Za transport in logistiko zagotavljamo prilagojene izdelke in storitve od projektorjev in optičnih bralnikov do brizgalnih tiskalnikov, matričnih tiskalnikov, tiskalnikov za nalepke, tiskalnikov za kioske, tiskalnikov kuponov in mobilnih tiskalnikov.

REŠITVE ZA TRANSPORT

Za prevoz potnikov in logistiko tovora potrebujete zanesljivost in učinkovitost. Z našo tehnologijo je izdelava dokumentacije hitra in preprosta.

Zanesljiva tehnologija poskrbi za pravočasno izvedbo.

Transportne panoge zahtevajo učinkovito dokumentacijo, ki pospeši delovanje. Zagotavljamo obstojnost, da boste izdelali dokumentacijo na zahtevo z lahkoto, tudi če ni veliko prostora. V času največje obremenjenosti vam lahko pomagamo skrajšati čakalne vrste.

Tekoča prijava

Skrajšajte čakalne vrste za prijavnim pultom z našim tiskalnikom vstopnih kuponov. Zasnovan je tako, da deluje zanesljivo, zlasti ko morate obdelati veliko število potnikov, zato skrajša čas prekinitev delovanja. Z njim je tiskanje hitro, preprosto in stroškovno učinkovito. Naša kakovost tiskanja zagotavlja, da bodo vozovnice vedno odlične.

 • Označite torbe

  Izguba prtljage je nesprejemljiva, zato ponujamo izjemno kakovosten in robusten tiskalnik oznak za prtljago.

 • Prodaja na poti

  Z našim zanesljivim prenosnim tiskalnikom lahko potrdila o dostavi ali račune ustvarite kar na poti.

 • Brez zastojev

  Z zanesljivim kioskom za vozovnice lahko odpravite zastoje in posledično tudi čakalne vrste, da bodo stranke vedno zadovoljne.

 • Sledenje na poti

  Z našim prenosnim tiskalnikom nalepk lahko natisnete vozovnice ob vkrcanju ali oznake za sledenje paketov v skladišču.

 • Od prijavnega pulta do vrat

  Seznami potnikov morajo biti natisnjeni razločno in hitro – z našo pomočjo se lahko izognete izpadu delovanja in zamudam.

 • Prihranite denar pri tiskanju

  Ker je sledljivost papirjev ključnega pomena, lahko z našo pomočjo zmanjšate strošek na stran do 50 %1.

 • Zmanjšajte škodljiv vpliv

  Porabo energije lahko zmanjšate do 80 %2, da omejite okoljske stroške tiskanja.

 • 1) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); strošek na stran je izračunan na podlagi uradnih cen izdelovalcev kartuš s tonerjem (če so na voljo) ter objavljenih izkoristkov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v juniju 2013.


 • 2) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); poraba energije je izračunana na podlagi objavljenih podatkov izdelovalca za povprečni način tiskanja v juniju 2013.