SODELOVANJE PRI PROIZVODNJI

Podjetje Epson je z razvijanjem rešitev, ki bodo povečale učinkovitost in storilnost delovne sile, predano omogočanju pozitivnega tehnološkega premika.

Pametnejše tehnološke rešitve

Proizvodnja se spreminja in konkurenca je vse bolj ostra. Tovarne postajajo pametnejše, dobavne verige krajše, proizvodnjo pa poganjata hitrost uvajanja izdelkov na trg in prilagajanje izdelkov uporabnikom. Epsonove tehnologije vam omogočajo, da se prilagodite pametnejši prihodnosti v svojem tempu. Naše prilagodljive rešitve vam bodo pomagale pri vašem razvoju, tako da boste s prilagajanjem uporabnikom postali bolj osredotočeni na svoje stranke, z avtomatizacijo boste bolj učinkoviti, z razširjeno resničnostjo pa bolj prilagodljivi.

Izboljšajte operativno prilagodljivost

Postanite bolj odzivni z avtomatizacijo vsake stopnje proizvodnega procesa.

Izboljšajte operativno prilagodljivost

Postanite bolj odzivni na vsaki stopnji proizvodnega procesa. Avtomatizirajte opravila, ki vas upočasnjujejo, izkoristite prednosti najnovejših inovacij in povečajte učinkovitost na vseh ravneh poslovanja.

Izboljšajte učinkovitost ponavljajočih se opravil z Epsonovimi industrijskimi robotskimi rokami, ki lahko izvajajo več opravil in jih je mogoče vključiti v obstoječe sestavljalne linije.

Pospešite proizvodnjo in izboljšajte natančnost s prostoročno uporabo Epsonovih pametnih očal Moverio, ki delavcem omogočajo prikaz jasnih navodil za natančno montažo.

Prevzemite nadzor nad papirnim poslovanjem prek učinkovitega upravljanja dokumentov z uporabo Epsonovih optičnih bralnikov in večnamenskih naprav WorkForce; posredujte informacije ustreznim oddelkom v trenutku zajema.

Izboljšajte nadzor kakovosti z Epsonovim optičnim bralnikom Expression 12000XL; optično prebirajte vzorce, da pridobite odobritev v fazi zasnove, navzkrižno preverjajte elektronske plošče PCB na komponentni ravni in uporabljajte visokokakovostna orodja programske opreme za ohranjanje standardov nadzora kakovosti4.

Prilagodite se spreminjajočim se potrebam s hitrim in preprostim tiskanjem visokokakovostnih prilagojenih nalepk z uporabo Epsonovih tiskalnikov ColorWorks.

Vlagajte v prihodnost

Če želite doseči vitko poslovanje, ki ga zahteva sodobna industrija, morate vlagati v pametne naložbe.

Vlagajte v prihodnost

Če želite doseči vitko poslovanje, ki ga zahteva sodobna industrija, morate vlagati v pametne naložbe. Z odpravljanjem poslovne neučinkovitosti in s prihrankom korakov v vrednostni verigi lahko skrajšate čas ter znižate stroške poslovanja in hkrati izboljšate kakovost.

Optimizirajte svoje vire z Epsonovim naborom robotskih rok, ki zagotavljajo visoko storilnost na manjšem prostoru, da kar najbolj povečate učinkovitost in skrajšate delovni čas postaj.

Osebju omogočite oddaljeno podporo s strokovnimi nasveti z uporabo Epsonovih pametnih očal Moverio; zaslon, ki ga vidijo delavci, delite z ostalimi prek zmogljive kamere z visoko ločljivostjo ter omogočite sprotne povratne informacije in nasvete pri usposabljanju osebja.

Razširite svoje možnosti z Epsonovimi profesionalnimi tiskalniki SureColor in SureLab; omogočite ponudbo prilagojenih različic umetniških del, kartic in povabil na številnih medijih.

Povečajte prepoznavnost svojih izdelkov z Epsonovimi tiskarskimi stroji za nalepke SurePress, ki omogočajo popolno ujemanje barv, natančno reprodukcijo in naravne odtenke za izdelavo najkakovostnejših, privlačnih nalepk za izdelke.

Odkrijte, koliko bi lahko prihranili pri tiskanju s prehodom na izdelke Epson.

