Premium Semi-Gloss Photo Paper - 10x15cm - 50 listov

Polsijajni fotografski papir Premium
Na ta polsijajni fotografski papir Premium doma natisnite fotografije, s katerimi bi se lahko udeležili razstav. Ta trpežen visokokakovosten fotografski papir z gostoto 251 g/m² ima odličen polsijajni premaz, ki bo razkril pravo lepoto vaših fotografij.
SKU: C13S041765
Poiščite zastopnika
Premium Semi-Gloss Photo Paper - 10x15cm - 50 listov
Pregled

Pregled

Izzovite profesionalce

Na tem prefinjenem polsijajnem fotografskem papirju bodo fotografije natisnjene čudovito tako v pokončni kot ležeči postavitvi. Njegov eleganten polsijajni premaz nežno poudari podrobnosti vsakega posnetka in hkrati zmanjšuje količino morebitnega bleščanja. S tem papirjem boste zlahka dvignili kakovost svojih fotografij na profesionalno raven.

Najboljše partnerstvo

Z uporabo Epsonovih papirjev in črnil si zagotovite hitro sušeče fotografije z živimi barvami, lepimi odtenki ter neverjetnimi podrobnostmi, odporne proti razmazanju in vodi. Ta papir je bil razvit posebej za tiskanje z Epsonovimi črnili in tiskalniki, tako da zagotavlja najboljšo možno kakovost.

Svoje fotografije hranite več let

Fotografije morda res zajamejo le minljiv trenutek, a na tem papirju, zasnovanem in preizkušenem za dolgo življenjsko dobo, se bodo v kombinaciji z našimi tiskalniki in črnili ohranile še vrsto let.

Odlični za vse tiskalnike

Naši papirji ustvarjajo odlične rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, tako da lahko Epsonovo strokovno znanje izkoristijo vsi.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Združljivost

Združljive osnovne enote