PREKLOPITE NA BRIZGALNO TISKANJE

Znižajte obratovalne stroške tako, da si zagotovite izjemno kakovost po ugodni ceni ter obenem povečajte produktivnost z manj vzdrževanja.

SERIJA WORKFORCE PRO

Z brizgalnimi tiskalniki Epson lahko ustvarite produktivnejše delovno okolje

Ta serija tiskalnikov in večnamenskih naprav za manjše delovne skupine je odlična za poslovno okolje. Ti modeli lahko pomagajo podjetjem, od manjših pisarn do velikih podjetij, znižati stroške, povečati storilnost in skrajšati čas nedelovanja naprav. Poleg tega pa zmanjšujejo vpliv na okolje in povečujejo ugled podjetja na področju družbene odgovornosti. Tehnologija tiskanja brez toplote Heat-Free PrecisionCore zagotavlja najvišjo hitrost, kakovost in zanesljivost, zato ste lahko prepričani, da ste dobro izbrali.

Prednost teh modelov je seveda še preprosto tiskanje z nizkimi stroški vzdrževanja, ki ga zagotavlja tehnologija brizgalnega tiskanja. To povečuje storilnost, hkrati pa njen postopek tiskanja brez toplote in brez stika omogoča tudi dodatno prilagodljivost glede medijev.

Poslovni izzivi

Podjetja se lahko srečujejo s številnimi izzivi. Spoznajte, kako lahko s serijo WorkForce Pro povečate produktivnost in premagate izzive.

Oglejte si našo ponudbo

Izdelki serije WorkForce Pro so občudovanja vredni, nekaj njihovih prednosti pa si zasluži še posebno pozornost.

HITRO OPTIČNO BRANJE IN NAPREDNE FUNKCIJE

Document Capture Pro posameznikom omogoča preprosto optično branje, shranjevanje in skupno rabo podatkov znotraj podjetja. Zaradi naprednih funkcij za poimenovanje, ločevanje in usmerjanje dokumentov je optično branje preprosto – in logično.

PREPROST UPORABNIŠKI VMESNIK

Pospešite delovni tok v pisarni s preprostim intuitivnim vmesnikom na 10,9-cm zaslonu na dotik, ki ga ponujajo modeli večnamenskih naprav.

HITRO TISKANJE PRVE STRANI

Za razliko od laserskih tiskalnikov ne potrebujejo ogrevanja, zato lahko prvo stran natisnejo hitreje.

ROBUSTNI PLADNJI ZA PAPIR Z VELIKO ZMOGLJIVOSTJO

Največja zmogljivost je 830 listov (z izbirnim pladnjem), zato bo lahko vaša ekipa delala nemoteno.

Preprosta uporaba in največja produktivnost

Izboljšajte potek dela s temi večnamenskimi in enonamenskimi tiskalniki, ki so preprosti za uporabo. Zaradi intuitivnega vmesnika zaslona na dotik je pomikanje med funkcijami in lastnostmi večnamenskih naprav povsem preprosto. Tehnologija brizgalnega tiskanja omogoča tiskanje na širok izbor medijev in različne velikosti strani.

Minimalne zamenjave črnila

Novi sistem črnil je preprosto zamenjati in omogoča večji izkoristek črnila na stran. Natisnite do 10.000 črno-belih ali 5.000 barvnih strani brez zamenjave potrošnega materiala3. To pomeni, da je tiskanje še hitrejše in ne potrebuje veliko vzdrževanja.

Zasnovano za mobilno, moderno delovno mesto

Z brezžičnim tiskanjem lahko mobilne naprave in tablične računalnike spremenite v zmogljiva orodja. Za tiskanje na poti na tiskalniku preprosto tapnite na združljivo napravo Android in uporabite tehnologijo NFC. Platforma Epson Open Platform in naše sodelovanje s ponudniki programske opreme zagotavljata, da boste našli rešitev za tiskanje, ki vam ustreza.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo tiskanja brez toplote

Prehod z laserskih tiskalnikov na tiskalnike s tehnologijo tiskanja brez toplote vam pomaga zmanjšati porabo energije in vpliv tiskanja na okolje.

Barvni tiskalniki WorkForce Pro A4

Črno-beli tiskalniki WorkForce Pro A4

Barvni tiskalnik WorkForce Pro A3+

Založite se s potrošnim materialom

Menjava črnila se izvaja redko in v dolgih časovnih razmikih, ko pa je vendarle potrebna, je zadeva preprosta. Nadomestne komplete za naprave iz serije WorkForce Pro preprosto naročite v Epsonovi spletni trgovini.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.

¹ Primerjava z 10 najbolje prodajanimi barvnimi laserskimi tiskalniki s hitrostjo tiskanja med 1 in 30 stranmi na minuto, kot to določa IDC v 12 mesecih do junija 2017. Podatki o stroških na stran so prevzeti iz poročila GAP o pametnih napravah za avgust 2017 ter predstavljajo povprečje cen v Nemčiji, Franciji in Združenem kraljestvu (z vrednostjo v evrih, kot jo navaja GAP). Vrednosti Epson temeljijo na priporočeni maloprodajni ceni paketa črnil XXL (izkoristek črnila na 5.000 strani po IEEE/ISO 24711/24712). Cena za konkurenčne modele je bila najnižji razpoložljivi strošek na stran.

² Primerjava z 10 najbolje prodajanimi barvnimi laserskimi tiskalniki v Zahodni, Srednji in Vzhodni Evropi s hitrostjo tiskanja med 1 in 30 stranmi na minuto, kot to določa IDC v 12 mesecih do septembra 2017. Podatke je zagotovilo podjetje BLI.

³ Približen izkoristek črnila na stran. Dejanski izkoristek se lahko razlikuje glede na natisnjene slike in pogoje uporabe. Več informacij je na voljo na spletnem mestu www.epson.eu/pageyield

Na podlagi Epsonovih izračunov tiskalnik Epson WorkForce Pro WF-C8190DW porabi 83 % manj energije kot tiskalnik HP Color LaserJet Enterprise M750dn, najbolje prodajani model v segmentu enofunkcijskih barvnih tiskalnikov formata A3 s hitrostjo tiskanja 21–30 str./min (IDC, četrtletni sledilnik tiskalne dodatne opreme, dobavljene količine od zadnjega četrtletja 2015 do tretjega četrtletja 2019, objavljene v drugem četrtletju 2020). Metodologija temelji na »značilni porabi energije« in je opredeljena in/ali simulirana s preizkusnim postopkom ENERGY STAR ter izražena v kWh letno.