PREKLOPITE NA ZANESLJIVEJŠE, PRODUKTIVNEJŠE IN BOLJ TRAJNOSTNO TISKANJE

WorkForce Enterprise
Oglejte si video posnetek
WORKFORCE ENTERPRISE SERIJA

Trajnostno in hitro tiskanje

Izkoristite dosledno izjemno kakovost tiskanja pri izredno visokih hitrostih do 100 strani/min. Naši ekološke odgovorne večfunkcijske naprave WorkForce Enterprise, ki ponujajo izboljšano varnost in združljivost z napredno programsko opremo, nudijo izjemno zanesljivost in izredno zmogljivost pri vsakem tiskanju.

Brošura serije WorkForce Enterprise AM-C
Brošura serije WorkForce Enterprise 75/100ppm

Prilagodljivost za delo po vaši meri

Tiskalnike lahko z vrsto izbirnih funkcij konfigurirate tako, da ustrezajo specifičnim potrebam vašega podjetja.

Bralnik kartic za preverjanje pristnosti

Izbirni bralnik kartic lahko vstavite v režo pod uporabniškim vmesnikom; lahko dodate tudi bralnike kartic drugih ponudnikov. Druga možnost je, da dodate mizico za naprave.

Dodatna kaseta za 2 x 500 listov
Dodatna funkcionalnost s knjigoveško enoto

Knjigoveški šiv (do 20 listov), enojni zgib (do 3 listi), dvojni vzporedni zgib (do 3 listi)

Izbirni spenjalnik

Kotno spenjanje za do 50 listov

Izbirni pladenj visoke zmogljivosti (HCT)

Do 3000 listov A4

Kasetne ključavnice

Za zaščito kaset za papir, ko uporabljate tiskalnike v javnih prostorih.

Notranja zaključna enota

Zmožna zlagati, premikati in spenjati dokumente v 3 različnih položajih ter podpira izbirno luknjanje z 2 ali 4 luknjami.

Izboljšan grafični uporabniški vmesnik

Nov uporabniški vmesnik z 10,1-palčnim zaslonom na dotik omogoča lažjo uporabo, saj zagotavlja več prilagajanja, preprostejše delovanje in učinkovitejši potek dela.

Odlična zmogljivost vse do cilja

Kakovost teh tiskalnikov daleč presega strojno opremo, saj vključuje vsestranske zmogljivosti za končno obdelavo po koncu tiskanja. Tih spenjalnik ali zaključna enota za knjižice, ki delujeta brez toplote, omogočata spenjanje vogalov za do 50 listov in lahko proizvedeta izdelke, ki vsebujejo do 3000 listov (knjižica) ali 4000 listov (spenjalnik). Zaključna enota za knjižice podpira zlaganje z zamikom in lahko proizvede tudi do 20 listov s knjigoveškim šivom ter 3 liste z enojnim ali dvojnim vzporednim zgibom. Notranja zaključna enota je sposobna zlagati, premikati in spenjati dokumente v 3 različnih položajih ter podpira izbirno luknjanje z 2 ali 4 luknjami.

Varnejše kot kadarkoli prej

Tiskalniki WorkForce Enterprise ponujajo izboljšane funkcije, s katerimi je tiskanje varnejše kot kadarkoli prej.

 • Zaščita podatkov

  Šifriranje trdega diska (HDD), varen izbris podatkov na HDD, modul zaupanja vredne platforme (TPM) in šifriranje gesel

 • Zaščita naprave

  Preverjanje podpisa vdelane programske opreme, varen zagon in odkrivanje vdorov nove zlonamerne programske opreme med izvajanjem

 • Nadzor dostopa

  Preverjanje pristnosti uporabnika, omejitve funkcij in revizijski dnevniki

 • Zaščita dokumentov

  Tiskanje s preverjanjem pristnosti, optično branje s preverjanjem pristnosti in beleženje opravil v dnevnik

 • Zaščita komunikacije

  IPsec, SNMPv3 in novi TLS1.3

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo tiskanja brez toplote

Prehod z laserskih tiskalnikov na tiskalnike s tehnologijo tiskanja brez toplote vam pomaga, da porabite manj energije in zmanjšate vpliv tiskanja na okolje.

Rešitve, ki dodajajo vrednost, racionalizirajo procese in izboljšajo potek dela

 • Upravljanje izhodnih dokumentov

  Naše rešitve in rešitve naših partnerjev za upravljanje izhodnih dokumentov povečujejo produktivnost ter hkrati ustvarjajo varno okolje tiskanja, optičnega branja in kopiranja za zaščito premoženja podjetja. Te rešitve ščitijo naprave uporabnikov pred nepooblaščeno uporabo in zagotavljajo tudi večji nadzor nad stroški tiskanja z zmožnostmi tiskanja na zahtevo, ki zmanjšajo porabo papirja zaradi neuporabljenih natisov.

 • Upravljanje tiskalnikov

  Z našimi rešitvami za upravljanje tiskalnikov lahko podjetja ohranijo nadzor nad vsemi svojimi tiskalniki in optičnimi bralniki, pri čemer samodejno preneseni podatki pomagajo prihraniti čas in denar, maksimizirajo čas delovanja in ohranjajo produktivnost.

 • Servis in podpora na daljavo

  Zmanjšajte stroške servisa z uporabo našega sistema za spremljanje in upravljanje naprav v oblaku, ki zagotavlja napredno diagnostiko na daljavo. Varna in enostavna integracija, povečanje zadovoljstva strank z omogočanjem hitrejših odzivnih časov, manj obiskov na lokaciji in večja uspešnost prvih popravil. Spremljajte in nadzorujte uporabo naprav ter skrajšajte čas nedelovanja tiskalnikov.

 • Zajemanje in upravljanje dokumentov

  Spremenite fizične informacije v obvladljivo digitalno vsebino, ki povečuje varnost podatkov, od katerih je odvisno poslovanje vašega podjetja. Oglejte si rešitve za zajemanje dokumentov, ki so neopazno integrirane v naše naprave.

 • Mobilno tiskanje in tiskanje v oblaku

  Epsonove storitve mobilnega tiskanja in tiskanja v oblaku uporabnikom omogočajo tiskanje in optično branje s pametnega telefona in tabličnega računalnika – v pisarni in na poti.

 • Epson Open Platform

  Uporabniki pridobijo popoln nadzor nad tiskanjem prek spletne aplikacije, ki jim omogoča, da prilagodijo svoj tiskalnik za izpolnjevanje specifičnih in spreminjajočih se poslovnih zahtev za sledenje razvoju poslovnih IT-sistemov. Rešitve ISV drugih ponudnikov so združljive z napravami na platformi Epson Open Platform.

Paleta izdelkov WorkForce Enterprise

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

1 Približno na podlagi internega preskušanja; lahko se razlikuje glede na izbrano število izpisov, okolje izpisa ter nastavitve velikosti, usmeritve in položaja papirja.