Uporabite naše računalo za skupne stroške lastništva.

VEČ O TEM

Pričakujte pametnejše rezultate

Če v središče postavite ljudi, boste s tem prispevali k bolj učinkovitemu delovnemu okolju in večjemu zadovoljstvu strank.

Pričakujte pametnejše rezultate

Če v središče postavite ljudi, boste s tem prispevali k bolj učinkovitemu delovnemu okolju in večjemu zadovoljstvu strank. Prilagodljivost in ustvarjalnost vaše delovne sile združite z vsestransko uporabo ter lastnostmi na zahtevo novih tehnologij, da spodbudite vključenost in rezultate.

Omogočite razvoj svoje delovne sile z uporabo Epsonovih robotskih rok in povečajte storilnost ter natančnost z najmanjšim tveganjem napak.

Izkusite storilnost s pospešitvijo celotnega poteka dela z uporabo Epsonovih tiskalnikov WorkForce Pro RIPS A4 in A3, ki omogočajo nizke obratovalne stroške, hitro tiskanje ter minimalno stopnjo posredovanja.

Zagotovite izjemno natančnost pri delu z uporabo Epsonovih pametnih očal Moverio; omogočite podporo pri izobraževanju delavcev, tako da navidezna navodila in načrte prikažete prek predmetov v bližini.

Pospešite usposabljanje delavcev z Epsonovimi interaktivnimi zasloni; spodbujajte samostojno odkrivanje s pisanjem opomb na prikazano vsebino z uporabo funkcije dotika s prstom in interakcije dveh pisal.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj trajnostnega planeta za prihodnje generacije.

Zaščitimo prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj trajnostnega planeta za prihodnje generacije, zato svoje rešitve za tiskanje razvijamo tako, da so okolju čim bolj prijazne.

Izpolnite svoje okoljske cilje z do 99 % manj odpadkov pri napravah WorkForce Pro RIPS3 (sistem z zamenljivim kompletom črnil), porabite do 96 % manj energije s tiskalniki WorkForce Pro4 in podvojite hitrost tiskanja ob pol manjši porabi energije s serijo WorkForce Enterprise2.

Prihranite elektriko in zmanjšajte izpuste CO2 z modeli WorkForce Pro, ki porabijo do 96 % manj energije kot laserski tiskalniki in laserski kopirni stroji1.

Zmanjšajte porabo energije z varčevalnim načinom pri rešitvah za interaktivni prikaz in podaljšajte življenjsko dobo žarnice.

Zmanjšajte svoj ogljični odtis z optičnimi bralniki, ki ne potrebujejo časa za ogrevanje, in zmanjšajte porabo energije z vgrajeno tehnologijo ReadyScan.

Pet preprostih korakov do bolj trajnostne evropske prihodnosti.

En del tehnologije naenkrat

PRENESITE INFORMACIJSKO GRADIVO

 

Oglejte si, koliko bi lahko prihranili

Z našim računalom izračunajte prihranke pri elektriki in CO2, ki bi jih lahko dosegel tiskalnik WorkForce Pro v vašem izobraževalnem okolju.

 
 • Do 92 % manj CO2 kot laserski tiskalniki7
 • 96 % manj energije kot laserski tiskalniki1
 • 94 % manj odpadkov kot laserski tiskalniki1
 • 3,5-krat hitrejši kot laserski tiskalniki1
 • Trajnostna tehnologija, brez ozonskih plinov
 

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Servis in podpora

Standardna garancija

Poiščite več informacij o Epsonovih garancijah.

Servis na mestu uporabe

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Podpora

Potrebujete pomoč? Za uporabne in kontaktne informacije obiščite stran za podporo.

Registracija

Zahvaljujemo se vam za nakup Epsonovega izdelka in za čas, ki ste si ga vzeli, da ga registrirate.

Preverite svojo garancijo

Preverite garancijo svoje naprave.

Promocija podaljšane garancije

3-letna podaljšana garancija za izbrane Epsonove tiskalnike.

 

Rešitve za najem

Spoznajte različne načine uporabe Epsonovih izdelkov prek najema.

Tiskajte in prihranite

Prihranite čas in denar z Epsonovo rešitvijo Print & Save.

