Povečajte varnost dokumentov, zmanjšajte stroške in zagotovite trajnostne programe med svojimi tiskalniki ter večnamenskimi napravami. Hkrati si zagotovite jasno vidljivost in nadzor nad količino tiskanja, pri čemer koristite Epsonovo tehnologijo.

Platforma YSoft SAFEQ

Platforma YSoft SafeQ za upravljanje tiskanja

Izkoristite centralizirano upravljanje tiskanja in avtomatizirane jedrne poteke dela, da povečate varnost dokumentov, zmanjšate stroške storitev tiskanja ter izboljšate storilnost.

Povečajte varnost, zaupnost in skladnostFunkcija Print Roaming omogoča tiskanje na zahtevo – brezhibno tiskanje kjer koli in kadar koli ga potrebujete.

Vaša organizacija potrebuje varno in prilagodljivo rešitev za potek dela, ki podpira uporabnikom prijazno tiskanje na več lokacijah, hkrati pa odpravlja tveganje, da bi zasebni podatki ostali dosegljivi ob tiskalniku. Poleg tega to zmanjša količino odpadnega papirja, virov in izgubo časa zaradi neuporabljenih dokumentov ter neučinkovitih delovnih postopkov tiskanja.

Nadzorujte porabo in prihranite


Nastavite kvote za barvno tiskanje in stanje na računu na uporabnika ali na ravni oddelka; če uporabnik prekorači svojo kvoto ali stanje, je tiskanje onemogočeno. To zmanjša odpadke tako, da prepreči neuporabljene natise in na uporabnike prenese odgovornost, da natisnejo le dokumente, ki jih potrebujejo.

Izkoristite prednosti Epsonove tehnologije za poslovne brizgalne tiskalnike


Združitev izjemnih zmožnosti platforme YSoft SafeQ z Epsonovimi napravami prihrani dragocen čas, večnamenske naprave pa spremeni v ključno orodje za preprečevanje porabe odpadnega papirja v vaši organizaciji.

Epsonove naprave omogočajo nizke obratovalne stroške, manj posredovanja uporabnika, varovanje okolja in visoko zanesljivost. Platforma YSoft SafeQ integrira potek dela tiskanja in optičnega branja na enem vmesniku v večnamenski napravi, s čimer zagotovi funkcijo naprednega tiskanja, kopiranja ter optičnega branja, kar vam omogoča, da izberete najprimernejši potek dela. Tiskajte samo, kar potrebujete, in optično berite, ko lahko.

Razumevanje in nadzor

Prilagodite podrobna poročila o skupni dejavnosti tiskalnih opravil in dokumentov v čakalni vrsti ter jih pošljite na določene lokacije ali nosilcem odločitev, nato pa nastavite samodejno razdelitev poročila. Lahko se brezhibno integrira z obstoječimi infrastrukturami IT, se poveže s strojno opremo praktično vseh znamk in podpira glavne tiskalniške strežnike kot tudi delovne postaje s sistemom Mac. Platforma je preprosto razširljiva za podjetja vseh velikosti ne glede na to, ali uporabljate en tiskalniški strežnik ali tisoč izhodnih naprav na več lokacijah. Vsaka naprava za tiskanje v omrežju lahko s prilagodljivimi možnostmi tiskanja na zahtevo tiska varno in preprosto.

Glavne lastnosti in moduli

OBLIKOVANJE PRIHODNOSTI S TEHNOLOGIJO BREZ TOPLOTE

Povečajte produktivnost in zmanjšajte vpliv na okolje brez kompromisov.

Kako pridobiti platformo YSoft SafeQ

Za več informacij o platformi YSoft SafeQ se obrnite na zastopnika za Epson.

Združljivi modeli

Platforma Epson Open Platform (EOP) omogoča strankam, da naše revolucionarne večnamenske tiskalnike v celoti prilagodijo posebnim in spreminjajočim se zahtevam razvoja sistemov IT ter poslovnih ciljev v podjetjih. Platforma za upravljanje tiskanja YSoft SafeQ je združljiva z naborom naših naprav Open Platform, vključno s serijo WorkForce Enterprise. Za podrobne informacije o združljivosti se obrnite na svojega lokalnega prodajnega zastopnika.

Rešitve za poslovno upodabljanje


Rešitve Epsona in njegovih partnerjev izkoriščajo prednosti naših tiskalnikov, večnamenskih naprav ter optičnih bralnikov dokumentov in s tem izpolnjujejo potrebe malih, srednje velikih podjetij ter velikih organizacij. Rešitve je mogoče prilagoditi, da izpolnjujejo potrebe vertikalnega trga.

Ali ste pripravljeni izvedeti več?

S članom naše ekipe se pogovorite o tem, kako lahko znižate stroške in delate učinkoviteje.