T7741 Pigment Black ink bottle 140ml

Črno črnilo Epson 774
Ali potrebujete izjemno ugodno rešitev za tiskanje dokumentov? S črnili EcoTank je to preprosto – z enim kompletom črnil lahko natisnete neverjetnih 6.000 črno-belih in 6.500 barvnih strani1. Štiribarvna črnila na osnovi barvil in pigmenta zagotavljajo izjemno ugodno ter zanesljivo rešitev za tiskanje pisarniških dokumentov.
SKU: C13T77414A
Poiščite zastopnika
T7741 Pigment Black ink bottle 140ml
Pregled

Pregled

Jasna izbira za pisarniške dokumente

To zanesljivo črnilo na osnovi pigmenta omogoča tiskanje obstojnih dokumentov z jasnim besedilom.

Znatno nižji stroški črnila

Ali iščete izjemno ugodno rešitev za tiskanje? Že s prvim kompletom črnil, priloženim tiskalniku, lahko v povprečju prihranite 90 % stroškov za črnilo2. Ni samo cenovno ugodno; prav neverjetno je, koliko strani je mogoče natisniti samo z enim kompletom – do 6.000 črno-belih in 6.500 barvnih strani1.

Originalna črnila

Uživajte v preprostem in zanesljivem tiskanju z originalnimi Epsonovimi črnili. Vlagamo v obsežne raziskave in vrhunske proizvodne obrate, za naše izdelke pa izvajamo stroge preizkuse, da bi vam omogočali izdelke najboljše kakovosti.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Izkoristek
Izkoristek:
140 ml
Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.

Opombe: