tehnologija laserske projekcije

Natančnost laserskega žarka

Izkusite osupljivo kakovost in zanesljivost z našim novim laserskim virom svetlobe in naprednim filtrom. Združite prilagodljive funkcije s 30.000 urami4 uporabe brez potrebe po vzdrževanju in dosledno zmogljivostjo za popolno brezskrbnost med pomembnimi predstavitvami. Takšne inovacije na področju tehnologije projektorjev nam omogočajo, da že od leta 2001 ostajamo vodilni proizvajalec projektorjev na svetu5.

Programska oprema za projektorje

Povečajte učinkovitost svojega projektorja in izkoristite vse njegove zmožnosti.

Izkoristite Epsonove posebne programske rešitve za povečanje učinkovitosti projektorja ter si zagotovite večje zmogljivosti, zanesljivejše delovanje in boljši nadzor. Kot vodilni proizvajalec projektorjev na svetu5 razumemo potrebo po ustreznih rešitvah projiciranja, ki omogočajo prilagojen, preprost in učinkovit način predstavitve, kjer koli jo želite.

Tehnologije črnila

Črnilo Claria

Zasnovano za vaš način tiskanja

Ne glede na to, ali tiskate seminarske naloge za šolo, ustvarjate družinske foto albume ali želite razkazati svoje fotografske umetnine, boste z lahkoto našli pravi komplet črnil zase.

Črnilo DURABrite Ultra

Posebej zasnovano za poslovno tiskanje

Črnila DURABrite Ultra, zasnovana za poslovno tiskanje, se hitro sušijo, so obstojna in odporna proti razmazovanju.

Črnilo DURABrite Ultra vsebuje delce pigmenta, prevlečene s smolo, ki jih papir ne vpije kot črnila z barvili, temveč se lepijo na površino papirja. S tem črnilo DURABrite Ultra omogoča hitro sušenje besedila ter grafike laserske kakovosti na različnih vrstah in kakovostih papirja.

Zakaj kupiti originalno?

Verjamemo, da je tiskanje partnerstvo. Za kakovosten tisk sta potrebna tiskalnik in črnilo. Zato je bistveno, da poznate svoja črnila in se tako izognete morebitnim pastem pri tiskanju. Preberite, po čem se naša črnila razlikujejo od konkurenčnih.

Povezljivost

Odkrijte prednosti Epsonovih prebojnih aplikacij, ki so zasnovane za potrebe podjetij in potrošnikov. Epsonove vrhunske aplikacije so skrbno razvite za optimizacijo delovanja, povečanje produktivnosti in poenostavitev delovnih postopkov. Ne glede na vašo panogo, naj bo to trgovina na drobno, gostinstvo, zdravstvo ali katerikoli drug sektor, Epsonove aplikacije in rešitve ponujajo prilagojene funkcije in funkcionalnosti, prilagojene vašim posebnim zahtevam.

Uživajte v udobju upravljanja zalog, rešitev za prodajna mesta, mobilnem tiskanju in optičnem branju dokumentov, ki so brezhibno integrirani v Epsonove uporabniku prijazne vmesnike. Z Epsonovimi prilagodljivimi aplikacijami in rešitvami ostanite korak pred drugimi in še danes sprostite neomejene možnosti za svoje poslovne ali zasebne dejavnosti.

Epson Connect

Preprosto tiskajte iz tabličnih računalnikov in pametnih telefonov

Epsonove storitve mobilnega tiskanja in tiskanja v oblaku vam omogočajo brezžično tiskanje ter optično branje prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov doma, v pisarni ali na poti.

Epson Device Admin

Nadzirajte, analizirajte in upravljajte svoje tiskalnike prek enega intuitivnega vmesnika

Na enostaven način oddaljeno upravljajte več tiskalnikov in optičnih bralnikov8 s polnim nadzorom, vključno z možnostjo namestitve, konfiguracije, nadzora, vzdrževanja naprav in odpravljanja težav, ter s tem povečajte produktivnost in znižajte stroške.

Aplikacija Epson LFP za računanje stroškov črnila

Izračunajte porabo črnila za različne vrste izpisov

Aplikacija Epson LFP za računanje stroškov porabe črnila je zasnovana tako, da vam prikaže strošek črnila na stran za modele Epsonovih tiskalnikov iz družin Stylus Pro in SureColor. Stroški so izračunani s pomočjo vzorčnih slik, ki so reprezentativne za vsak tiskalnik in vrsto uporabe8.

