SKU: C13S041943
Pregled

Pregled

Izboljšajte fotografije

Z našim ultrasijajnim fotografskim papirjem razveselite čute. S tem prefinjenim 300-gramskim papirjem boste fotografijam dali profesionalni videz, tako da bodo zares naredile vtis. S preprosto naložbo si zagotovite profesionalno kakovost fotografij.

Najboljše partnerstvo

Z Epsonovimi papirji in črnili si zagotovite fotografije, ki se hitro sušijo, se ne bodo razmazale in so odporne na vodo, ter uživajte v živih barvah, čudovitih odtenkih in neverjetnih podrobnostih. Ker je bil ta papir razvit posebej za tiskanje z Epsonovimi črnili in tiskalniki, zagotavlja kar najboljšo kakovost. To pomeni, da bo vse tako, kot ste si zapomnili, z naravnimi barvami, gladkimi prehodi, resničnimi odtenki kože in več.

Še leta uživajte v svojih fotografijah

Fotografije lahko ujamejo najbolj minljive trenutke, a prepričani ste lahko, da so bili ti papirji razviti in preskušeni, da skupaj z našimi tiskalniki in črnili ponujajo dolgotrajne rešitve.

Odlični za vsak tiskalnik

Naši papirji zagotavljajo izjemne rezultate tudi s tiskalniki in črnili drugih proizvajalcev, zato so lahko Epsonovih strokovnih dosežkov deležni prav vsi.

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.