REŠITVE ZA TEHNIČNO OBLIKOVANJE

Ustvarite in predstavite natančne enobarvne ali barvne načrte, risbe, zemljevide ter predstavitve.

PRENOS BROŠURE PRENOS BROŠURE OGLEJTE SI VIDEO

Več možnosti uporabe

Delo tehničnega oblikovalca zahteva natančno izdelavo slik velikega formata, kjer morajo biti črte tanke, besedilo in odtenki ostri, celoten izdelek pa vrhunske kakovosti ter v polnih barvah.

Tehnične predstavitve morajo jasno pokazati vse pomembne podrobnosti, kot so na primer ostro besedilo, tanke črte, globoke črnine, mehki odtenki in odlična barvna reprodukcija. Epsonovi hitri tiskalniki so preprosti za uporabo, projektorji z izjemno svetilnostjo pa zadostijo vsem potrebam za učinkovito in samozavestno delo.

Glavne lastnosti

Združljivost s programsko opremo

Naprave so združljive z vodilno programsko opremo CAD in GIS za kar največjo učinkovitost, nadzor ter prilagodljivost.

Prilagodljivost

Z enim tiskalnikom tiskajte enobarvne risbe ali reklamne napise v polnih barvah v velikosti A0 in več.

Izjemna ostrina podrobnosti

Natisnite različne debeline črt in besedilo z izjemno natančnostjo, da bodo pomembni načrti popolnoma jasni.

Napravite vtis

Pustite trajen vtis s svetlimi predstavitvami in živahnimi barvami tudi pri dnevni svetlobi.

Visokokakovostne barve

Oživite načrte in predstavitve z visokokakovostnimi črnili, različnimi odtenki in živahnimi barvami.

Visoka produktivnost

Nikoli ne zamudite rokov s hitrimi tiskalniki.

Nizki stroški lastništva

Nadzor nad tiskanjem ne bo dodatno obremenil vašega proračuna, saj so naše rešitve cenovno ugodne.

Tiskalniki, prilagojeni vašim potrebam

Odkrijte najnovejšo generacijo

Predstavljamo najnovejšo generacijo Epsonovih tiskalnikov velikega formata

Vse, kar pričakujete od Epsona – kakovost, inovativnost in zmogljivost – v ličnem ter kompaktnem ohišju, ki je primerno tudi za najmanjše delovne prostore. Nizki stroški lastništva so idealni za lastnike podjetij, ki želijo zunanje tiskanje izpisov velikega formata prenesti v hišo. Omrežna povezljivost Wi-Fi omogoča tiskanje od skoraj povsod z uporabo mobilne naprave in združljivih aplikacij.

Nova modela SureColor SC-T3100 ter SC-T3400 zavzemata najmanj prostora od vseh naših tiskalnikov velikega formata in sta zato primerna za še tako majhne delovne prostore. Uporabnikom sta na voljo izjemno intuitiven nadzor in preprosta zamenjava črnila.

Brizgalno tiskanje v velikem formatu s hitrostmi od 22 sekund za stran formata A1 brez vsakršne izgube kakovosti z uporabo črnila UltraChrome XD2 – rezultati vas bodo osupnili.

SureColor SC-T3100, SC-T3100N, SC-T5100, SC-T5100N

Osnovni namizni tiskalniki velikega formata, ki zasedajo najmanj prostora v naši ponudbi, za najbolj gospodarne prostore. Vsakodnevno ustvarjajte podrobne izpise profesionalne kakovosti. Kartuše s črnilom so na voljo v različnih velikostih, kar vam omogoča nadzor stroškov in storilnosti: 50 ml ali 80 ml za kartuše s črnim črnilom, 26 ml ali 50 ml za kartuše z barvnim črnilom.

VEČ O TEM OGLEJTE SI VIDEO

SureColor SC-T3400, SC-T3400N, SC-T5400

Osnovni talno stoječi tiskalniki velikega formata, ki jih odlikujeta preprosta namestitev in to, da zasedejo malo prostora. Ponujajo intuitiven in dostopen uporabniški vmesnik. Vedno znova si zagotovite sijajne izpise, in to brez izgube barve ali podrobnosti. Razširite storilnost z naborom različnih velikosti kartuš s črnilom: 110 ml in 350 ml za kartuše s črnim ter barvnim črnilom.

