Velvet Fine Art Paper, A3+, 260g/m2, 20 Sheet

Ta papir ponuja osnovo brez kislin, je 100 % iz bombažnih vlaken s težo 260 g/m² in sijajno belo površino za odlično barvno reprodukcijo. Ima najvišjo vrednost D-Max izmed vseh bombažnih papirjev in se hitro suši.<br /><br />Za fotografe, ki potrebujejo plosko mat površino in trdnost nameščenega izdelka, je naša izboljšana mat tabla za plakate idealna izbira.
SKU: C13S041637
Poiščite zastopnika
Velvet Fine Art Paper, A3+, 260g/m2, 20 Sheet
Pregled

Pregled

Umetniki in fotografi pri svojem profesionalnem delu potrebujejo medije z različnimi površinami, zato s ponosom predstavljamo žametni fini umetniški papir – naš prvi bombažni papir za digitalno tiskanje. Ta papir je v osnovi izdelan iz 100 % bombažnih vlaken, namočen je bil v pufer in ne vsebuje nobenih kislin, prekrit je z našim priljubljenim premazom za poudarjeno matiranje, kar posledično pomeni izjemen barvni razpon in visoko vrednost D-Max.<br /><br />Žametna površina je še posebej priljubljena pri fotografih in umetnikih, ker daje občutek starinskosti in visoke kakovosti. Z združitvijo impresivnega umetniškega bombažnega papirja in Epsonove tehnologije je nastal papir, ki bo veljal za klasiko še mnogo let.<br /><br />Idealen in zanesljiv papir za predstavitve ter poročila.<br /><br />Ta sijajni beli karton je izredno primeren za kratkoročne označbe in znake. Omogoča slike z močno nasičenimi barvami, ki ohranijo odlične podrobnosti v svetlih in temnih delih. To vsestransko tablo, ki je bila zasnovana za uporabo s črnili EPSON UltraChrome™, je mogoče uporabiti tudi z barvilnimi črnili.<br /><br />Amaterski in profesionalni fotografi ter digitalni umetniki bodo v izboljšani matirani tabli EPSON odkrili izjemno rešitev za vsak projekt.

Modeli iz serije

Drugi izdelki iz te serije

Izdelek
Združljivost

Združljive osnovne enote

Spodnji modeli so združljivi z enim ali več izdelki iz te serije. Če potrebujete več informacij, sledite spodnjim povezavam ali glejte priročnik za vaš izdelek.