EPSON OPEN PLATFORM

EPSON OPEN PLATFORM

Fleksibilnost in možnost prilagoditve za vsako rešitev

Platforma Epson Open Platform (EOP) omogoča strankam, da naše revolucionarne večnamenske tiskalnike v celoti prilagodijo posebnim in spreminjajočim se zahtevam razvoja sistemov IT in poslovnih ciljev v podjetjih.

Pridružite se revoluciji tiskalnikov

Platforma EOP vas poveže s prednostmi naše revolucionarne serije WorkForce Pro, da lahko pripravite bolj privlačne rešitve programske opreme za vaše stranke. Naši večnamenski tiskalniki za manj denarja ponujajo veliko več kot konkurenčne naprave. Stranke lahko z njimi izboljšajo produktivnost ter hkrati znižajo obratovalne stroške, povečajo zanesljivost in zmanjšajo potrebo po posredovanju uporabnika.

Pridobite nove stranke

Prilagodite svojo rešitev našim tiskalnikom in razširite svojo bazo strank. Epson je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk večnamenskih tiskalnikov. Zagotovite združljivost svojih rešitev z napravami, ki podpirajo platformo Epson Open Platform, s čemer bodo naše stranke postale tudi vaše.

Prevzemite popoln nadzor

Strankam omogočite popoln nadzor nad delovanjem tiskalnika in prilagodljivost za izpolnjevanje spreminjajočih se zahtev z rešitvami, ki delujejo z vsemi napravami, združljivimi s platformo EOP. To vključuje prilagoditev uporabniškega vmesnika, upravljanje in nadzor nad delovnimi procesi ter izboljšano varnost.

Glavne lastnosti

Platforma EOP uporablja standardne tehnologije spletnih storitev, kar omogoča preprost razvoj aplikacij, stranke pa lahko brez težav integrirajo celoten nabor združljivih naprav WorkForce Pro v poslovne aplikacije in delovne procese.

Preprosta integracija v obstoječi delovni proces in rešitve

Priložen komplet za razvoj programske opreme bo vseboval obsežno dokumentacijo in orodja za integracijo vaše rešitve z združljivimi modeli.

Združljive osnovne enote

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo tiskanja brez toplote

Prehod z laserskih tiskalnikov na tiskalnike s tehnologijo tiskanja brez toplote vam pomaga, da porabite manj energije in zmanjšate vpliv tiskanja na okolje.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.