Print365

Tiskajte, kolikor želite – brez težav in skritih stroškov.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celoten nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Pričakujte več od svojega projektorja

Povečajte učinkovitost projektorja

Izkoristite Epsonove posebne programske rešitve za povečanje učinkovitosti projektorja in si zagotovite večjo zmogljivost, zanesljivejše delovanje in boljši nadzor. Kot vodilni proizvajalec projektorjev na svetu4 razumemo potrebo po ustreznih rešitvah projiciranja, ki omogočajo prilagojen, preprost in učinkovit način predstavitve, kjer koli želite.

VEČ O TEM

Rešitve za poslovno upodabljanje

Širok nabor rešitev za vse vrste podjetij

Epsonove naprave so združljive s programskimi storitvami in rešitvami, ki lahko resnično pomagajo izboljšati potek dela, nadzorovati stroške, povečati učinkovitost in omogočajo preprosto integracijo naprav v nenehno spreminjajočih se okoljih.

VEČ O TEM

Povečajte učinkovitost s kombinacijo ljudi in robotov

Kar najbolj izkoristite usposobljene delavce tako, da v svojo delovno silo vključite robote. Namen Epsonovih robotskih rok je samostojno dokončanje zamudnih opravil na sestavljalni liniji. Gre za izjemno kompaktne, vsestranske, vodljive in prilagodljive naprave, ki opravljajo nestrokovno ročno delo, zaradi česar se lahko usposobljeno osebje osredotoči na pametno proizvodnjo ter poslovno rast.

Delovno silo povežite s podatki

Epsonova pametna očala Moverio omogočajo hitrejše, preprostejše in bolj intuitivno izvajanje zapletenih opravil v zahtevnih industrijskih okoljih. Zaradi prostoročne uporabe in vodenja na daljavo so pametna očala Moverio odlična rešitev za postopke preizkušanja, usposabljanja, sestavljanja ter vzdrževanja4.

Odpravite zamude in motnje

Če pri poslovanju niste dovolj učinkoviti, bo to vplivalo na vaše zaposlene, dobavitelje in stranke. Epsonov nabor rešitev za tiskanje in optično branje je namenjen odpravljanju zamud, motenj, odpadkov ter nevšečnosti. Pričakujete lahko brezhibno logistiko, prepoznavanje izdelkov, avtomatizacijo izdajanja računov in upravljanje zalog, s čimer boste omogočili lažje odnose z dobavitelji ter izboljšan odnos s strankami4.

Izboljšajte operativno prilagodljivost

Postanite bolj odzivni z avtomatizacijo vsake stopnje proizvodnega procesa.

Vlagajte v prihodnost

Če želite doseči vitko poslovanje, ki ga zahteva sodobna industrija, morate vlagati v pametne naložbe.

Pričakujte pametnejše rezultate

Če v središče postavite ljudi, boste s tem prispevali k bolj učinkovitemu delovnemu okolju in večjemu zadovoljstvu strank.

Zaščitite prihodnost planeta

V podjetju Epson podpiramo prizadevanja za ohranitev bolj trajnostnega planeta za prihodnje generacije.

Servis in podpora

Poiščite več informacij o servisiranju na mestu uporabe in garancijah Epson.

Programske rešitve

Spodaj si oglejte naš celotni nabor programskih rešitev in združljivost s sistemi, vključno z rešitvami naših partnerjev.

Stopite v stik z nami

Če želite več informacij o poslovnih rešitvah, se obrnite na nas in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Zaženite svoj razvoj

Avtomatizirajte rutinske postopke

Epsonov zanesljiv nabor robotskih rok vključite v obstoječe sestavljalne linije in usposobljenim delavcem omogočite podporo sodelovalnih robotov. Naši industrijski roboti delajo neprekinjeno ter omogočajo večjo obremenitev, hitrost in natančnost med izvajanjem ponavljajočih se, ročnih ali nevarnih opravil.

Znižajte stroške tiskanja

Naš nabor tiskalnikov WorkForce Pro vam omogoča, da porabite manj denarja za potrošni material in manj časa za vzdrževanje, hkrati pa zmanjšate vpliv na okolje tako, da proizvedete do 99 % manj odpadkov in porabite 96 % manj energije v primerjavi s primerljivimi laserskimi tiskalniki.1

Odkrijte nizkonakladne brizgalne tiskarske stroje za nalepke

Z našimi tiskarskimi stroji za nalepke SurePress natisnite visokokakovostne nalepke na številnih podlagah za številne načine uporabe. Uporabljajo črnila AQ in UV, so učinkoviti in omogočajo preprosto namestitev ter uporabo, zaradi česar lahko uporabniki razširijo svojo ponudbo storitev.

Omogočite vizualno podporo

Kar najbolje izkoristite razširjeno resničnost, da skrajšate razvojne cikle in povečate natančnost. Epsonova pametna očala Moverio prikažejo sliko prek delovnega okolja ter s tem omogočajo prostoročno vodenje pri postopkih načrtovanja, oblikovanja, sestavljanja in vzdrževanja.

Prilagodite nalepke, oznake in zaloge

Epsonovi tiskalniki za nalepke ColorWorks so zasnovani za visokokakovostno, prilagodljivo tiskanje velikih količin nalepk in so odlično orodje za tiskanje jasno vidnih nalepk, namenjenih za upravljanje zalog ali usmerjanje pozornosti na pomembne informacije, kot so datumi ali informacije o pošiljanju.

Poenostavite sodelovanje in usposabljanje

Usposobite nove delavce brez tipkanja opomb ter sodelujte z dobavitelji tako, da z njimi komunicirate in delite datoteke v realnem času, ne da bi morali zapustiti delovni prostor – z uporabo naših interaktivnih zaslonov.

Različni izpisi in vrste tekstila

Nabor tiskalnikov SureColor SC-F lahko zanesljivo zagotavlja vrhunske rezultate in storilnost pri tiskanju na oblačila, ne glede na to, ali gre za športna oblačila v velikih količinah, visokokakovostno modo ter dekoracije za dom ali po meri narejene majice.

Izboljšajte delovne procese

Z digitalizacijo dokumentov zaščitite pomembne načrte. Napake preprečite tako, da dokumente optično preberete neposredno v strežnik Sharepoint, s čimer prepišete stare različice dokumentov in tako poskrbite, da vsi sodelujoči uporabljajo najnovejše načrte.

Izdelki

Študije primerov

Previous Next

Viri

Poiščite širok nabor virov za proizvodni sektor. Ti vključujejo članke, študije primerov, informacijska gradiva in brošure, ki vsebujejo informacije o Epsonovih izdelkih, rešitvah ter tržnih trendih.

VEČ O TEM

Novice in dogodki

Ne glede na to, ali vas zanimajo uvodni seminarji, tečaji programiranja in vzdrževanja ali izobraževanje operaterjev, bodo naši strokovnjaki z veseljem delili svoje znanje z vami ter vašim osebjem.

Rezultati filtriranja

Previous Next

Trenutno ni sejmov ali dogodkov.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah za proizvodnjo, spodaj vnesite svoje podatke in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
(označite vse možnosti, ki veljajo za vas)
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.

Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Odstrani iz primerjave
Kontaktirajte nas
 1. Po dvomesečnih preizkusih podjetja BLI do februarja 2017 v primerjavi z izbranimi konkurenčnimi napravami, ki so jih izvedli po naročilu podjetja Epson. Za več informacij obiščite www.epson.si/inkjetsaving.
 2. Laserski tiskalniki z zmogljivostjo 45–55 strani na minuto običajno porabijo 1500 W, tiskalnik WorkForce Enterprise pa ima nizko porabo energije, ki znaša 180–320 W, in tiska s hitrostjo do 100 strani na minuto. Za več informacij obiščite spletno mesto www.epson.eu/pageyield.
 3. Raziskavo je opravilo podjetje Futuresource Consulting Limited za obdobje 2001–2017.
 4. Zahteva dodatno programsko in strojno opremo.
 5. Exceed Your Vision (Razširite svoje obzorje): Epsonova raziskava o priložnostih v prihodnosti in tehnoloških izzivih skozi oči 17 svetovnih strokovnjakov v panogi in več kot 7000 zaposlenih Evropejcev.
 6. Pametne naprave in orodja, internet stvari, Evropska komisija.
 7. Če želite razumeti te prihranke in kako lahko koristijo vašemu podjetju, obiščite spletno mesto www.epson.eu/maketheswitch.