Moverio BT-35E

Oživite svojo strojno opremo
Razširitev obsega povezljivosti ter uporabnosti z odzivnim prikazom za zdravstvo, inženiring, pilotiranje komercialnih dronov in drugo.
S temi prostoročnimi prosojnimi pametnimi očali BT-35E s tehnologijo Si-OLED, ki lahko prek povezljivosti HDMI ali USB-C z majhno zakasnitvijo prikažejo različne vsebine iz številnih naprav, se lahko uporabniki osredotočijo na svoje opravilo. Ta vzdržljiva in udobna pametna očala so zasnovana tako, da jih lahko nosijo različni uporabniki ali obiskovalci.
SKU: V11H935040
Moverio BT-35E
Pregled

Pregled

Zasnovana za uporabniško strojno opremo in pogosto uporabo

Namesto uporabe lastnega krmilnika z Androidom, ta model ponuja vmesnik, ki omogoča priključitev drugih naprav prek povezave HDMI ali USB-C, kar zagotavlja majhno zakasnitev. Oblika in nosljivost sta ključnega pomena, saj so očala BT-35E zasnovana z mislijo na komercialne načine uporabe. Očala imajo trpežno zasnovo in udobno obliko, kar pomeni, da jih lahko v popolnem udobju dalj časa nosijo številni obiskovalci, saj se, ne glede na obliko ali velikost njihove glave ali morebitno uporabo običajnih očal, udobno prilegajo.

Visoko razmerje kontrasta za popolno izkušnjo razširjene resničnosti

Zaradi naše tehnologije mikro zaslonov Si-OLED in visokega razmerja kontrasta 100.000 : 1 je nerabljen prostor na zaslonu očal BT-35E videti povsem prosojen. To pomeni, da lahko vsebina razširjene resničnosti prekriva resnični svet.

Izjemna zmogljivost in kakovost slike

Zaslon visoke ločljivosti (720p) in izredna svetilnost zagotavljata ostro sliko ter živahne barve. Pametna očala lahko predvajajo tudi vsebino 3D.

Preprosto upravljanje in uporaba

Očala BT-35E je mogoče uporabljati tako v notranjih prostorih kot na prostem, zaradi ovratnega traku pa tudi popolnoma prostoročno. Ob nakupu sta v okviru garancijskih paketov Cover+ na voljo dveletna in dodatna garancija.

Glavne lastnosti

  • Oči na opravilu, ki ga izvajate Izkoristite moč razširjene resničnosti in ostanite osredotočeni na svojo dejavnost
  • Trpežna in prilagodljiva oblika Očala, ki jih preprosto uporabljajo različni uporabniki
  • Povezljivost prek HDMI in USB-C Zagotavljajo izkušnjo z majhno zakasnitvijo
  • Izjemna kakovost slike Zaslon visoke ločljivosti (720p) in izredna svetilnost zagotavljata ostro sliko ter živahne barve
  • Idealna za komercialno uporabo Na primer v zdravstvu, inženiringu, pilotiranju komercialnih dronov in drugje

Prenesite dodatne informacije

Moverio BT-35E Podatkovni list/brošura PDF
Moverio BT-35E Podatkovni list/brošura PDF
Dodatki

Dodatki

Dodatki

Izbirajte med široko paleto možnosti in dodatkov.

Izdelek
CoverPlus

Izdelek
Podpora

Podpora