EPSON PRINT ADMIN SERVERLESS

Rešitev Epson Print Admin (EPA) Serverless podjetjem omogoča, da izkoristijo napredno preprosto skrbništvo z neposrednim izvajanjem v napravi WorkForce Enterprise.

EPA SERVERLESS

Nadzorujte stroške in varnost tiskanja

Podjetja vseh velikosti si nenehno prizadevajo najti varnejše, učinkovitejše in stroškovno učinkovite načine izvajanja vsakodnevnih dejavnosti. Rešitev Epson Print Admin Serverless je namenjena vsem podjetjem, od malih in srednje velikih podjetij do velikih podjetij, ki želijo optimizirati svoje poslovne brizgalne večnamenske naprave Epson, povečati varnost ter storilnost osebja na vseh področjih poslovanja.

Prevzemite nadzor in optimizirajte ter zavarujte svoje tiskalno okolje

Tiskalna opravila so varno shranjena v vaši napravi, dokler lastnik opravila ne potrdi njihove sprostitve. S tem se odpravi tveganje, da bi zasebni podatki ostali dosegljivi ob tiskalniku. Poleg tega to omogoča zaščito naprav pred nepooblaščeno uporabo in ustvarjanje varnega okolja za tiskanje, optično branje ter kopiranje.

Prihranite denar in zmanjšajte svoj negativen vpliv na okolje, poleg tega pa povečajte storilnost

Zmanjšajte količino odpadnega papirja, virov in izgubo časa zaradi neuporabljenih dokumentov ter neučinkovitih delovnih procesov tiskanja. Zagotovite napredno funkcionalnost tiskanja, kopiranja in optičnega branja prek enotnega vmesnika na večnamenski napravi ter uporabnikom z različnimi možnostmi omogočite tiskanje samo tega, kar potrebujejo, kot tudi preprost dostop do funkcij optičnega branja, kadar je to potrebno.

Izkoristite prednosti tehnologije brizgalnega tiskanja za poslovno rabo Epson

Izkoristite vrednostno ponudbo WorkForce Enterprise z nizkimi obratovalnimi stroški, manj posredovanja in visoko zanesljivostjo.

Glavne lastnosti

Kako se razlikujeta rešitvi EPA in EPA Serverless

Rešitev se izvaja v vsaki napravi in tako zagotavlja preprosto skrbništvo ter visoko prilagodljivost, ne da bi ogrožala varnostne funkcije in funkcije za storilnost. EPA se izvaja v Windows Server in zagotavlja centralizirano skrbništvo uporabnikov ter naprav.

Kako pridobiti rešitev Epson Print Admin Serverless

Obrnite se na Epsonov kanal, ki ponuja modele WorkForce Enterprise, in aktivirajte 90-dnevno preskusno različico ali kupite licenco. Ali pa se za več informacij obrnite na nas.

Epson Device Admin

Z rešitvijo Epson Device Admin postane zahtevno upravljanje in nadziranje tiskalnikov ter optičnih bralnikov v vašem podjetju povsem enostavno. Rešitev je združljiva s široko paleto omrežnih tiskalnikov in optičnih bralnikov, ki vam jih pomaga nadzorovati prek enega pametnega in intuitivnega vmesnika.

Združljive osnovne enote

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.