TM-L90

Tiskalnik za nalepke
Kompaktni tiskalnik za nalepke, ki ga lahko namestite skoraj kamor koli in s katerim je tiskanje hitro, zanesljivo in vsestransko.
TM-L90 je Epsonov kompaktni termični tiskalnik za nalepke, idealen tudi za tiskanje črtnih kod. Ta model brez težav izboljša storilnost v poštnih uradih, lekarnah, supermarketih in drugih podjetjih. Po zaslugi prilagodljivega rezalnika lahko preprosto tiskate na različne vrste in velikosti nalepk in papirja za račune.

Support
Pregled

Pregled

Tiskanje nalepk in črtnih kod

Zaradi hitrega termičnega tiskanja s hitrostjo do 150 mm/s je TM-L90 dragocena pridobitev za vaše podjetje. S tem modelom boste lahko vse hitro natisnili in tako nadaljevali s pomembnejšim delom, namesto da čakate na nalepke ali črtne kode.

Več možnosti povezovanja

Ta tiskalnik se lahko pohvali z možnostmi izjemno hitrega serijskega, ethernetnega in vzporednega povezovanja ter vgrajenim vmesnikom USB, kar pomeni, da lahko deluje kot omrežna naprava.

Preprosta uporaba

Majhna stojna ploskev in stenski nosilec omogočata, da ga lahko postavite skoraj kamor koli, v kakršen koli položaj za priročno in vsestransko tiskanje. Praktične funkcije, kot so preprosto vstavljanje papirja, izbirni samodejni rezalnik in podajanje papirja brez nevarnosti zagozditve zagotavljajo nemoteno delovanje. Preprosta nadzorna plošča in življenjska doba do 20 milijonov vrstic zagotavljata obstojnost in netežavno vzdrževanje.

Izjemno kakovostne nalepke

Možnost uporabe sivinske lestvice omogoča izjemno prilagojene postavitve, logotipe in promocijska sporočila pa lahko dodajate z lahkoto.

Večji zvitki za račune, širši papir

V celoti gledano je TM-L90 eden najučinkovitejših tiskalnikov za nalepke, kar jih je na voljo: sprejme velike zvitke papirja (premera do 90 mm), za izdelavo različno velikih nalepk pa lahko izberete papir, širok od 38 do 80 mm.

Glavne lastnosti

  • Vsestranski Za nalepke in črtne kode. Podpira sivinski tisk.
  • Hitro tiskanje Termično tiskanje s hitrostjo do 150 mm/s
  • Preprosta namestitev Navpično, vodoravno ali na stenskem nosilcu
  • Preprosta uporaba Preprosto vstavlj. papirja in vgrajen vmesnik USB
  • Uporaba različnih medijev Papir za nalepke in račune, široke od 38 do 80 mm

Prenesite dodatne informacije

TM-L90 Podatkovni list/brošura PDF
Modeli iz serije

Odkrijte več izdelkov iz te serije

Tehnični podatki

Tehnični podatki

Funkcije in tehnični podatki izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Vmesniki
Priključki
USB 2.0, Vzporedni (opcijsko), RS-232 (opcijsko), Vmesnik ethernet (100 Base-TX/10 Base-T) (opcijsko)
Splošno
Dimenzije izdelka
140‎ x 148 x 203 mm (Širina x Globina x Višina)
Teža izdelka
1,9 kg
Barva
Epson Dark GreyEpson Cool White
Kaj je v škatli
Obseg dobave
Kolut papirja za nalepke, Glavna naprava, PS-180, Nalepke za police za vodoravno namestitev, Vodilo izhodnega pladnja za papir, Distančnik za kolute papirja, Pokrovček gumba za vklop, Navodila za uporabo
Drugo
Garancija
24 Meseci v servisnem centru
Dodatki

Dodatki

Dodatki

Izbirajte med široko paleto možnosti in dodatkov.

Izdelek