Usain + Epson:
Zmagovalna ekipa

Epson in Usain Bolt sta združila moči, da bi opolnomočila stranke in pomagala pri napredku na področju izobraževanja.

Usain + Epson: Zmagovalna ekipa

Leta 2021 je Epson sklenil partnerstvo z Usainom Boltom, najhitrejšim človekom na svetu. Osemkratni nosilec zlate olimpijske medalje, ki velja za najboljšega šprinterja vseh časov, je zdaj obraz Epsona po vsej Evropi in francoski Afriki. Usain kot ambasador tehnologije blagovne znamke podpira vsakodnevne prednosti Epsonove celovite linije tehnoloških rešitev za dom, poslovni svet in izobraževanje.

EcoTank

Usain skrbi za zabavo svojih oboževalcev in Epsonovih strank s svojo sproščeno izjavo, da lahko Epsonove tiskalnike EcoTank dobesedno »samo nafilaš in uživaš«. Posode s črnilom za vnovično polnjenje z izjemno visoko zmogljivostjo vam omogočajo, da natisnete na tisoče strani brez ubadanja z menjavo kartuš s črnilom.

»Vesel sem, da lahko sodelujem z Epsonom pri ozaveščanju o tiskalnikih EcoTank. Tiskalniki EcoTank odpravljajo številne frustracije, ki jih imamo uporabniki ob tiskanju s kartušami, in ker nam lahko s tem olajšajo življenje, že morajo biti v redu.«

Izdelki za poslovno rabo

Usain pozna pomembnost hitrosti in učinkovitosti, zato obožuje Epsonove inovativne izdelke za poslovno rabo. Optični bralniki za hitrejšo in pametnejšo digitalizacijo, tiskalniki EcoTank Pro, ki ponujajo stroškovno učinkovito pisarniško tiskanje, in projektorji, ki so popolni za velika prizorišča, predavalnice in sodelovalne delovne prostore.

Rešitve za strokovnjake

Tako kot Usain imajo tudi naši izdelki izjemno zgodovino. Naši roboti SCARA so že zadnjih 10 letih1 št. 1 na svetu, prav tako pa smo proizvajalec tiskalnikov računov št. 1 v zahodni Evropi2. Epson pravzaprav ponuja specializirane rešitve za pomoč podjetjem v številnih sektorjih: od tiskalnikov velikega formata, tiskalnikov za tisk na tekstil in tiskanje transparentov do robotskih rešitev, tiskalnikov za tiskanje mPOS ter tiskalnikov računov in nalepk. Vsaka rešitev je bila zasnovana za povečanje poslovne produktivnosti in zagotavlja hitro, zanesljivo ter prilagodljivo visokokakovostno tiskanje. Razumemo vaše profesionalne izzive in si prizadevamo oblikovati izdelke, s katerimi boste ohranili prednost pred konkurenco.

V zakulisju

Kako je biti na snemanju z Usainom Boltom?

Oglejte si našo galerijo:

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Behind the scenes at Usain Bolt with Karl Angove

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

Maria Eagling and Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

30 seconds with Usain Bolt behind the scenes

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

60 seconds behind the scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Behind the Scenes with Usain Bolt

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

Usain Bolt blooper reel from behind the scenes!

1 Tržni delež, ki temelji na prodaji enot industrijskih robotov SCARA, 2011–2020. Fuji Keizai »2012–2021 Reality and Future Outlook of Worldwide Robot Market«

2 IDC, Ocena trga tiskalnikov POS v Zahodni Evropi za koledarsko leto 2020, pošiljke 2020, objavljeno aprila 2021.