Epson iProjection

Brezžična povezava in predstavitev

Svobodno komunicirajte z občinstvom, predstavitve opravite bolj dinamično in občinstvo pritegnite k zbiranju idej. Naša aplikacijo iProjection omogoča brezžično predstavitev dokumentov, slik in spletnih strani neposredno iz pametnih naprav s sistemom iOS ali Android.

Epsonovo DocumentScan

Optično preberite dokumente neposredno v mobilno napravo

Aplikacija Epson DocumentScan vam omogoča, da dokumente optično preberete neposredno v vašo napravo Android™. Optično prebrane podatke si lahko najprej ogledate ter nato pošljete po e-pošti, neposredno v druge aplikacije ali pa jih shranite v storitve v oblaku, kot so Box®, DropBox®, Evernote®, Google Drive™ in Microsoft® OneDrive.

Aplikacija Epson ePOS Receipt

Aplikacija Epson ePOS Receipt dokazuje, kako enostavno je ustvariti, natisniti in poslati račune z vaših naprav iPhone ali iPad.

V nekaj preprostih korakih ustvarite mobilno prodajno mesto (mPOS) in sistem za vnos naročil.

TM utility

Ta aplikacija vam omogoča nastavitev brezžične povezave, konfiguracijo nastavitev tiskalnika ter tiskanje vzorčnih računov iz naprav iPhone, iPad in iPod touch z Epsonovim tiskalnikom računov.

iLabel

Epson iLabel poenostavi ustvarjanje, shranjevanje in tiskanje etiket s pametne naprave.

Izkoristite funkcije svoje naprave, kot je glasovno prepisovanje, in dodajte novo dimenzijo svoji izkušnji z označevanjem.

1 Na podlagi objavljenih številk patenta (CY2016). Po podatkih Epsonove raziskave.

2 Na podlagi povprečnega obsega tiskanja 140 strani na mesec in ob upoštevanju najnižjega izkoristka, pridobljenega iz prvega kompleta črnil.

3 Povprečno število kartuš/prihranek za tiskanje števila strani z uporabo priloženih stekleničk s črnilom s serijo EcoTank, vključno s ceno strojne opreme. Primerjava na podlagi povprečja serije A4 EcoTank v primerjavi s povprečjem desetih najbolje prodajanih modelov tiskalnikov v zahodni Evropi v obdobju od aprila 2016 do marca 2017, ki ga je spremljala družba GfK. Stroški tiskanja, izračunani na podlagi deleža kartuš Standard in XL, kot jih je za isto referenčno obdobje za zahodnoevropski trg spremljala družba GfK, z uporabo povprečnih maloprodajnih cen. Izkoristki kartuš s črnilom, kot jih na svojih spletnih straneh sporočajo proizvajalci.

4 Laserski svetlobni vir zagotavlja dolgotrajno kakovost slike in visoko zanesljivost s tipično življenjsko dobo med 20.000 in 83.000 ur, odvisno od izbranega načina delovanja.

5 Največji tržni delež za projektorje s 500 lumni in več svetilnosti (raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2016).

6 Na podlagi meritvenih pogojev, ki jih določa standard JEITA CP-3901A: sijajni papir velikosti A4; temperatura 23 °C; vlažnost 50 %.
Omrežni poslovni brizgalni tiskalniki in laserski tiskalniki/večnamenske naprave, poslovni optični bralniki ter tiskalniki velikega formata.

7 Tiskalnik Epson SC-P5000 s kompletom črnil z vijolično barvo lahko doseže 99,0 % pokritost barvne lestvice PANTONE®, kadar ga uporabljate skupaj z Epsonovim belim polmat papirjem za preizkusne izpise in črnilom Epson. Tiskalnik Epson SC-P5000 s kompletom črnil z zelo svetlo črno barvo lahko doseže 98,8 % pokritost barvne lestvice PANTONE®, kadar ga uporabljate skupaj z Epsonovim belim polmat papirjem za preizkusne izpise in črnilom Epson.

8 Upoštevajte, da lahko na skupne stroške vplivajo še različni dodatni in spremenljivi stroški, vključno z vrsto medija, servisiranjem, porabo energije, nastavitvami tiskalnika in nadomestnimi deli. Cene črnila Epson so določene na podlagi trenutnih Epsonovih cenikov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Združenem kraljestvu, brez DDV, veljajo od februarja 2013. Stroški temeljijo na uporabi privzetih nastavitev tiskalnikov ter uporabi originalnega Epsonovega potrošnega materiala z najvišjim izkoristkom.