Šestbarvni produkcijski tiskalnik

Tiskalnik SureColor SC-T7700D je 44-palčna popolnoma integrirana rešitev za tiskanje, ki ponuja zelo varno, produktivno tiskanje, pametne funkcije in preprosto upravljanje.

Zaradi vsestranske in kompaktne oblike je tiskalnik SC-T7700D enostavno namestiti v večino delovnih okolij. Varno ravnanje z zaupnimi dokumenti z uporabo izboljšanih informacijskih in varnostnih funkcij. Visoka hitrost tiskanja in možnost uporabe dveh zvitkov povečujeta produktivnost.

SureColor SC-T7700D

44-palčni

Tiskalnik SureColor SC-T7700D je 44-palčna popolnoma integrirana rešitev za tiskanje, ki ponuja produktivno tiskanje, pametne funkcije in preprosto upravljanje.

Glavne lastnosti

Izboljšana kakovost slike in izpisi oznak s posebnim rdečim črnilom

Tiskalnik SC-T7700D standardno podpira jezik Adobe Postscript 3 in je opremljen z 2,64-palčno tiskalno glavo PrecisionCore MicroTFP, tehnologijo prilagodljive velikosti kapljic in tehnologijo preverjanja šob ustvarja najkakovostnejše in najpodrobnejše izpise. 6-barvna črnila UltraChrome XD3 z vsemi pigmenti vsebujejo novo rdeče črnilo, ki je uporabno za označevanje risb CAD, realistične natise rdečih odtenkov in ujemanje natančnih odtenkov rdeče barve v logotipih podjetij.

Spremljanje stanja tiskanja na daljavo v realnem času

S platformo Epson Cloud Solution PORT lahko opremo na različnih mestih ali več tiskalnikov na enem mestu spremljate na daljavo, kadar koli in kjer koli, nadzor proizvodnje pa je ena od aplikacij na portalu Epson Cloud Support PORT in zagotavlja jasno ter razumljivo grafiko, s katero si lahko ogledate, kako deluje vsak od vaših tiskalnikov. Podrobni podatki se lahko uporabijo za enostavno analizo produktivnosti in prejemanje dnevnih operativnih posodobitev od koder koli. Sledenje vzdrževanju in odpravljanje težav na daljavo izboljšata produktivnost in učinkovitost.

Želite izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje