APLIKACIJA EPSON SMART PANEL

Povsem nov pristop k tiskanju in optičnemu branju.

Ena aplikacija je vse, kar potrebujete, da vaša mobilna naprava postane zmogljivo orodje za tiskanje, optično branje in upravljanje.

APLIKACIJA EPSON SMART PANEL

Inovativna aplikacija za preprosto upravljanje Epsonovih tiskalnikov in optičnih bralnikov

Z aplikacijo Smart Panel lahko spremljate stanje tiskalnika ali optičnega bralnika, upravljate tiskalniška opravila, preverjate ravni črnila ter tiskate in optično berete neposredno iz mobilnih naprav. Aplikacija je na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Hitro in preprosto jo lahko namestite v pametni telefon ali tablični računalnik.

Brezžično tiskanje iz mobilnih naprav

Preprosta brezžična nastavitev omogoča hitro povezavo združljivega Epsonovega izdelka z vašim omrežjem in tiskanje neposredno iz mobilne naprave. Prilagodite nastavitve in možnosti tiskalnika, kot sta velikost in vrsta papirja, da boste vedno dosegli najboljše rezultate.

Preprosto optično branje dokumentov s pametnim telefonom

Z uporabniku prijaznim vmesnikom optično branje dokumentov in fotografij ne bi moglo biti lažje. Izberete lahko različne možnosti optičnega branja, na primer barvno, črno-belo in visokoločljivostno. Aplikacija uporablja funkcije za izboljšanje slik, kot sta samodejno obrezovanje in popravek barv, kar zagotavlja najkakovostnejše optično branje.

Odkrijte več Epsonovih storitev in aplikacij

Apple in logotip Apple sta blagovni znamki družbe Apple Inc.

Google Play in logotip Google Play sta blagovni znamki družbe Google LLC.