VEČ O TEM
Odkrijte tiskalnike za vsak delovni prostor

Tiskalnik velikega formata za vsak delovni prostor

Oživite svoje storitve s tiskalniki SureColor serije SC-T. Omogočajo izdelavo plakatov, transparentov, zidnega potiska, načrtov in notranjih ali (za kratek čas) zunanjih napisov. Na voljo so v več konfiguracijah, zato boste zagotovo našli model, primeren vašim potrebam. Izbirate lahko med 24-, 36- in 44-palčnimi tiskalniki z možnostjo enega ali dveh zvitkov, več funkcijami (tiskanje, optično branje in kopiranje) ter podporo za Adobe PostScript 3. Vsi so opremljeni z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča preprosto izvedbo še tako zapletenih opravil.

  • Tiskalna glava PrecisionCore TFP
  • Standardna konfiguracija ali konfiguracija z dvema zvitkoma
  • Več funkcij: tiskanje, kopiranje in optično branje
  • Črnilo UltraChrome XD za trajne izpise (odporno na razmazanje in vodo)
  • Različne velikosti kartuš s črnilom: 110 ml, 350 ml in 700 ml
  • Izbirna podpora za Adobe PostScript 3
  • Vsi modeli imajo 1 GB pomnilnika za hitro obdelavo slik

SureColor SC-T3200

24-palčni tiskalnik za hitro in natančno 4-barvno tiskanje v velikem formatu. Omogoča intuitivno povezovanje s široko izbiro grafičnih programov ter programov za CAD in GIS, zato je kot nalašč za dejavna produkcijska okolja. Na voljo samo v standardni konfiguraciji (en zvitek).

VEČ O TEM

SureColor SC-T5200, SC-T5200D

36-palčni 4-barvni tiskalnik velikega formata z najboljšo ločljivostjo in kakovostjo slike. Neverjetno enostavna uporaba tako za tiste, ki se poklicno ukvarjajo z oblikovanjem, kot tudi za začetnike. Omogoča neposredno sinhronizacijo s številnimi različnimi programi za CAD in vodilnimi programi za oblikovanje – idealno za vsestranske in multidisciplinarne oblikovalce. Na voljo v standardni konfiguraciji ali z dvema zvitkoma.

VEČ O TEM

SureColor SC-T5200 MFP, SC-T5200D MFP

36-palčni 4-barvni tiskalnik velikega formata z vgrajenim zaslonom za optično branje, kopiranje in skupno rabo. Cenovno ugoden tisk ostrih in natančnih izpisov. Na voljo v standardni konfiguraciji ali z dvema zvitkoma.

VEČ O TEM

SureColor SC-T7200, SC-T7200D

Hitri 44-palčni 4-barvni tiskalnik velikega formata, ki združuje zmogljivost, kakovost in vrednost. Idealen je za uporabo za CAD, reprografiko in tiskanje plakatov za prodajna mesta. Ponuja natančnost in hitrost ter je na voljo v standardni konfiguraciji ali z dvema zvitkoma.

VEČ O TEM

SureColor SC-T7200 MFP, SC-T7200D MFP

Hitri 44-palčni 4-barvni tiskalnik velikega formata z vgrajenim zaslonom za optično branje, kopiranje in skupno rabo. Dokument formata A1 skopirajte že v 39 sekundah, izpis te velikosti pa natisnite v 28 sekundah. Dokumente in fotografije lahko optično preberete v optični ločljivosti 600 dpi (pik na palec), kar zagotavlja jasne barvne in črno-bele kopije. Na voljo v standardni konfiguraciji ali z dvema zvitkoma.

VEČ O TEM

Inovacija prinaša preobrazbo

SureColor SC-T5400M je osnovni 36-palčni večfunkcijski tehnični tiskalnik velikega formata z vgrajenim optičnim bralnikom in konkurenčno ceno.

Več o tem

Namizni tehnični tiskalnik

Ta 24-palčni namizni tiskalnik zagotavlja stroškovno učinkovite in zanesljive rezultate za izdelavo plakatov, majhna podjetja POS ter za izobraževalne namene.

