REŠITVE ZA PREDTISK

Zaradi dosledne reprodukcije barv lahko vedno dosegate vrhunsko kakovost končnega izdelka.

Naše rešitve, ki omogočajo natančno ločevanje filmov za tisk in tiskarskih plošč, predstavljajo nov mejnik v natančnosti preskusnega odtisa za komercialno rabo ter preskusnega tiskanja na embalažo.

PRE-PRESS

Stalne barve

Učinkovito upravljanje barv je pogoj za natančno in dosledno reprodukcijo barv skozi celoten potek dela. To je še toliko pomembnejše, ko želijo podjetja svoja sporočila prenesti do strank prek različnih medijev.

Stranke od vas zahtevajo, da zagotovite dosledno ujemanje preskusnih odtisov s končnim izdelkom, ne glede na tehnologijo (digitalni tisk, litografija, splet ali fleksotisk). Z našimi rešitvami boste vedno dosegali dosledne in zanesljive rezultate. Z rešitvami vam pomagamo, da želeni rezultat dosežete v prvem poskusu in tudi v vseh naslednjih.

SureColor SC-P5000

Tiskalnik SC-P5000 je namenjen dvema glavnima področjema industrije tiska – izdelavi preskusnih natisov pri predtisku za oglaševalce, proizvajalce in oblikovalce embalaže ter tiskanju v galerijski kakovosti za poklicne fotografe in umetnike. Tiskalnik je na voljo z dvema nastavitvama – z vijoličastim črnilom za uporabo pri preskusnih natisih ali s kompletom črnil z zelo svetlo črno barvo za umetniška dela in fotografijo.

Izdelki

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.