Iron-on-Transfer Paper - A4 - 10 listov

Papir za prenos z likanjem
Ustvarjanje izdelkov je zabavno – združuje ljudi in vam omogoča, da z domišljijo naredite nekaj povsem edinstvenega. Z našim papirjem za prenos z likanjem velikosti A4, ki je enostaven za uporabo, lahko sprostite svojo umetniško žilico z minimalno količino nesnage in truda. Papir je odlična izbira za izdelavo majic, vreč, puloverjev in še več stvari po meri.
SKU: C13S041154
Iron-on-Transfer Paper - A4 - 10 listov
Pregled

Pregled

Ustvarjalni unikatni izdelki

Ustvarjajte z našim papirjem za prenos z likanjem, ki je enostaven za uporabo. Popestrite svetle bombažne tkanine s fotografijami, grafiko in besedilom, ki jih prenesete s pomočjo papirja za prenos z likanjem. Ustvarite lahko darila za družinske člane, material za zabavo, na primer majice, ali lastno vrečo s sloganom – izbira je vaša.

Tiskanje je partnerstvo

Z uporabo Epsonovih papirjev in črnil lahko uživate v živih barvah, lepih odtenkih ter neverjetnih podrobnostih. Ta papir je bil razvit posebej za tiskanje z Epsonovimi črnili in tiskalniki, tako da zagotavlja izdelke najboljše možne kakovosti.

Odlični za vse tiskalnike

Naši papirji ustvarjajo odlične rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, tako da lahko Epsonovo strokovno znanje izkoristijo vsi.

Združljivost

Združljive osnovne enote