REŠITVE ZA TRANSPORT

Za prevoz potnikov in logistiko tovora potrebujete zanesljivost in učinkovitost. Z našo tehnologijo je izdelava dokumentacije hitra in preprosta.

Transportne panoge zahtevajo učinkovito dokumentacijo, ki pospeši delovanje. Zagotavljamo obstojnost, da boste izdelali dokumentacijo na zahtevo z lahkoto, tudi če ni veliko prostora. V času največje obremenjenosti vam lahko pomagamo skrajšati čakalne vrste.

Tekoča prijava

Skrajšajte čakalne vrste za prijavnim pultom z našim tiskalnikom vstopnih kuponov. Zasnovan je tako, da deluje zanesljivo, zlasti ko morate obdelati veliko število potnikov, zato skrajša čas prekinitev delovanja. Z njim je tiskanje hitro, preprosto in stroškovno učinkovito. Naša kakovost tiskanja zagotavlja, da bodo vozovnice vedno odlične.

 • Označite torbe

  Izguba prtljage je nesprejemljiva, zato ponujamo izjemno kakovosten in robusten tiskalnik oznak za prtljago.

 • Prodaja na poti

  Z našim zanesljivim prenosnim tiskalnikom lahko potrdila o dostavi ali račune ustvarite kar na poti.

 • Brez zastojev

  Z zanesljivim kioskom za vozovnice lahko odpravite zastoje in posledično tudi čakalne vrste, da bodo stranke vedno zadovoljne.

 • Sledenje na poti

  Z našim prenosnim tiskalnikom nalepk lahko natisnete vozovnice ob vkrcanju ali oznake za sledenje paketov v skladišču.

 • Od prijavnega pulta do vrat

  Seznami potnikov morajo biti natisnjeni razločno in hitro – z našo pomočjo se lahko izognete izpadu delovanja in zamudam.

 • Prihranite denar pri tiskanju

  Ker je sledljivost papirjev ključnega pomena, lahko z našo pomočjo zmanjšate strošek na stran do 50 %1.

 • Zmanjšajte škodljiv vpliv

  Porabo energije lahko zmanjšate do 80 %2, da omejite okoljske stroške tiskanja.

 • 1) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); strošek na stran je izračunan na podlagi uradnih cen izdelovalcev kartuš s tonerjem (če so na voljo) ter objavljenih izkoristkov v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v juniju 2013.


 • 2) Primerjava desetih najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in večnamenskih naprav formata A4, ki so bili prodani v Franciji, Nemčiji, Italiji, Španiji in Veliki Britaniji v 1. četrtletju 2013 (po podatkih podjetja IDC); poraba energije je izračunana na podlagi objavljenih podatkov izdelovalca za povprečni način tiskanja v juniju 2013.

Oblikovanje prihodnosti s tehnologijo brez toplote

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Več o tem

Kontaktiraj nas

Če želite več informacij o rešitve za transport, preprosto vnesite svoje podatke spodaj in oglasil se vam bo Epsonov predstavnik.

Polja, označena z »*«, so obvezna

Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
Izpolnite to polje
(označite vse možnosti, ki veljajo za vas)
Po e-pošti želim prejemati informacije o prihajajočih Epsonovih izdelkih, promocijah in dogodkih.

VAS ZANIMA? ZAHTEVAJTE VEČ INFORMACIJ ALI PODATEK O CENI

Kontaktiraj nas