Photo Paper Glossy Series

Fotografije lahko v trenutku prikličejo posebne in srečne trenutke, zato jih s tem cenovno ugodnim sijajnim fotografskim papirjem izkoristite na najboljši način. Ni vam treba posebej izbirati; s tem cenovno dostopnim, a hkrati visokokakovostnim fotografskim papirjem lahko natisnete vse vaše priljubljene fotografije.
Poiščite zastopnika
Photo Paper Glossy Series
Pregled

Pregled

Fantastične, cenovno ugodne fotografije

Kaj če bi obstajal fotografski papir, na katerega kakovost bi se lahko zanesli, ne da bi vas morala skrbeti cena? Zagotovite si najboljše iz obeh svetov s tem premazanim 200-gramskim papirjem, ki zagotavlja odlične rezultate po presenetljivo dostopni ceni. Fotografije lahko tiskate na zahtevo, takrat ko vam najbolj ustreza. S tem cenovno ugodnim sijajnim fotografskim papirjem oživite fotografije in jih delite z najbližjimi.

Tiskanje je partnerstvo

Združite Epsonove papirje in črnila ter uživajte v živih barvah, čudovitih odtenkih ter neverjetnih podrobnostih. Ker je bil ta papir razvit posebej za tiskanje z Epsonovimi črnili in tiskalniki, zagotavlja kar najboljšo kakovost. To pomeni, da bo vse tako, kot ste si zapomnili, z naravnimi barvami, gladkimi prehodi, resničnimi odtenki kože in več.

Odlični za vsak tiskalnik

Naši papirji zagotavljajo izjemne rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, zato so lahko Epsonovih strokovnih dosežkov deležni prav vsi.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Združljivost

Združljive osnovne enote