Izjava glede zasebnosti podatkov

Osebni podatki v Epsonovi evidenci za upravljanje nagradnih iger

Različica 2.0 17. marec 2021

Ta izjava vsebuje informacije o vaših osebnih podatkih, shranjenih v Epsonovi evidenci za upravljanje nagradnih iger.

Epson zbere in obdrži:

  • Osnovne kontaktne podatke, kot so ime, e-poštni naslov in telefonska številka, ki ste jih navedli ob prijavi na nagradno igro prek namenskega spletnega mesta ali družbenih medijev.

  • Nadaljnje informacije o nagradne igre, katere se udeležujete, če to zahtevajo pravila.

  • Informacije, ki jih zberejo Epsonovi računalniški sistemi, o vaši uporabi spletnih mest Epson in o tem, kako Epson komunicira z vami. Sem spadajo podatki, zbrani s piškotki1 in drugimi podobnimi orodji.

Epson (kot "upravljavec" podatkov) je:

Epson Europe B.V. (Data Protection Administration)
Azie Building, Atlas Arena,
Hoogoorddreef 5,
1101BA Amsterdam Zuid,
The Netherlands

Namen obdelave vaših osebnih podatkov:

("Obdelava" pomeni vse, kar Epson stori z vašimi podatki, vključno z njihovim zbiranjem, shranjevanjem, uporabo in razkritjem.)

Edini namen, za katerega bo Epson obdeloval vaše osebne podatke, je upravljanje nagradne igre, v kateri sodelujete.

Pravna podlaga za ta namen je vaše soglasje, ki ste ga dali, ko ste se prostovoljno prijavili na sodelovanje v nagradni igri. Epson bo nagradno igro izvedel v skladu z navedenimi pogoji.

Epson bo vaše osebne podatke hranil 3 mesece od zaključka upravljanja posamezne nagradne igre. Podatki bodo nato izbrisani, razen če jih ni treba hraniti v skladu z zakonskimi zahtevami v zvezi s finančnimi ali davčnimi pravili. Po tem obdobju se lahko nekateri podatki hranijo, vendar le anonimno ali kot del arhivskih zapisov.

Epson lahko za izvajanje nekaterih nalog obdelave podatkov v njegovem imenu uporablja tretje osebe. Nekateri ali vsi vaši osebni podatki se lahko razkrijejo takim tretjim osebam, vendar pa jih te lahko uporabijo samo za namene, za katere Epson hrani vaše podatke, in v skladu z Epsonovimi navodili.

Kot "posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki", imate pravno priznano pravico, da od Epsona zahtevate dostop in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejite obdelavo podatkov, ki se nanašajo na vas, ali ugovarjate njihovi obdelavi, pa tudi pravico do prenosljivosti podatkov in pravico do vložitve pritožbe na nadzorni organ.

Na evropsko pooblaščeno osebo za varstvo podatkov se lahko obrnete tako, da pišete na »The EDPO, Epson Europe BV Azië Building, Atlas Arena, Hoogoorddreef 5, 1101BA Amsterdam Zuid, Nizozemska«, uporabite elektronski naslov: EDPO@epson.eu ali spletni kontaktni obrazec.

Ta izjava velja samo za podatke v Epsonovi evidenci za upravljanje nagradnih iger. Če Epson podatke o vas obdeluje v drugih zbirkah podatkov, boste o tem obveščeni posebej.

Prijava in udeležba na nagradni igri sta dovoljeni samo polnoletnim uporabnikom.

Če se nahajate zunaj EU, bo Epson nekatere vaše osebne podatke izven EU prenesel na osebje skupine Epson v zadevni regiji in na izvajalce v tej regiji, ki jih Epson uporablja za zagotavljanje storitev. Podatki bodo predmet zaščite, ki jo zahteva zakon.

1 Piškotki so podatkovne datoteke, ki so nameščene na napravi, ki se uporablja za obisk spletnega mesta. Ti piškotki se lahko uporabljajo za številne namene, vključno s sledenjem vašim željam in spletnim stranem, ki jih obiščete med uporabo spletnega mesta. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Nekatere funkcije Epsonovih spletnih mest morda ne bodo delovale pravilno ali pa bodo delovale počasi, če onemogočite piškotke. Upoštevajte tudi, da če se odločite za blokiranje piškotkov, nekatere oglaševalske nastavitve, povezane s piškotki, morda ne bodo upoštevane.

Poleg tega se orodja Google Analytics podjetja Google Inc. uporabljajo za zbiranje in analizo zgodovine uporabe itd. Ta orodja uporabljajo lastne piškotke za beleženje informacij o vašem dostopu. Oglejte si pravilnik o zasebnosti storitve Google Analytics, ki ga uporablja ta storitev:
http://www.google.com/policies/privacy/