NATANČNO OPTIČNO BRANJE, PODROBNI REZULTATI

Z napravami Epson Expression in LaserSoft lahko zajamete vse podrobnosti starih zapisov, fotografij, negativov fotografskega filma in artefaktov v visoki ločljivosti.

OPTIČNI BRALNIKI ZA GRAFIKE

Poenostavljeno natančno optično branje

Expression 13000XL je vsestranski in visokoločljivostni optični bralnik velikega formata, ki je zasnovan tako, da je uspešen tudi pri uporabi, ki zahteva branje najmanjših podrobnosti.

Vključena profesionalna programska oprema za izboljšanje slik – LaserSoft SilverFast Ai 9 – zagotavlja možnosti obdelave slik, ki so preproste za uporabo, vključno s profesionalnim odstranjevanjem prašnih delcev, zmanjševanjem zrnatosti in popravljanjem odtenkov za doseganje natančnih rezultatov.

Ogled izdelkov

Expression 13000XL

Optični bralnik za grafike A3

Visokokakovostni optični bralnik za grafike velikosti A3 za ostro in natančno slikovno reprodukcijo načrtov, fotografij ter umetniških izdelkov, ki zagotavlja natančne rezultate, kot jih zahtevajo uporabniki.

  • Zelo kakovostno optično branje v formatu A3.
  • Napredne funkcije programske opreme.
  • Optično branje fotografskih filmov.

Expression 13000XL Pro

Optični bralnik fotografskih filmov in grafike A3

Expression 13000XL Pro je optični bralnik A3 visoke ločljivosti, zasnovan za izpolnjevanje najzahtevnejših potreb v različnih panogah, vključno z grafičnim oblikovanjem. Ta optični bralnik ima 3,8 DMax, tehnologijo dvojnega osvetljevanja, samodejno ostrenje, zmanjšanje bleščanja in izjemne funkcije računalniškega vida SilverFast Ai 9, zato ponuja odlično reprodukcijo slik.

  • Idealen za optično branje fotografskih filmov.
  • Zelo kakovostno optično branje v formatu A3.
  • Napredne funkcije programske opreme.

Ostra in natančna reprodukcija slik

Modela Expression 13000XL in 13000XL Pro sta visokokakovostna optična bralnika velikosti A3, zasnovana za izredno natančnost. S tema optičnima bralnikoma je natančno zajemanje medijev do velikosti A3+ povsem preprosto, poleg tega pa so jasne slike in profesionalni rezultati vedno zagotovljeni. Ta serija je odlična za natančno zajemanje podrobnih slik, vključno s starimi zapisi, rentgenskimi slikami, negativi fotografskega filma, arhitekturnimi načrti, forenzičnimi dokazi in artefakti. Poleg tega sta prilagodljiva in preprosta za uporabo, v primerjavi s prejšnjimi Epsonovimi modeli pa imata nizko porabo energije.

Optimizirajte optično branje

Epson Expression 13000XL

Expression 13000XL z optično gostoto 3,8 Dmax in 48-bitno barvno globino zagotavlja ostro ter natančno optično branje za celovito reprodukcijo barv, tudi na senčnih območjih. Poleg tega visoka ločljivost (2400 x 4800 pik/palec) in izjemno natančna tehnologija Micro Step Drive uporabnikom omogočata, da tudi najmanjše podrobnosti zajamejo izjemno jasno.

VISOKOKAKOVOSTNA REPRODUKCIJA SLIK

Ločljivost 2400 x 4800 pik/palec, optična gostota 3,8 Dmax in 48-bitna barvna globina omogočajo preprost in dosleden zajem optično prebrane vsebine z izvrstnimi odtenki ter barvno reprodukcijo.

TEHNOLOGIJA READYSCAN LED

Optični bralnik Expression 13000XL uporablja tehnologijo ReadyScan LED – vir svetlobe, ki porabi malo energije, je okolju prijazen in ne potrebuje ogrevanja – kar omogoča izredno odzivno optično branje. Dmax in 48-bitna barvna globina omogočata preprost in dosleden zajem optično prebrane vsebine z izvrstnimi odtenki ter barvno reprodukcijo.

JASNEJŠE IN OSTREJŠE OPTIČNO PREBRANE SLIKE

S 6-linijskim naborom tipal CCD z visokim številom slikovnih pik naprava pri optičnem branju zagotavlja odlične podrobnosti pri vsakem prehodu. Sistem s samodejnim ostrenjem lahko samodejno poišče natančno točko žarišča, da doseže še jasnejšo in natančnejšo sliko, lahko pa uporabite možnost ročne nastavitve ostrenja. Gostota 3,8 Dmax in 48-bitna barvna globina omogočata preprost in dosleden zajem optično prebranih slik z izvrstnimi odtenki ter barvno reprodukcijo.

OPTIČNO BRANJE RAZNOVRSTNIH FOTOGRAFSKIH FILMOV

Z optičnim bralnikom Expression 13000XL Pro lahko zajamete prosojne medije z neprekosljivo natančnostjo. Enota podpira široko paleto formatov filmov do velikosti A3+.

Optimalna kombinacija programske in strojne opreme

Sodelovanje z vodilnim strokovnjakom s področja programske opreme LaserSoft Imaging (ustvarjalec programske opreme SilverFast) doda vrednost in poveča učinkovitost za organizacije, katerim je zajemanje vsebine z največjo natančnostjo najbolj pomembno.

Optično preberite različne medije, vključno z negativi fotografskega filma

Dodatna enota za prosojnice uporabnikom omogoča profesionalno optično branje prosojnih medijev, kot so fotografski filmi in diapozitivi ali njihovi negativi. Tako lahko medije digitalizirate in zaščitite v prvovrstni kakovosti.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.