Več o tem

Tiskalnik velikega formata za vaše podjetje

Za hitrost, priročnost, vsestranskost, večjo storilnost in nadzor stroškov optimizirajte dobiček tako, da tiskanje velikega formata izvajate interno.

Epsonovi tiskalniki velikega formata se ponašajo z nizkimi skupnimi stroški lastništva in zmožnostjo hitrega tiskanja na mnogih različnih tiskalnih medijih. Ustvarjajte dokumente velikih formatov brez kompromisov glede kakovosti. Omrežni modeli omogočajo tiskanje neposredno iz mobilne naprave.

Arhitekti

Risbe CAD prikažite z izjemnimi podrobnostmi

Strankam in sodelavcem omogočite doživeti celotno vsebino svojih zasnov, upodobitev ter grafikonov z osupljivimi barvami, sijajnimi podrobnostmi in ostrimi fotografijami. Ponudba tiskalnikov velikega formata SureColor serije SC-T je kos zahtevam tiskanja CAD, plotanja in tiskanja načrtov, prav tako je primerna za poslovne načrte ter dokumente, ki jih potrebujete za delo s strankami in pravne vidike poslovanja.

Oglaševalske agencije

Izstopajte iz množice

Pritegnite pozornost strank – hitro in učinkovito ustvarite živahne oglasne akcije, ki pritegnejo pozornost. Natisnite vse, od velikih plakatov fotografske kakovosti do transparentov. Tiskalnik velikega formata lahko izboljša učinkovitost trženja in vam omogoči preprosto upravljanje ustvarjalnega poteka dela.

Inženiring

Hitro tiskanje neverjetnih podrobnosti

Nizki skupni stroški lastništva in visoke hitrosti, ki odlikujejo tiskalnike velikega formata SureColor serije SC-T, pomenijo, da so idealni za inženirje. Natisnite podrobne in natančne risbe, upodobitve, sheme, tehnične izpise ter druge tiskovine velikega formata, ko jih potrebujete. Tiskalne glave z dolgo življenjsko dobo in manj pogosta menjava kartuš pomenijo, da je nadzor nad kakovostjo tiska v vaših rokah – tako prihranite čas in denar.

Mala podjetja

Pokažite svojo ustvarjalnost

Naj gre za plakate ali transparente, predstavitve ali grafike – z internim tiskanjem velikega formata izboljšate podobo svoje blagovne znamke na vse bolj tekmovalnem tržišču.

Izobraževanje

Poživite učenje

Šole, fakultete in univerze morajo pogosto imeti najnovejšo tehnologijo, da spodbudijo ter navdihnejo prihodnje generacije. Ustvarite ter sami natisnite osupljivo tiskano gradivo za učilnice in promocijsko gradivo za šolske dogodke.

Reprografika

Stranke očarajte z osupljivo kakovostjo

Tiskalniki SureColor serije SC-T se z našo aplikacijo za preprosto tiskanje ali izbirnim modulom Adobe PostScript 3 (pri zmogljivejših modelih), ki podpira oblike zapisa PDF, JPEG in TIFF, učinkovito vključijo v vaš potek dela. Tiskate lahko tudi iz datotek za CAD in iz vrste programov za namizno založništvo ter oblikovanje.

Nepremičninski agenti

Izstopajte na trgu

S tiskalnikom velikega formata lahko tiskate plakate, table, transparente, tlorise, okenske obešanke in stenske zemljevide – vse, kar potrebujete za promoviranje podjetja ter doseganje odličnih rezultatov za stranke, lahko ustvarite interno.

Gradbeništvo

Nadzor nad stroški in večja prilagodljivost

Z dokumenti in načrti velikega formata z izjemno jasnostjo, kakovostjo ter podrobnostmi naredite vtis na stranke in partnerje. Napise za notranje prostore, ovoje zgradb, pokrivala za gradbene odre in velike transparente natisnite kar v podjetju. S tiskalnikom velikega formata je izpis risb za CAD ali drugih načrtov na papirju enostaven.

Študije primerov

Nabor izdelkov

Kontaktirajte nas

Če želite več informacij o Epsonovih rešitvah, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna.

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah, ponudbah in dogodkih.
Primerjava
Zapri

Primerjava izdelkov

od 3 izbranih

Odstrani iz primerjave