Bright White Inkjet Paper - A4 - 500 listov

Svetleče bel papir za brizgalne tiskalnike
Povečajte prepoznavnost svojega dela s tem debelejšim in svetlejšim papirjem. Z gostoto 90 g/m² ima ta papir za vsakodnevno pisarniško rabo svetlečo belo površino, ki pritegne pozornost. Dober ni le videz – tudi zasnova papirja omogoča zanesljivo delo, tako da lahko tiskate brez zapletov.
SKU: C13S041749
Bright White Inkjet Paper - A4 - 500 listov
Pregled

Pregled

Naredite vtis

V našem svetleče belem papirju za brizgalne tiskalnike sta združena slog in prava vrednost. Ta cenovno ugoden pisarniški papir ima zaradi gostote 90 g/m² svetlečo belo površino, ki je odlična tudi na otip. Zaradi te gostote je primeren za obojestransko tiskanje, kar vam pomaga pri varčevanju s papirjem in znižanju stroškov. Od tiskanja življenjepisov do posebnih projektov za domačo nalogo ter poslovnih predstavitev – prepričani ste lahko, da bo besedilo ostro in jasno, slike pa natančne ter vpadljive.

Optimizirani za tiskalnike Epson

Črnila in papirji Epson so bili razviti posebej za tiskalnike Epson, tako da vedno znova ustvarijo najboljše rezultate.

Odlični za vse tiskalnike

Naši papirji ustvarjajo odlične rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, tako da lahko Epsonovo strokovno znanje izkoristijo vsi.

Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.